Demonen Gusion från Goetia: han vet lösningen på ditt problem


 

 

 

 

 

 

 


 

Demonen Gusion beskrivs i Goetia och detta är hans sigill.

 

 

Den elfte demonen är Gusion och han är en Hertig. Han kan berätta för dig om alla saker som rör det förflutna, nuet och framtiden.

Gusion kan också visa dig lösningen på alla dina frågor och problem. Denna demon försonar vänner och ger heder och värdighet till alla.

Gusion befaller 40 legioner av demoner.

Källa: Goetia

 

 

 


 

Demonen Gusion:

arten av mitt problem

 

 

 

 

 

Min kakadua är 16, 5 år och han är min bebis. Fågeln fick jag som en gåva, men givaren av denna värdefulla gåva visste inte hur svåra dessa kakaduor kan vara.

Rosenkakaduor (se bilden ovan) kan utveckla ett genetiskt fobiskt beteende. Det är en störning hos hanar. Jag har en hane. Det är precis vad som hände med min fågel efter hans åttonde födelsedag.

Jag har alltid varit snäll mot fågeln och överfylld honom med min kärlek, fågelfrön och fågelsnacks, bakade kakor för papegojor, leksaker, nya lyxiga burar och gungor.

Problemet med fågelns fobiska störning gick ur hand och han började tugga fjädrarna och huden. Jag var väldigt ledsen att se min fågel i så dåligt skick.

Omgivande människor bad mig att bli av med fågeln. Jag vägrade att höra sådant snack och ingick en pakt med Lucifer, Marbas och Heramael.

Jag sålde mitt eget liv till demonerna i utbyte mot att hjälpa mig att läka mitt husdjur. Det fanns ingen mening att leva om man måste ge upp och förråda ett stackars djur.

Häxkonst och magi.

Rehabiliteringen av mitt husdjur:

många demoner hjälpte till

 

 

 

 

 

 

Lucifer, Marbas och Heramael läkte min fågels fysiska skador, men läkningsprocessen var lång. Jag gjorde ungefär 12 ritualer för att stoppa min fågels destruktiva beteende.

Under året därpå gjorde jag ritualer med Ipos, Buer, Marbas och Heramael för att hjälpa mitt husdjur att läka hans undermedvetna rädsla. Ritualerna tycktes hjälpa men mycket långsamt.

Jag tvingades flytta mitt hemmakontor till mitt lilla sovrum för att ge min fågel en lugn miljö. Tror du att jag har en fågel? Nej, jag har två! Det är helvete! De skriker!

Kakadua är rädd för ljudet från mina telefoner och tangentbord även om min fågel har ett separat kakadua-sovrum. Den andra stora papegojan har ett annat Amazon-fågelsovrum.

Mina två fåglar delade ett fågelsovrum, men när kakaduan började plocka ut fjädrarna och tugga dess hud tvingades jag separera fåglarna från varandra.

 

 

 


 

Demon Gusion:

han rådde att kalla på Barzabel

 

 

Detta är den planetariska talisman av Mars med sigillen av planetan Mars, Grafiel och Barzabel.

 

 

Jag kunde inte arbeta utan avbrott var 30de minut. Min kakadua skrek i panik var 30de minut. Det var hemskt även på nätterna. Äntligen kunde jag inte sova alls, för under nätterna var jag min fågels barnvakt.

Jag kallade på Gusion och förklarade problemet:

”Gusion, jag vet inte vad jag ska göra. Berätta för mig, finns det någon demon som kan göra min fågel mycket modig? Jag vill att skriket ska sluta, för jag kan inte fungera.

Jag kan inte sova och jag kan inte arbeta. Marbas och Heramael har läkt min fågels fysiska skador, men hans rädsla skrämmer honom. ”

Svaret från Gusion kom på en undermedveten nivå. Jag tänkte: ”Barzabel har förvandlat mig till en mycket modig kvinna. Jag borde be Barzabel hjälpa min kakadua. ”

Efter ett par dagar gjorde en ritual. Jag kallade på själva besten, demonen Barzabel! Jag gjorde magi på min lilla kakakua! Skriket på nätterna har upphört och jag kan sova åtta timmar i rad nu.

Panikattackerna under dagtid har också minskat i frekvens. Gusion ger goda råd och han verkar veta vilken demon som kan lösa våra problem.

 

 

 


 

Min blogg

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft