Demonen Ipos från Goetia och hur han kan hjälpa dig


 

 

 

 

 

 

 


 

Demonen Ipos finns beskriven i Goetia och detta är hans sigill.

 

Demonen Ipos är beskriven i Goetia. Nedan finner du ett flertal beskrivningar av Ipos från olika Occulta källor.

 

 


 

Demonen Ipos:

Pseudomonarchia Daemonum

 

Demonen Ipos rankas som jarl och Prins. Han vet hemliga saker om det förflutna och om framtiden. Ipos gör en man smart och djärv och har under sin jurisdiktion trettio sex legioner demoner.

Johann Weyer, Pseudomonarchia Daemonum

 

 


 

Demonen Ipos:

Goetia & Daemonolatry Goetia

 

Ipos vet allt om det förflutna, nutid och framtid. Han kommer att göra dig modig. Demonen Ipos kan hjälpa dig att sluta förvirringen och ta dina känslor under kontroll.

Källa: Goetia & Daemonolatry Goetia skriven av S. Connolly

 

 


 

Mer om Ipos

 

Demonen Ipos är lämplig som en helande demon för både djur och människor. Kalla på Ipos om du har djupa rädslor inför livets svårigheter eller om dina husdjur lider av beteendestörningar såsom fobiska beteenden.

Naturligtvis kommer en enda ritual inte räcka om du har att göra med panikattacker och svår ångest. Men en ritual kommer ge dig säkra tecken på framsteg och du kanske vill repetera ritualerna med Ipos ofta.

Nedan presenterar jag en video om några bra demoner från Goetia för nybörjare. Ipos är en bra demon för en nybörjare.

 

 

 

 

Ipos gör kvinnor väldigt modiga och jag gör magi med Ipos för mig själv ofta. Ipos är en bra demon för en kvinna och han är särskilt bra för de av er som är i fasor av separation och skilsmässa.

Det beror på att en skilsmässa är ett trauma för oss, och våra djupaste rädslor börjar komma ur djupet av våra undermedvetna sinnen.

Ipos kommer att stödja dig och intala dig till bra självförtroende och mod. Nedan erbjuder jag dig en annan video om magi med Ipos. Ritualen jag demonstrerar är enkel.

 

 

 

 


 

Min blogg

 

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft