Disclaimer på svenska


 

 

 

 

 


 

Demonen Belial är beskriven i Goetia och detta är hans sigill.

 

 

 

 


 

DISCLAIMER

 

 

Mina tjänster och ritualer är inte avsedda att fungera som juridisk rådgivning eller som en lösning på alla dina livsproblem.

Kom ihåg att du betalar för en tjänst, och inte för slut resultatet. På grund av detta erbjuds inga återbetalningar på utförda tjänster.

Beskrivningar som tillhandahålls på tjänster är för deras avsedda resultat och anger inte ett bestämt slut resultat.

Betalning är för det ritual arbete själv, och inte för utgången.

Jag är inte ansvarig för ditt konstiga beteende (så som att du blir polisanmäld av din före detta älskare) som följer efter användningen av tjänster som är listade på denna sida.

Resultaten av någon magi garanteras inte 100%. Det finns alltid en liten risk att magin inte landar de förväntade resultat.

I de flesta fall fungerar magi, men i enstaka fall fungerar inte magi.

Jag kommer visa dig bilderna av ritualen som jag gör för dig.

 

Med vänliga hälsningar,

Lucifera

 

 

 


 

TAROT SPÅDOM

 

 

 

Ibland visar Tarot kort väldigt dåliga händelser och värre än du förväntar. I mina spådomar visar Tarot kort händelserna enbart 1 år framåt.

Jag återbetalar inte pengarna ifall du inte är nöjd med min spådom.

 

 

 


 

EFTER BEGRAVNINGSRITUALER

 

 

Efter begravningsritualer med demonen Bifrons från Goetia görs för de dödas skull.

Sådana ritualer hjälper att lugna de dödas själar och de hjälper också de döda att förstå att de är nu döda och i ett annat tillstånd.

Jag arbetar inte som medium och jag kallar inte de döda för att fråga dem olika frågor.

Det händer att jag ser och hör de dödas röster när de förmedlar budskap för de levande (i drömmarna och ibland under ritualerna).

Detta kan hända under eller efter ritualen, eller så kan det inte hända. Om jag har något meddelande för dig, kommer jag att meddela dig.

Det är också troligt att de döda kommer att besöka dig i dina drömmar efter min magi.

Jag garanterar inte att du kommer att läka din sorg väldigt snabbt.

Att vara väldigt ledsen efter döden av den vi älskade är naturligt och läkningen sker naturligt dag efter dag.

Resultatet av magi kan inte garanteras 100%, men i de flesta fall lyckas sådana efter begravningsritualer.

Det finns alltid en liten risk att en viss ritual kan misslyckas om döden var mycket traumatisk.

Kom ihåg att du betalar för en tjänst, och inte för slut resultatet. På grund av detta erbjuds inga återbetalningar på utförda tjänster.

 

 

 

 


 

VÄNLIGEN LÄS INFORMATIONEN

 

 

Om ditt barn ofredas på ett sexuellt sätt av din ex-man på grund av hans psykiska sjukdom, bör du vara realistisk i dina förväntningar om hur demoner Focalor och Andromalius hjälper dig.

Om du ber demonerna att döda din före detta man, finns det en stor risk att magin kommer att slå tillbaka på dig och du kommer att drabbas av fysiska skador eller ännu värre: döden. En sådan ritual kan drabba mig också.

Men om offret har mycket otur kan mina förbannelser, även om de är utformade grymt men inte dödligt, resultera i flera operationer med katastrofala följder som kan leda till en långsam och mycket smärtsam död. Karman är elak!

Mina förbannelser på din före detta man kan orsaka lång sjukdom, operationer, olyckor och andra problem, men de kommer inte att förhindra att den psykiskt sjuka personen skadar ditt barn i det långa loppet.

Jag utför sådana förbannelser i exklusiva fall och priset är 135 000 SEK. Jag har också rätten att neka dig denna tjänst eftersom magin är mycket destruktiv.

Också, kom ihåg att alla förbannelser behöver tid för att visa resultat. Du kan förvänta dig resultat från och med 6 månader efter att förbannelsen har utförts under ritualen och upp till 3 år.

Men i allmänhet, i sådana fall, när till och med polisen inte kan hjälpa dig och du har gått igenom många domstolsfall med noll resultat måste du agera smart och snabbt.

Idag kan du få ett intyg för dig själv och ditt barn (för att gå under jord). Om du ber demonerna att hjälpa dig kommer de att täcka din rygg och ordna ett sätt för dig att fly.

Det finns också andra lösningar … Du kan söka asyl i något annat land, eller flytta till ett annat land där din före detta man inte kan nå ditt barn. Demonerna kommer att stödja dig medan du flyr.

Demonerna kan inte skydda ditt barn om du låter ditt lilla barn vara tillsammans med din sjuke ex make, utan att barnet har tillgång till mobil för att ringa polisen eller att du har ordnat ett larm går direkt till polisstationen.

Innan du skickar in rättspraxis, bilder och annan information till mig är det smart att skaffa proton mail.

 

 

 

 


 

Kontakt

 

 

Så här kan du nå mig:

e-post: Lucifera666@protonmail.com

eller via Facebook.

 

 

 


 

Min blogg

 

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft