LUCIFERA666

Twin website of Pitchblackcraft (Blogs in English, Svenska, 中文, 한국어, 日本語, Deutsche, Dansk & Suomi)

Necromancy, Runes, Icelandic Witchcraft, Goetia, Grimorium Verum, Arbatel, Astrological & Planetary magick

Om Lucifera Dansk


 

I denne video demonstrerer jeg magi med dæmonen Sabnock fra Goetia:

en beskyttelsesformular til kæledyr. Denne besværgelse er også velegnet til børn og voksne.

 

 

Velkommen!

 

Mit navn er Bonnie, og jeg bor i Sverige. Mit andet navn er Lucifera. Jeg er en udøver af det okkulte for længe siden og praktiserer ritualerne for ceremoniel hekseri.

Jeg laver ritualer med de dødes ånder og med dæmoner, planetånder og ærkeengle. Hvem er min yndlingsdæmon? Det er selvfølgelig Barzabel!

Jeg holder meget af denne dæmon, fordi han har styrket mig og gjort mig meget modig. Barzabel kan ikke sammenlignes med Lucifer, nogen anden dæmon eller nogen anden ærkeengel. Han er meget speciel.

 

 

Dette er den planetariske talisman fra Mars med seglerne fra Mars, Graphiel og Barzabel.

 

Barzabel gjorde mig meget modig, beslutsom og lærte mig krigsførelse på et meget farligt niveau. Barzabel lærte mig de farligste typer nekromantiske ritualer: magi med dukker af døde militærpersonale!

Dine fjender vil fysisk omkomme efter din forbandelse. Det er ikke muligt at forbande en fjende mildt, når døde militærstab er involveret. Barzabel lærte mig at udføre dødelige forbandelser!

Men selvfølgelig er denne type magi til ekstreme tilfælde, og jeg vil aldrig gøre det, medmindre jeg skal forsvare mit liv. Kort sagt er Barzabel en god dæmon for en kvinde, fordi han giver kvinder maskulin kraft.

Denne dæmon er også velegnet til træning af hunde og fugle. Han er meget venlig over for kæledyr og dyr vil blive hårdere, modigere og selvsikker med hver besværgelse. Nedenfor tilbyder jeg dig en video om Barzabel.

 

 

Denne korte video forklarer detaljerne om Mars talisman.

 

 


 

Den gamle tradition for hekseri

og Jehova

Disse hebraiske bogstaver læses fra højre mod venstre: Yod Heh Vau Heh. Du ender med Yahweh eller Yehovah. Jeg bruger sådanne bogstaver i mine ritualer med engle.

 

Jeg havde startet min praksis med magi med ærkeengles fremkaldelser. Da jeg udforskede Livets Træ og lærte magi, påkaldte jeg Jehova og hans Ærkeengle.

Stadig i dag, og fra tid til anden, påkalder jeg Jehova sammen med dæmonerne i Goetia. Men jeg følger ikke nøje de fremlagte evocations i Goetia.

Nogle mennesker tror, ​​at jeg kun er til mørk hekseri. Nej, jeg dyrker al slags hekseri med ånderne fra Arbatel, Clavicula Salomonis, Heptameron, Goetia og Grimorium Verum.

Selv i dag elsker jeg at lave ritualer med engle. Der er ikke noget galt med min blandede praksis. Tværtimod er det fra tid til anden godt at skifte fra mørk magi med dæmoner til hvid magi med engle.

Hvorfor anbefales det at skifte til andre former for hekseri? Det er på grund af interne ændringer, vores humør og begivenhederne i vores liv. Jeg keder mig med de samme typer ritualer kun med dæmoner.

Jeg anerkender Jehova som Skaberen. Jeg anerkender også Lucifer som en Gud. Jeg er oprindelig kristen (ortodoks og protestantisk kirke).

I den ortodokse tradition udøver kvinder hekseri, men i hemmelighed. Jeg begyndte at praktisere hekseri tidligt i livet, og jeg bad de hellige, Jesus og andre ånder om at udføre alle mine besværgelser.

Jeg læste i Bibelen og begyndte at studere kabbala. Senere opdagede jeg flere interessante bøger om emnet kristen magi: Salomons nøgle, Heptameron, Goetia og Grimorium Verum.

Jeg gør ikke den store forskel mellem de to typer kabbala: Livets træ (mod Gud Jehova) og Dødens træ (væk fra Gud Jehova), fordi begge er meget interessante at udforske.

Min praksis er som mode: En dag tror jeg måske, at jeg vil have engle og Jehova omkring mig. Efter en uge vil jeg være i et andet mere moderne humør og beslutte mig for kun at interagere med dæmoner.

Mørk magi er som mørk chokolade for mig. Hekseri med Jehova og engle er som hvid chokolade for mig. Mørk chokolade og mørk magi er sundere.

 

 


 

Om mine tjenester

 

Jeg underviser ikke i kabbalaen og dens hekseri. Hvis du leder efter en lærer, bør du tilslutte dig en okkult orden. Jeg laver forskellige former for magi for mine kunder.

Mange af mine kunder hørte om mig gennem venner i Sverige eller så mig på svensk tv. Så fandt de mig på internettet, og jeg hjalp dem.

Jeg laver alle mulige former for kærligheds- og besættelsesbesværgelser, kontrollerende besværgelser om klientens fjende, vægttab og skønhedsbesværgelser for kvinder, beskyttelsesbesværgelser og helbredende besværgelser (for voksne, børn og kæledyr).

Beskyttelsesbesværgelser findes i 2 varianter: Beskyttelsesbesværgelser fra hekseforbandelser (dæmon Sabnock fra Goetia) og beskyttelse mod mord (Focalor, Andromalius, Belial, en død advokat og dødt militærpersonale er involveret).

Når døde militærpersonale er involveret i besværgelser, er priserne på denne tjeneste selvfølgelig høje, fordi disse spiritus er meget farlige for mig at håndtere, men de beskytter mig og mine klienter meget godt.

Jeg har en særlig side dedikeret til mine tjenester.

 

 

Mine konsultationer

& rituelle priser

 

Inden du foretager en betaling for en rituel tjeneste, bedes du sende mig en besked. Vi begynder med en konsultation (konsultationen koster 50 USD). Jeg opkræver penge for min tid.

Mine konsultationer via e-mail koster 50 USD. Du skal være fyldt 24 år og være i stand til at foretage autoriserede PayPal-betalinger (med dit eget kort eller fra din egen bankkonto).

Når du har betalt gebyret, vil du og jeg drøfte din situation. Læs om, hvad konsulentydelsen omfatter nedenfor.

 

 

Insert a button link to the page: My consultations in Danish.

 

Når jeg har lært om din situation, og hvis du ønsker at booke et ritual (magick), kan vi gøre det. Tjek mine stavepriser nedenfor.

 

 

Insert a button link to the page: Spell prices in Danish.

 

 


 

Betalinger

 

Jeg accepterer betalinger via PayPal. Bed mig venligst om at give dig et betalingslink. Du skal være fyldt 24 år og være i stand til at foretage autoriserede PayPal-betalinger (med dit eget kort eller fra din egen bankkonto).

Jeg accepterer også betalinger via bankoverførsel.

 

 


 

Kontakt

 

Tilmeld dig Protonmail!

Hvis du har et “alvorligt livsproblem”, som skal holdes hemmeligt, så kontakt mig kun via en protonmail-konto. Jeg taler ikke i telefon med kunden, fordi telefoner ofte er aflyttede.

e-mail: Lucifera666@protonmail.com

 

 


 

Pitch Black Craft

 

Jeg har også 2 engelske blogs for forretningsmænd.

Her er engelsk blog 1 og her er engelsk blog 2.