Demonen Bune från Goetia – ett vittnesmål om magi med Bune


 

 

 

 

 

 

 


 

Demonen Bune är beskriven i Goetia och detta är hans sigill.

 

 

Bune eller ibland även kallat för Bime, är Goetias 26te demon. Han rankas som Hertig. Bune uppenbarar sig i form av en drake med tre huvuden. Hans första huvud är av en hund, det andra är av ett sagodjur, och det tredje huvudet är av en man.

Bune talar med en hög och lugn röst. Denna demon förflyttar de dödas själar  och även samlar dem tillsammans med sina demoner på gravarna.

Bune gör människor rika och kloka. Han är pålitlig och ger sanna svar på dina frågor. Demonen Bune befaller 30 legioner demoner.

Källa: Goetia

Kundens berättelse

 

 

 

Jag skrev min “Bune Story” och jag hoppas att det kan hjälpa andra att kontakta Bune. Jag började göra penningmagi med demonen Bune när jag fortfarande hade mitt gamla jobb kvar, det är ungefär 10 månader sedan nu.

Inom dessa månader kunde jag bygga ett intensivt förhållande med demonen Bune. Jag var inte nöjd med mitt liv eftersom mitt jobb tog ungefär tio timmar av min tid dagligen och lönen var riktigt dålig.

Jag drömde om att starta mitt eget företag, men jag visste inte vad det borde vara och hur jag skulle göra det. Jag stötte på en intressant affärsmodell (online) och så började jag skapa min egen webbplats medan jag fortfarande jobbade med mitt gamla jobb.

I vissa forum har jag läst om Bune och hur alla älskar honom (henne). Jag bestämde mig för att ta kontakt med Bune och bad om hjälp för mitt nya företag.

Jag gjorde en ritual (som jag hade från Luciferas Youtube kanal) och kallade på Bune.

 

 

 

 

 

Jag visste inte om ritualen funkade eller inte och jag var skeptisk, men jag hade en känsla av att något ”nytt” skulle börja. Vår webbshop (jag hade en partner för mitt nya företag som också var min vän) började sälja ungefär 7 dagar efter ritualen.

Jag bad Bune om en hög inkomst och efter mindre än en månad uppnåddes detta resultat. Pengarna slutade inte komma in.

Vid denna tidpunkt visste jag att Bune hjälpte mig och att jag var tvungen att kontakta honom (henne) igen eftersom jag var mycket tacksam. Jag kunde avsluta mitt gamla jobb och jobba nu själv.

Det fanns några hinder på vägen till framgång och det kommer alltid att finnas sådana situationer. Jag kontaktade Bune 2-3 gånger per månad och ibland mediterade jag bara på hans sigill.

Jag har alltid lagt några gåvor som alkohol, tobak / cannabis, kaffe, färskt bröd, apelsiner på altaret. Bune svarade mycket bra på dessa erbjudanden.

En gång såg jag Bune i en vision som en vacker, egyptisk kvinna. Det är därför jag fortsätter att säga “henne”. Hon sa till mig: “Jag kommer att visa dig vägen, men du måste gå själv”.

Några saker jag märkte om Bunes beteende:

– Bune visade mig sätt att hantera saker och situatiner, och hur man INTE ska hantera saker. Om jag gjorde något fel visade Bune rätt sätt att göra det.

Bune vill att du ska LÄRA, hon kommer inte att göra jobbet åt dig, men om du är villig att lära dig, kommer hon att visa dig de snabbaste och bästa sätten att nå ditt mål på kortast möjliga tid.

– Jag var tvungen att specificera mina “önskningar” så långt jag kunde. Bune fungerade bäst för mig om jag visste exakt vad jag vill att det ska hända i mitt projekt.

– Bune kan hjälpa till om hinder uppstår. Till exempel hade jag en gång problem med min bank. De sa att de har satt en gräns för mitt konto och det tas bort om 90 dagar.

Jag kontaktade Bune och två dagar senare tog banken bort alla gränser från kontot. – Magin fungerade bäst om jag upprepade orden om och om igen och visualiserade samtidigt.

Sammanfattningsvis är Bune en mycket omtänksam demon. Han (Hon) bryr sig om dig eftersom hon vill att du ska lära dig och bli klok. Hon har aldrig svikit mig och hon kommer att vara där för dig i svåra tider.

Silita

 

 

 


 

Min blogg

 

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft