Förbannelser på fiender


 

 

 

 

 


 

Demonen Belial är beskriven i Goetia och detta är hans sigill.

 

 

Om du har en jobbig person i ditt liv som gör ditt liv olyckligt, kan jag befria dig från eländet. Om din fiende är en häxa kan du behöva en häxflaska.

Det är inte klokt att straffa en person (genom en förbannelse) väldigt hårt, om inte de verkligen förtjänar det (för ett begått brott).

Jag antar att du bara vill att personen ska försvinna från ditt liv och det är allt. Det här är lätt att göra: jag kan göra dem besatta av arbete och pengar.

De kommer att bli väldigt upptagna med sökandet efter lösningen till egna ekonomiska problem och lämnar dig ifred. Jag brukar göra penningmagi på kundernas fiender också.

Ifall personen hatar dig jätte mycket, kan det behövas ett flertal ritualer av olika typer för att bli av med dem. En ritual löser inte ditt problem.

Jag brukar be Belial och Andromalius att straffa kundernas fiender (för stölder och vandalisering av bilar) och hjälpa till med att vinna en domstols fall för en klient.

Hittills har jag haft kunder från USA och Grekland som efterfrågade förbannelser och rättfallsmagi med Belial och Andromalius.

 

 

 

 

 

 


 

Rättsfallsmagi & försvaretsmagi

 

 

 

Magi med demonerna Belial och Andromalius.
Rättsfallsmagi för en kund med demonerna Belial och Andromalius.

 

 

Oavsett om magin beställs på tjuven eller på din fiende, manipulerar jag offrets sinne med hjälp av pulver i dockans huvudhålighet (och genom att introducera nya tankar i offrets undermedvetna).

Naturligtvis binder jag och begränsar offrets docka med nålar och tråd, och slutligen häller ut jord från en grav (från kyrkogården) blandat med peppar på dockan.

Efter denna förbannelse kommer offret bli mycket upptagen med sökandet av lösningen till sina egna problem. Om offret är skyldig dig pengar och vägrar att betala, kan detta fixas med hjälp av en voodoo docka och fågelfrön.

Demonen som fångar och straffar tjuvar är Andromalius. Denna demon kan hjälpa dig att få dina pengar tillbaka.

Jag har också gjort magi för mina kunder med Focalor. Denna demon kan försvara dig från mycket farliga människor. Titta gärna på videon nedan.

 

 

 

 

 

 


 

Vad kostar magin?

 

 

Priset för förbannelsen med demonerna Belial och Andromalius är 4100 SEK (inklusive 25% moms).

Försvaretsmagi med demonen Focalor och Andromalius kostar 135 000 SEK. Varför så dyrt? Det är inte dyrt för sådan typ av magi.

Jag riskerar mitt eget liv när jag kallar på sådana krafter som Focalor. Denna demon kan orsaka allvarliga olyckor, sjukdomar och även död.

Accepterade betalningsmetoder: bank överföring och Swish. Observera att du måste vara minst 24 år och kunna göra godkända betalningar (med ditt eget kort eller från ditt eget bankkonto).

När du har gjort betalningen och när jag ser att pengarna är överförda gör jag magi för dig. När jag är färdig med ritualen, kommer jag visa ett flertal bilder av ritualen till dig.

Innan du kontaktar mig är det viktigt att du läser min Disclaimer. Jag har alla rättigheter att neka dig  ritualen med Focalor och Andromalius.

 

 

 


 

Mina konsultationer

 

 

Mina konsultationer via e-post och via Facebook chat kostar 450 svenska kronor. Jag tar betalt för min tid med dig online.

En Tarot spådom ingår inte i avgiften för konsultationen. Tarot spådomen kostar 1000 svenska kronor.

När du har betalat avgiften kommer du och jag diskutera din situation. Läs mer om vad en konsultation med mig innebär här.

När jag har fått vetskap om din situation och om du vill då boka en ritual (magi), kan vi göra det. Avgiften på 450 svenska kronor för konsultationen kan betalas in via Swish, banköverföring eller via PayPal.

Observera att du måste vara minst 24 år och kunna göra godkända betalningar (med ditt eget kort eller från ditt eget bankkonto).

 

 

 


 

Kontakt

 

 

Så här kan du nå mig:

e-post: Lucifera666@protonmail.com

eller via Facebook.

 

 

 


 

Min blogg

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft