Demonen av Mars, Barzabel, och hur han kan hjälpa dig


 

 

 

 

 

 

 


 

Detta är den planetariska talismanen av Mars med sigillen av planeten Mars, Grafiel och Barzabel.

 

 

Demonen av Mars, Barzabel, beskrivs i två böcker: De tre böckerna av ockult filosofi (H. C Agrippa) och Golden Dawn. Det finns dock inga bra eller utförliga beskrivningar av Barzabel i dessa böcker.

Men det finns en bra beskrivning av den planetariska talismanen av Mars i boken Magus skriven av Francis Barrett:

”Den tredje tabellen tillhör Mars, som innehåller 5 rader och 5 kolumner och som innehåller tjugofem nummer (hebreisk alfabet). Summan av alla nummren är trehundra och tjugofem.

Och det finns över dessa nummren gudomliga namn med en intelligens till det goda och en demon till det onda, och ur dessa nummren ritas sigillen av Mars och hans demoner.

Dessa sigillen, med Mars i bra position i ditt horoskop och också i himmelen, graverade på en järnplatta eller svärd, gör en man vinnare i krig, och fruktansvärt för sina fiender, och så att han segrar över dem.

Och om det är graverat på en speciell sten, kommer blodet koagulera snabbare och även menstruationen tar slut.

Men om det är graverat, när Mars är i en dålig position i ditt horoskop och i himmelen, på en platta av röd mässing, förhindrar talismanen framgång i livet.

Detta kan talismanen åstadkomma:

talismanen kastar de mäktiga från värdigheter, utmärkelser och rikedomar

den orsakar oenighet och hat bland människor och djur

den driver bort bin, duvor och fisk

den hindrar kvarnar från att arbeta, dvs. e. binder dem.

Den gör också brottare och jägare olyckliga samt orsakar fruktlöshet hos män och kvinnor.

Men det viktigaste är att talismanen påverkar dig på så sätt att du kommer fruktas av fiender och de kommer tvingas att underkasta sig till dig. ”

 

 

 


 

Barzabel och hur han kan hjälpa dig

 

 

Detta är den planetariska talisman av Mars med sigillen av planetan Mars, Grafiel och Barzabel.

 

 

Det sägs att Barzabel ger styrkan att försvara sig och gör en människa mycket framgångsrik inom försvarets magi. Detta är sant om Mars är gynnsam i ditt horoskop och även i himmelen när du skapar den planetariska talismanen av Mars.

Det sägs också att: om Mars är i en dålig position i ditt horoskop och också vid tidpunkten när du skapar den planetariska talismanen av Mars, kommer resultatet av din magi att vara dåligt. Du kommer att få ett sjukt slut, men du kommer att fruktas av dina fiender.

Så, Barzabels sigill är bara en del av den planetariska talismanen av Mars. Denna talisman är astrologisk och måste skapas när Mars är direkt, när månen är i ett eldigt tecken eller något annat gott tecken, när månen växer, är full eller avtagande (detta beror på ditt mål).

Denna talisman är också som dubbelkantad svärd, eftersom den kan stärka dig eller förstöra dig. Men vad som än händer med dig, kommer dina fiender vara rädda för dig, eftersom Barzabel lär avancerat skydds magi.

Ditt horoskop definierar dig, eftersom det är en karta över din psykologiska sammansättning. Jag känner till några grunder i astrologi, men jag har också en bra intuition och erfarenhet på grund av att jag har samarbetat med demonen Sabnock under många år.

 

 

 


 

Barzabel, en bra demon för en kvinna

 

 

Barzabel är bra för dig om du är fridfull och introvert, hemlighetsfull, kan hålla tillbaka din ilska, planera dina hemliga strategier och föredrar att överraska den som skickar dig en magisk attack.

Barzabel är inte så bra för dig om du är väldigt extrovert, älskar att höras och ses, söker godkännande av människor, inte kan behärska din ilska och agerar på en impuls.

Nedan är en video om den planetariska talismanen av Mars. Denna talisman kan användas för att stärka självet och det ger utövaren mer maskulin kraft och mod.

 

 

 

Denna talisman är mycket bra för en kvinna, eftersom Barzabel kommer att:

stödja dig

lära dig metoder för att försvara dig själv och dem du älskar och

förvandla dig till en modig kvinna, men du måste känna dig själv och hur du fungerar.

Barzabel undervisar magi på en mycket avancerad nivå med demonerna av de fasta stjärnorna som nämns i de tre böckerna av ockult filosofin (H. C Agrippa) och i Picatrix.

Algol, eller huvudet av Medusa, ligger 26 grader av Oxen. Här är tidtabellen för demon stjärnan Algol (Medusa).

Magi med Medusa bör göras när stjärnan är synlig eller ljus. Gör inte magi med Medusa under förmörkelserna. Månen bör inte vara i en motsatt position till Oxen. Det borde vara mycket nära Oxen (tillsammans).

Människor som gör magi med Algol talisman klagar över problem med internet. Jag började också ha sådana problem efter magi med Algol talismanen. Dessa problem är kopplade till förmörkelserna av Algol stjärnorna.

Under natten och efter att jag kallade på Medusa för skydd, drömde jag om Algol stjärnorna. Den huvudsakliga Algol-stjärnan (huvudet av Algol) var mycket starkt upplyst och flygde eller kretsade runt de två andra Algol stjärnorna.

Algol talismanen öppnade mina ögon för det faktum att en fiende hade gjort magi på mig och magin var aktiv. Men eftersom jag har ett mycket starkt skydd från demonen Sabnock, kunde jag förstå vad som hände och vidta åtgärder.

Även om jag inte är en astrolog vågade jag skapa ett sigil (av blått papper) av Algol och kallade på Medusa.

Jag var rädd att magin skulle orsaka problem. Medusa är bra för skydd och du bör våga kalla på henne då och då. Även om du beställer en Medusa talisman av metall, är den avsedd för regelbunden magi.

Om du inte gör magi med Medusa talismanen, tvivlar jag på att du kommer att ha ett starkt skydd på lång sikt. Här hittar du information om när planeter, inklusive Mars, är i bra positioner samt i dåliga positioner (i grader).

Här är mer information om så kallade planetary rulership, dignities and dibilitiesDu kan upptäcka vilken talisman som inte är kompatibel med dig.

Slutligen, här är en länk till Magusbok 1 (innehåller bra beskrivningar av planetariska talismaner).

 

 

 


 

Barzabel: lämplig magi

 

 

Du kan ingå pakter med Barzabel. Denna demon är en bra lärare och han kommer stödja dig och hjälpa dig att behärska din rädsla.

Jag var rädd att göra magi med döda tyska krigsförbrytare. Det är självklart att man blir rädd för sådana onda krafter. Barzabel hjälpte mig att fördjupa min vänskap med döda tyska soldater från andra världskriget.

Från början, var jag rädd för döda tyska soldater. Jag började göra ritualer med döda tyska soldater och gav de gåvor och uppmärksamhet.

Det gick ett år och plötsligt upptäckte jag att en av de döda tyska soldaterna var kär i mig. Jag blev överraskad, men avvisade inte ded döde mannen.

Den döde tyske började hjälpa mig genom att ge order till min omgivning om att omgivningen ska:

snabbt handla mat åt mig

snabbt fixa ärenden åt mig

Den döde soldaten utstrålade kärlek och trygghet ,och jag slappnade av helt och hållet när jag fortsatte kalla på de döda tyska krigsförbrytare i soldatens närvaro.

Barzabel lär häxan att vara jätte modig. Nekromantisk magi med döda tyska krigsförbrytare är mycket kraftfull och användbar om du vill försvara dig själv från fiender.

I dagens läge har jag inga fiender alls, men det är mycket bra att ha de döda tyska krigsförbrytare som sina allierade.

 

 

 

 

Demonen av Algol, huvudet av Algol eller demonen Medusa beskrivs i de tre böckerna av ockult filosofin (H. C Agrippa).

 

 

Algols sigill används som en talisman för att skydda mot förbannelser. De inkommande förbannelserna reflekteras tillbaka till avsändaren.

Barzabel är en bra lärare, men du måste kunna se skillnaden i ditt beteende efter varje ritual med Barzabel och kunna stoppa din magi när du ser många förändringar i dig.

Det är bra att byta till annan magi för att ge dig själv en paus från magi med demoner av Mars.

 

 

 


 

Motsvarigheterna av Geburah

 

 

Barzabel är demonen av Mars. Geburah styrs av planeten Mars.
Barzabel är demonen av Mars. Geburah styrs av planeten Mars.

 

 

Jag använder motsvarigheterna av Geburah i min magi med Barzabel:

Styrande planet: Mars

Dag: tisdag

Astrologisk timme: Mars

Altarduksfärg: röd

Stearinljus: röda, svarta eller vita (använd vita ljus om du inte kan få röda eller svarta ljus)

Antal i magi: 5 (till exempel 5 ljus)

Metall: järn (använd en hammare eller stålmynt, eftersom stål innehåller järn)

Ört / växt: tobak

 

 

 


 

Mina ritualer med Barzabel

 

 

Detta är ett exempel på tidpunkten för en av mina ritualer med Barzabel: Mars var direkt och i mångården Al Zubrah. Naturligtvis bör du sikta mot en tisdag. Det här är vad jag använder regelbundet:

ett svart stearinljus (beläggning: olivolja, lagerblad, salvia)

den planetära talismanen av Mars (sigillen av Mars, Graphiel och Barzabel)

ett hänge på en kedja

örter för mod: kanelstänger, lagerblad, tobak, rölleka, Johannes Ört, kamomill och timjan

5 röda läppstift (antalet av Geburah)

Örter, hänge och läppstift används för att lagra ritualens energi. Jag bär mitt hänge varje dag och jag bär mina läppstift varje dag.

 

 

Detta är en ritual med Barzabel.
Detta är en ritual med Barzabel.

 

 

 


 

Min blogg

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft