Palauta rakastaja


 

 

 

 

 

 

 


 

Tämä on Zeparin sinetti Goetiasta. Zepar on rakkauden ja seksin demoni.

 

Manipuloiva rakkausloitsu

kahden voodoo-nuken kanssa

 

Tämä on rakkausloitsu: käytän 2 voodoo-nukkea.
Tämä on rakkausloitsu: käytän 2 voodoo-nukkea.

 

Kuinka palauttaa rakastaja? Onko mahdollista palauttaa rakastaja? Kyllä, joissain onnellisissa tapauksissa on mahdollista palauttaa rakastaja!

Voin tarjota asiakkailleni manipuloivaa rakkaustaikaa seuraaviin tarkoituksiin:

pakottaa eksynyt aviomies palaamaan vaimonsa ja lastensa luo;

tuo kaksi rakastajaa jälleen yhteen;

Rakkausasiat ovat hyvin monimutkaisia, ja yleensä terveiden parisuhteiden onnellisissa tapauksissa on noin 80 % todennäköisyys onnistua parin yhdistämisessä.

Mutta asiakkaani tuntevat minut niin hyvin: en koskaan halua luvata mitään erityistä loitsun lopputulosta. Lue vastuuvapauslausekkeeni ennen kuin maksat rituaalipalvelusta.

 

 


 

Rakkaus magia:

käyttäytymismalleja

 

Rakkausmagian menestys riippuu monista tekijöistä, kuten kohtalosi ja karma verrattuna toisen henkilön kohtaloon ja karmaan, ja myös suhteesi ongelmien “juuresta”.

Mutta olen samaa mieltä siitä, että se sattuu kuin helvetti, kun rakkaus loppuu. Tarot-lukemani ovat erittäin yksityiskohtaisia. Tarkastan sinulle Tarot-levituksissani esitettyjä tietoja.

Yhden Tarot-levitteen tapahtumat sopivat hyvin toisen Tarot-levitteen tapahtumiin. Tällainen Tarot-lukeminen Sagatanan avustamana maksaa 120 USD.

Rakkausmagian onnistuminen parin yhdistämisessä riippuu myös suuresti kohteen ajattelu- ja käyttäytymismalleista.

Jos kumppanillasi on vakavia riippuvuuksia, kuten riippuvuus seksistä, alkoholista tai huumeista, saatat joutua näkemään ensin perheterapeutin.

 

 


 

Rakkaus magia:

miksi jotkut loitsut

eivät toimi

 

Joissakin tapauksissa rakkausloitsut eivät toimi. Tähän on monia syitä. Tarkastellaanpa erilaisia ​​tilanteita, joissa loitsu rakastajan palauttamiseksi tai jonkun rakastamiseksi epäonnistuu.

 

 

Rakastajallasi on korkea suoja

 

Yksi asiakas tuli luokseni ja pyysi minua loitsumaan noitaa, koska hän oli rakastunut kauniiseen naiseen. Kaunis nainen ei ollut kiinnostunut asiakkaastani.

Kun näin kuvat noidista, tajusin, että tällä naisella on suoja. Noidalla oli hyvin erikoisia tatuointeja. Sanoin asiakkaalleni: Noidalla on suojelija ja arkkityyppi suojelee häntä.

Asiakkaani oli itsepäinen ja vaati rakkausloitsua. Rakkausloitsuni eivät toimineet, koska ne palasivat minulle.

Näin noidan unissani. Nainen oli ystävällinen ja jakoi leivän kanssani. Asiakkaani alkoi nähdä painajaisia: asiakkaani taisteli paholaista vastaan ​​unissaan (paholaisen hahmolla oli valtavat sarvet).

Asiakkaani maksoi minulle enemmän rahaa seuraavista rakkausloitsuista. Mikään loitsuistani ei toiminut. Joka kerta kun tein loitsuja, ne palasivat minuun.

 

 

Sinulla ja rakastajallasi

oli monia riitoja

 

Suhteesi on tuhoutunut, koska sinulla ja rakastajallasi oli ilkeä tappelu. Muisto taisteluista ja katkerasta kaunasta sinua kohtaan toimii kuin myrkky rakastajasi psyykessä.

Rakkausloitsuni palauttaa rakastajasi voivat epäonnistua, koska rakastajasi vastustaa niitä aktiivisesti.

 

 

Rakastajasi on tavannut

uuden kumppanin

 

Rakastajasi on tavannut toisen kumppanin. Tällainen tapaus on erittäin vaikea ja saattaa vaatia useita rakkausloitsuja ja myös joitain eroloitsuja (lue eroloitsuista täältä).

Erotusloitsuja tehdään rakkausloitsujen jälkeen ja kun näet, että rakkausloitsut vetävät kumppaniasi sinua kohti, mutta kolmas osapuoli takertuu jatkuvasti kumppaniisi.

Mutta jos kumppanisi on jättänyt sinut toisen naisen takia vain viikko sitten, on parempi erottaa rakastajasi uudesta naisesta heti.

 

 

Rakastajasi on erittäin itsepäinen

 

Oletetaan, että sinulla oli epäterve suhde ja tappelit usein. Ehkä sinäkin olit uskoton. Jos rakastajasi on hyvin itsepäinen ja on päättänyt mennä elämässä eteenpäin, rakkausloitsut voivat epäonnistua. Rakastajasi vastustaa loitsujani.

 

 

Rakastajasi on naimisissa

 

Rakkausloitsut naimisissa olevan ihmisen lumoamiseksi epäonnistuvat, koska naimisissa oleva ei halua erota. Avioliitosta on taloudellisia etuja. Taloudelliset intressit ovat vahvempia kuin salassa oleva rakkaussuhteen halu ja avioeron tuska.

Alla tarjoan sinulle videon rakkausloitsuista ja selitän, miksi jotkut loitsut epäonnistuvat.

 

 

Tässä videossa selitän, miksi jotkut rakkausloitsut voivat epäonnistua.

 

 


 

Rakkaus magia: lisää tietoa

 

 

Tässä videossa kerron tarinan yhdestä naisesta, hänen 3 lapsestaan ​​ja miehestä.

 

 

Rakkausloitsujeni aikana käytän kahta nukkea (yksi nukke edustaa sinua ja toinen rakastajaasi), kahta kynttilää, rakkausyrttejä. Kutsun demonit Salloksen ja Dantalionin Goetiasta.

Rituaalini aikana poltan kynttilöitä, ohjelmoin nuket ja autan nukeista tulemaan rakastajapariksi. Näytän sinulle kuvia rituaalista.

Kuun vaihe on erittäin tärkeä ottaa huomioon tällaisissa rituaaleissa: kuun tulisi olla melkein täysi. Kuun laskeva vaihe ei sovellu rakkaustaikaan.

 

 

Demon Sallos: Goetia

 

Demon Sallos on kuvattu Goetiassa ja tämä on hänen sinettinsä.

 

19. henki on Sallos. Hän on herttua ja esiintyy sotilaan muodossa. Sallos ratsastaa krokotiilin selässä ja hänellä on kruunu päässään. Hän tulee rauhallisesti.

Sallos aiheuttaa rakkautta naisen ja miehen välille. Tämä henki hallitsee yli 30 legioonaa pienempiä henkiä.

Lähde: Goetia

 

 

Demon Dantalion: Goetia

 

Demon Dantalion on kuvattu Goetiassa ja tämä on hänen sinettinsä.

 

Dantalion on 71. henki ja hänet on luokiteltu Dukeksi. Tämä henki esiintyy miehenä, jolla on monia kasvoja (kaikkien miesten ja naisten kasvot), ja hän pitää kirjaa oikeassa kädessään.

Dantalion voi opettaa sinulle mitä tahansa taiteita ja tieteitä, ja hän myös ilmoittaa sinulle kenen tahansa henkilön salaiset neuvot. Dantalion tuntee kaikkien miesten ja naisten ajatukset ja voi muuttaa niitä haluamallaan tavalla.

Tämä henki voi aiheuttaa rakkautta. Lopuksi Dantalion hallitsee 36 legioonaa henkiä.

Lähde: Goetia

 

 


 

Rakkaus magia:

kuinka nopeasti

rakkausloitsut toimivat?

 

Rakkausloitsut toimivat eri nopeuksilla ja kestävät eri ajanjaksoja. Rakkausloitsujen aikakehykset riippuvat monista tekijöistä, kuten:

millainen suhde sinulla on tai oli rakastajasi kanssa

pystyykö rakastajasi antamaan sinulle anteeksi vai ei

jos rakastajasi on romanttisessa yhteydessä toiseen

jos kumppanisi olisi vain kiinnostunut parista flirttailusta kanssasi

Kaikki miehet eivät halua jatkaa rakkaussuhdetta naisen kanssa. Ihmiset tulevat ja poistuvat romanttisista suhteista haluamallaan tavalla, koska ei ole olemassa lakeja, jotka pakottaisivat ihmisiä sitoutumaan toisiinsa.

Yleensä, jos joku on jahdannut sinua ja pyydät minua tekemään rakkausloitsun, henkilö jahtaa sinua intohimolla. Tapauksissa, joissa jahtaat jotakuta toista, näet merkkejä 3 kuukauden kuluessa.

Ensimmäiset merkit meneillään olevasta rakkausloitsusta ovat seuraavat:

loitsun kohde ottaa sinuun usein yhteyttä (puhelut, kasvotusten tapaaminen)

loitsun kohde lähettää sinulle viestejä (tekstiviestit)

loitsun kohde haluaa tavata sinut (yrittää varata sinut treffeille)

loitsujen kohde katsoo silmiisi koko ajan (yhteisen ajan)

 

 


 

Minun konsultaationi

 

Ennen kuin maksat rituaalipalvelusta, lähetä minulle viesti. Aloitamme konsultaatiolla (konsultointi maksaa 50 USD). Veloitan ajastani rahaa.

Neuvotteluni sähköpostitse maksavat 50 USD. Tarot-lukeminen ei sisälly konsultaatiomaksuun.

Tarot-lukemani ovat erittäin yksityiskohtaisia, ja annan sinulle kaksinkertaisen tarkistuksen Tarot-levituksissani esitetyistä tiedoista.

Yhden Tarot-levitteen tapahtumat sopivat hyvin toisen Tarot-levitteen tapahtumiin. Tällainen Tarot-lukema maksaa 120 USD.

Kun olet maksanut maksun, sinä ja minä keskustelemme tilanteestasi. Lue täältä, mitä konsultaatio sisältää. Kun olen saanut tietää tilanteestasi ja jos haluat varata rituaalin (taikuuden), voimme tehdä sen.

 

 


 

Maksu palveluistani

 

Hyväksyn maksut PayPalin kautta. Pyydä minua antamaan sinulle maksulinkki. Sinun tulee olla vähintään 24-vuotias ja pystyä suorittamaan valtuutettuja PayPal-maksuja (omalla kortillasi tai omalta pankkitililtäsi).

Hyväksyn myös maksut pankkisiirrolla.

Tämän rakkausloitsun hinta on 380 USD (sis. alv 25 %).

 

 


 

Ottaa yhteyttä

 

Rekisteröidy Protonmailiin!

Jos sinulla on “vakava elämänongelma”, joka täytyy pitää salassa, ota minuun yhteyttä vain protonmail-tilin kautta.

En puhu puhelimessa asiakkaan kanssa, koska puhelimet ovat usein epäluotettavia (entä jos sinä ja minä emme ole yksityisiä, kun puhumme puhelimessa?)

e-mail: Lucifera666@protonmail.com

 

 


 

Blogini

 

Tässä on suomalainen blogini.