Vittnesmål sida 1


 

 

Jag har kunder från hela världen och jag har mina webbsidor på fem olika språk. Nedan kan du välja språket ifall du vill läsa mina vittnesmål.

У меня есть клиенты со всего мира, и у меня есть веб-страницы на разных языках. Ниже вы можете выбрать язык, если хотите прочитать мои отзывы.

I have clients from all over the world and my websites are in English, Swedish, Chinese, German and Russian. Below, you can choose the language if you want to read client testimonials.

 

 


 

Vittnesmål

Vittnesmål sida 1

Vittnesmål sida 2

Vittnesmål sida 3

 


 

Свидетельства клиентов 1

Свидетельства клиентов 2

Свидетельства клиентов 3

 


 

Client feedback

Testimonials page 1

Testimonials page 2

Testimonials page 3

 


 

感言 1

感言 2

感言 3

 


 

Kundengeschichten 1

Kundengeschichten 2

Kundengeschichten 3

 


 

 

Kärleksmagi: vittnesmål

 

 

Dessa är sigillen av demonerna Dantalion, Sitri och Sallos från Goetia.
Dessa är sigillen av demonerna Dantalion, Sitri och Sallos från Goetia.

 

 

Jag vill kalla mig själv Jolanda, eftersom jag vill dölja min identitet (på grund av rädsla för hämnd). Jag bor i Sverige. Jag vill inte avslöja var jag exakt bor, efetersom jag vill hålla min identitet dold på grund av uppenbara skäl.

Jag är en polsk kvinna som bor i Sverige och för några år sedan blev jag kär i en muslimsk man från ett asiatiskt land. Vi har varit tillsammans i många år och vi har barn tillsammans.

Nu tack vare Lucifera och hennes demoner har min man återvänt till mig (han hade lämnat mig och mina barn). Jag kan säga till er alla att Djävulen och demonerna existerar på riktigt.

Min mans familj tyckte inte om mig, eftersom jag är uppvuxen i en katolsk familj. ”Hans” familj gjorde allt för att förstöra vårt äktenskap och till slut lyckades de.

Min make skilde sig från mig och lämnade oss. Jag försökte att göra kärleksmagi själv, men jag lyckades inte få min man tillbaka till mig. 

Efter detta tog jag kontakt med Lucifera. Lucifera gjorde det första ritualen som skulle återförena mig med min man. Efter tre månader dök han upp i mitt liv och han var mycket svartsjuk.

Fortfarande var situationen inte stabil, eftersom han vägrade att flytta tillbaka till min lägenhet. Lucifera frågade mig om jag kunde få tag i ”hans” blod och hår.

Jag kunde, men för att göra detta, var jag tvungen att lura honom. Jag har tur, för jag arbetar som sjuksköterska. Jag sa till honom att jag kan ordna ett ”gratis” blodprov om han ger mig lite av sitt blod.

 Jag skickade hans blod i ett medicinskt rör till Lucifera. Jag stal också lite av hans hår från hans rakapparat och skickade det till Lucifera.

Lucifera använde hans blod och håret i huvudet på hans docka. Hon gjorde ytterligare tre kärleksmagi ritualer med demonerna Sitri, Sallos och Dantalion.

Efter varje ritual kom min man närmare och närmare mig i känslomässig mening. Jag såg Dantalion i min dröm också. Dantalion dök upp i form av ett stort lejon som försökte komma in i mitt sovrum genom en spegel på min vägg.

Demonen var rasande och han varnade mig för att min mans mamma var mycket arg på mig, på grund av att min man hade återvänt tillbaka till mig och mina barn.

Hans mor och hans bror var de största skapare av problem, så jag beställde ett par förbannelser på dem.

Det har gått 1,5 år sedan jag kontaktade Lucifera. Jag vill säga till er att jag och min man bor tillsammans nu och vår relation förbättras.

Men den ursprungliga skadan gjordes inte bara på mig utan också på mina barn. Vid en tidpunkt var situationen med mina barn så alarmerande (i skolan) att jag ville ta dem till Polen för att gömma dem bort från svenska myndigheter.

Magi har kapacitet att återförena en trasig familj. Jag visste detta, efetrsom vi i Polen respekterar häxor. Vi vet att magi fungerar.

Jolanda

 

 

 


Domstolsmagi: Lucifer, Belial, Eligos, Surgat & en död advokat

 

 

Detta är domstolsmagi med Lucifer, Belial, Eligos, Surgat och en död advokat.
Detta är domstolsmagi med Lucifer, Belial, Eligos, Surgat och en död advokat.

 

 

 

 

 

Hej Bonnie, Hoppas att det går bra med dig. Ville bara berätta för dig att de minskade min DUI-avgift till vårdslös körning så att det inte kommer bli någon fängelsestid.

Jag måste fortfarande betala böter, rättegångskostnader, körskola osv. Men INTE fängelse !!! Jag menar att någon drogade mig … !!!!

Anonym kund från USA

 


Break up magi med demonen Bucon

 

 

Demonen Bucon är beskriven i Grimorium Verum och detta är hans sigill.

 

 

“Hej,

jag vill berätta om hur Bonnie hjälpte mig när jag var otroligt nere och djupt förälskad i en person som avsluta oss utan förklaring och sedan fann personen en annan.

Jag var så låg och visste inte vad jag skulle göra, jag började googla på allt möjligt och på något sätt fann jag Bonnies sida och tog kontakt med henne.

Jag berättade om min historia och berättade att personen jag var förälskad i funnit en annan och hur jag mådde. Bonnie var verkligen hjälpsam och föreslog att göra en breakup spell först.

Hon ordnade en ritual med demonen Bucon. Bucon skulle fixa en breakup mellan paret och Bonnie och Bucon lyckades med detta, efter ett tag fick jag reda på att paret splittrades och gått skilda vägar.

Bucon lyckades verkligen med denna breakup spell så att dessa 2 människor gick isär från varandra. Jag förklarade för Bonnie att det verkligen fungerade och att Bucon lyckats separera dom.

Så jag måste bara säga att dom verkligen lyckades med detta. All tack för detta Bonnie och än idag har du kontakt med mig vilket är guld värt för mig, och du lyssnar även om jag har något att säga!

Jag rekommenderar verkligen Bonnie om någon är i behov av hjälp för hon är en fantastisk människa med hjärta av guld.

Tack än en gång / M från Sverige!”

 

 

 


Nekromantisk magi med Belial & Surgat

 

 

Detta är sigillet av demonen Belial from Goetia.

Demonerna Lucifer, Belial och Surgat, och en död banktjänsteman hjälpte min client from USA att få ett banklån. Banken hade tidigare vägrat damen lånet och hon var jätte ledsen.

Min client vill vara anonym för uppenbara skäl, eftersom jag gjorde oetisk magi och attackerade bank personalen med infernaliska krafter.

Detta är sigillet av demonen Surgat från Grimorium Verum.

 

 

“I finally did closings today! I’m overjoyed right now, no words, no money of this world can describe my happiness that I’m experiencing now.

Many, many thanks to you and your spirits Bonnie, your spirits can do what nobody can do. Again thank you Bonnie, your rituals that you have done for me are very helpful.

Au revoir Bonnie!”

Anonymous from USA

 

 

 


 

Magi med demonen Clauneck

 

 

Dessa är de två sigillen av demonen Clauneck från Grimorium Verum.

 

 

Klorin magin med demonen Clauneck från Grimorium Verum hjälpte min klient Greg från USA att få hans jobb tillbaka. Tidigare hade Greg blivit av med jobbet på grund av reorganisationen på företaget.

 

 

“The spell you did helped me tremendously of getting my job back when I was laid off of my Security job for 3 weeks.

I got my job back and closer to home too, in those 3 weeks, I had to do unarmed Security with lower pay and farther away from home.

I was driving over an hour to get to a $10.00 an hour job. Praise Clauneck for helping me and my family”.

Greg from USA

 

 

 

 

 

 

 


 

Magi med Belial & Andromalius

 

 

Magi med demonerna Belial och Andromalius.
Detta är magi med demonerna Belial och Andromalius för Dimitris från Grekland.

 

 

 

 

Dear Bonnie,

I should like with this e-mail to tell you the story of my sister. I had ordered for her the spell with Belial and Andromalius.

The purpose of the spell was the following: My sister some years ago divorced with her husband.

The court decided an alimony of 300 Euro. In the beginning for some months her husband paid the alimony but later he stopped with the excuse that his work was in a crisis etc.

He always tried to “escape” from paying the alimony with many excuses.

After you did the spell with the doll employing the demons Belial and Andromalius (I think the spell was done in October 2018), on the 10th of January 2019 suddenly the man made a deposit of 3600 Euro in my sister’s account- which is equal of 300 times 12 = 3600 Euro.

So, he payed for the whole year 2018. I think this was unbelievable as he is so selfish and egotic character and never wanted to give money for his children and ex wife.

And suddenly he changed. I should like to thank with this e-mail the demons Belial and Andromalius and of course dear Bonnie for her best assistance and help. Thanks for all.

Dimitris (Greece)

 

 

 


 

Magi med demonen Bucon

 

 

Demonen Bucon är beskriven i Grimorium Verum och detta är hans sigill.

 

 

”Jag var i ett långt förhållande med en man jag älskade. Jag trodde att han älskade mig också. Men efter att jag hade hjälpt honom med att etablera sin egen verksamhet, lämnade han mig för en mycket yngre kvinna.

Jag var väldigt ledsen och ville ha hämnd. Min ilska ledde mig till Lucifera. Snart bokade jag en ritual med Bucon och Belial, och jag skickade några kläder som tillhörde min ex pojkvän till Lucifera.

Lucifera gjorde en break up spell och efter fyra månader upptäckte min ex pöjkvän att hans flickvän var otrogen mot honom.

Paret hamnade i en hemskt bråk och splittrades snart därefter. Nu har jag och min ex pojkvän startat vårt förhållande igen ”.

Yvonne från Sverige

 

 

 


 

Magi med demonen Dantalion

 

 

Demonen Dantalion är beskriven i Goetia och detta är hans sigill.

 

 

“My family recently had a very serious falling out with another family member. Some terrible and extremely hurtful things were said to and about my parents.

As a result they have been denied access to important and innocent family members and are in great pain.

As I am new to the left handed path, I felt ill equipped to manage this myself. Through a Facebook group I was put in contact with Bonnie and will be forever thankful.

Within weeks, with the help of Bonnie and Dantalion, there was contact via text message and Facebook.

This may appear minor but the person in question is very arrogant, egotistical and entitled so this is a huge step forward.

Even with my limited knowledge of daemons, I know that they will not simply just hand you what you ask, but work with you and as you earn their respect you achieve your goal.

Thank you Bonnie for your ongoing assistance and support. Praise to Dantalion, I will forever honour you and provide offerings ”

By Miss L from Australia

 

 

 


 

En Tarot spådom med demonen Sagatana

 

Demonen Sagatana finns beskriven i Grimorium Verum och detta är hans sigill.

 

 

 

”I dag fick vi veta att den 23 juni 2020 kommer vi att veta vem som får stanna och vem som kommer att avskedas. Det är sorgligt, men det känns fortfarande som en säkerhet att veta att jag måste lämna mitt jobb baserat på vad du förutspådde.

Jag har förberett mig och har redan ansökt om kurser för att starta i augusti. Tack för att du är den bästa!”

Anonym (Forex)

 

 

 

 


 

Kärleksmagi med Sallos och Dantalion

 

 

 

 

Demonen Sallos är beskriven i Goetia och detta är hans sigill.

 

 

 

Klient:

”Hej bara en uppdatering: han är på mig hela tiden nu, han ser på mig konstig som på ett sexuellt sätt och han vill ha sex. Tror du att den sexuella lusten har något att göra med din magi? Han sa till mig att han tänkte på mig.”

Jag:

”Hej, mycket goda nyheter. Ja, troligen är magin aktiv nu. Magi kan fungera mycket snabbt i vissa fall, jag har sett magin fungera efter 10 dagar. Nu måste du njuta av din tid med honom.”

Anonym kund R från USA

 

 

 

 

 


 

Kärleksmagi med Sallos, Dantalion och döda tyska soldater

 

 

 

 

Demonen Dantalion finns beskriven i Goetia och det här är hans sigill.

 

 

 

 

“Hon kom till mig och vi prata och vi hade sex o vi sa att vi bara är vänner men kändes som hon känner lite för mig men spelar lite hon sov över hos mig och vi hångla mycket vi sa att vi bara är vänner o kan mysa knulla men de känns som hon ändå gillar mig men visar inga känslor.”

Andreas från Sverige

 

 

 


Mer vittnesmål

 

 

Mina kunder är mestadels från USA, Kanada, Frankrike, Kina, Singapore och Thailand. Jag har mer vittnesmål på min engelska websida Pitchblackcraft Testimonials page 1.

Mer vittnesmål finns på Pitchblackcraft Testimonials page 2.

 

 

 


 

Min blogg

 

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft