LUCIFERA666

Twin website of Pitchblackcraft (Blogs in English, Svenska, 中文, 한국어, 日本語, Deutsche, Dansk & Suomi)

Necromancy, Runes, Icelandic Witchcraft, Goetia, Grimorium Verum, Arbatel, Astrological & Planetary magick

Minusta


 

Tässä videossa esittelen taikuutta demoni Sabnockin (Goetia) kanssa:

suojaloitsu lemmikeille. Tämä loitsu sopii myös lapsille ja aikuisille.

 

Tervetuloa!

 

Nimeni on Bonnie ja asun Ruotsissa. Minut tunnetaan myös nimellä Lucifera. Olen okkultismin harjoittaja kauan sitten. Teen taikuutta kuolleiden ihmisten henkien, demonien, planetaaristen henkien ja arkkienkelien kanssa.

Kuka on suosikkidemonini? Se on tietysti Barzabel! Pidän tästä demonista paljon, koska hän on vahvistanut minua ja tehnyt minusta erittäin rohkea.

 

 

Tämä on Marsin planetaarinen talisman, jossa on Marsin, Graphiel ja Barzabel merkit.

 

Barzabel teki minusta erittäin rohkean, päättäväisen ja opetti minulle sodankäynnin erittäin vaarallisella tasolla. Ei, ei vain taistele vihollisia vastaan ​​lähettämällä Barzabelin, planetaarisen arkkienkelin tai minkä tahansa muun demonin viholliselle!

Barzabel opetti minulle vaarallisimmat nekromanttiset rituaalit: nuketaikkia kuolleiden sotilashenkilöiden kanssa! Mikään Goetia-demoni ei voi estää kuolleita sotilaita pääsemästä vihollisen luo.

Vihollisesi tuhoutuvat fyysisesti kiroussi jälkeen. Ei ole mahdollista kirota vihollista lievästi, kun mukana on kuollut sotilashenkilöstö. Barzabel opetti minut toteuttamaan tappavia kirouksia!

Olen kuolematon. Kukaan ei voi tuhota minua kirousten avulla. Kaikki kiroukset palaavat takaisin ja vihollinen päätyy sairaalaan.

Mutta tietysti tämän tyyppinen taikuus on tarkoitettu ääritapauksiin, enkä koskaan tee sitä, ellei minun tarvitse puolustaa elämääni. Lyhyesti sanottuna Barzabel on hyvä demoni naiselle, koska hän antaa naisille maskuliinista voimaa.

Tämä demoni sopii myös koirien ja lintujen kouluttamiseen. Hän on erittäin ystävällinen lemmikkieläimiä kohtaan ja eläimet tulevat kovemmiksi, rohkeammiksi ja itsevarmemmiksi jokaisen loitsun myötä. Alla tarjoan sinulle videon Barzabelista.

 

 

 

 


 

Vanha noituuden perinne

ja Jehova

Nämä heprealaiset kirjaimet luetaan oikealta vasemmalle: Yod Heh Vau Heh. Päädyt Jehovan luo. Käytän tällaisia ​​kirjaimia rituaaleissani enkelien kanssa.

 

Olin aloittanut taikuuden harjoittelun pitämällä rituaaleja arkkienkelien kanssa. Vielä nykyäänkin voin kutsua Jehovaa yhdessä Goetia-demonien kanssa.

Mutta en noudata tarkasti Goetiassa annettuja ohjeita. Kohtelen demoneita suurella kunnioituksella ja rakkaudella.

Jotkut ihmiset ajattelevat, että pidän vain pimeästä noituudesta. Ei, harjoittelen kaikenlaista noituutta Arbatelin, Clavicula Salomonin, Heptameronin, Goetian ja Grimorium Verumin henkien kanssa.

Nykyäänkin rakastan rituaaleja enkelien kanssa. Sekalaisissa käytännöissäni ei ole mitään vikaa. Päinvastoin, silloin tällöin on hyvä vaihtaa pimeästä taikuudesta demonien kanssa valkoiseen magiaan enkelien kanssa.

Tunnustan Jehovan Luojaksi. Tunnustan myös Luciferin jumalaksi. Olen alunperin kristitty (ortodoksinen ja protestanttinen kirkko).

Ortodoksisen perinteen mukaan naiset harjoittavat noituutta, mutta salassa. Aloin harjoittaa noituutta varhaisessa elämässä ja kutsuin pyhiä, Jeesusta ja muita henkiä toteuttamaan kaikki loitsuni.

Myöhemmin elämässäni kiinnostuin Raamatun tutkimisesta. Raamatun jälkeen aloin tutkia kristillistä kabbalaa. Tein loitsuja arkkienkelien ja Jehovan kanssa.

Myöhemmin löysin mielenkiintoisempia kirjoja kristillisen magian aiheesta: Salomon avain, Heptameron, Goetia ja Grimorium Verum.

En tee suurta eroa kahden kabbalan tyypin välillä: elämän puun (kohteena Jumala Jehovaa) ja kuoleman puun (poissa Jumalasta Jehovasta), koska molemmat ovat erittäin mielenkiintoisia tutkia.

Käytäntöni ovat kuin muotia: jonakin päivänä saatan ajatella, että haluan enkeleitä ja Jehovan ympärilleni. Viikon kuluttua olen toisella modernimmalla tuulella ja päätän olla vuorovaikutuksessa vain demonien kanssa.

Mutta pidän paljon rituaaleista demonien kanssa, koska niitä on niin paljon ja jokaisella heistä on “luettelo” kyvyistä. Ja on totta, että minusta on tullut riippuvainen demonisesta taikuudesta.

 

 


 

Tietoja palveluistani

 

En opeta Kabbalaa ja sen noituutta. Jos etsit opettajaa, sinun tulee liittyä okkulttiseen järjestöön. Teen asiakkailleni erilaisia ​​taikuutta.

Monet asiakkaani kuulivat minusta ruotsalaisten ystävien kautta tai näkivät minut Ruotsin televisiosta. Sitten he löysivät minut Internetistä, ja minä autin heitä.

Teen kaikenlaisia ​​rakkaus- ja pakkomielleloitsuja, asiakkaan vihollisen hallintaloitsuja, laihdutus- ja kauneusloitsuja naisille, suojaloitsuja ja parantavia loitsuja (aikuisille, lapsille ja lemmikkieläimille).

Suojaloitsuja on kahta erilaista: suojaloitsuja noitakirouksilta (demoni Sabnock Goetiasta) ja suoja murhalta (Focalor, Andromalius, Belial, kuollut asianajaja ja kuollut sotilashenkilökunta ovat mukana).

Kun kuollut sotilashenkilöstö on mukana loitsuissa, tämän palvelun hinnat ovat tietysti korkeat, koska nämä henget ovat minulle erittäin vaarallisia käsitellä, mutta ne suojaavat minua ja asiakkaitani erittäin hyvin.

Minulla on palveluilleni omistettu erityinen sivu.

 

 


 

Minun konsultaationi

& loitsujen hinnat

 

Ennen kuin maksat rituaalipalvelusta, lähetä minulle viesti. Aloitamme konsultaatiolla (konsultointi maksaa 50 USD). Veloitan ajastani rahaa.

Neuvotteluni sähköpostitse maksavat 50 USD. Sinun tulee olla vähintään 24-vuotias ja pystyä suorittamaan valtuutettuja PayPal-maksuja (omalla kortillasi tai omalta pankkitililtäsi).

Kun olet maksanut maksun, sinä ja minä keskustelemme tilanteestasi. Lue alta, mitä konsultointipalvelu sisältää.

 

 

Kun olen saanut tietää tilanteestasi ja jos haluat varata rituaalin (magian), voimme tehdä sen. Katso loitsujeni hinnat alta.

 

 


 

Maksu palveluistani

 

Hyväksyn maksut PayPalin kautta. Pyydä minua antamaan sinulle maksulinkki. Sinun tulee olla vähintään 24-vuotias ja pystyä suorittamaan valtuutettuja PayPal-maksuja (omalla kortillasi tai omalta pankkitililtäsi).

Hyväksyn myös maksut pankkisiirrolla.

 

 


 

Ottaa yhteyttä

 

Rekisteröidy Protonmailiin!

Jos sinulla on “vakava elämänongelma”, joka täytyy pitää salassa, ota minuun yhteyttä vain protonmail-tilin kautta.

En puhu puhelimessa asiakkaan kanssa, koska puhelimet ovat usein epäluotettavia (entä jos sinä ja minä emme ole yksityisiä, kun puhumme puhelimessa?)

e-mail: Lucifera666@protonmail.com

 

 


 

Pitch Black Craft

 

Suomalaiset puhuvat englantia ja myös ruotsia. Käännän osan englanninkielisestä blogistani suomeksi. Mutta en käännä koko englanninkielistä blogia, koska englanninkielinen blogi on valtava.

Tässä linkit englanninkieliseen blogiin 1 ja englanninkieliseen blogiin 2.