Försvaretsmagi


 

 

 

 

 


 

Försvaretsmagi: demonen Sabnock

 

 

Demonen Sabnock finns beskriven i Goetia och i Pseudomonarchia Daemonum. Detta är hans sigill.

 

 

Demonen Sabnock finns beskriven i Goetia och i Pseudomonarchia Daemonum. Nedan finner du mycket användbar information om Sabnock.

 

 

Sabnock: Goetia & Daemonolatry Goetia

 

 

Kalla på Sabnock om du vill bygga upp ditt astrala försvar. Den som skickar dig en magisk attack (förbannelse) kommer att drabbas av sjukdom.

Sjukdomen kommer att kvarstå tills de avbryter den magi som de har gjort på dig.

Källa: Goetia & Daemonolatry Goetia av S. Connolly

 

 

Sabnock: Pseudomonarchia Daemonum

 

 

Sabnock är rankad som Markis. Han dyker upp i form av en beväpnad soldat med ett lejonhuvud och han rider på en blek häst.

Denna demon bygger upp höga torn fulla av vapen och även slott och städer. Han framkallar ruttna sår i människor och dessa sår består under 30 dagar.

Sabnock ger häxan goda demoniska tjänare. Denna demon styr 50 legioner av demoner.

Källa: Johann Weyer, Pseudomonarchia Daemonum

 

 

 

 

 

 

 

Häxflaskor

 

 

En häxflaska med sigillet av demonen Sabnock kommer att reflektera alla förbannelser tillbaka till sändaren av ond magi. Den som skickar förbannelser till dig, kommer att bli sjuk.

Ju mer de attackerar dig med ond magi, desto sjukare blir dem. Sjukdomen kommer främst vara psykisk och din fiende kommer också drabbas av ofta förekommande infektioner och förkylningar.

Demonen Sabnock är den bästa demonen för dig ifall du attackeras av en häxa. Jag skapar häxflaskor åt kunder med sigillet av Sabnock.

En häxflaska med sigillet av Sabnock för dig, förpliktigar inte dig till pakter med demonen eller någonting annat. Men självklart är det mycket klokt att vara tyst om att du har bestält sådant skydd från mig.

Om du har vittnen som vet att du har beställt en häxflaska med sigillet av Sabnock och om din fiende drabbas väldigt hårt, kommer fienden med tiden få kännedom om magin med Sabnock (via vittnen).

Du kan inte veta hur pass bra hälsa fienden har. Om fienden har autoimmuna sjukdomar, kommer fienden att drabbas väldigt hårt.

 

 

 


 

En häxflaska med sigillet av Sabnock: priset

 

 

Demonen Sabnock beskrivs i Goetia och detta är hans sigill.

 

 

Priset för häxflaskan med sigillet av Sabnock är 3200 SEK (inklusive 25% moms). Ett sådant pris, eftersom Sabnock är en farlig demon att arbeta med.

Var vänligen, betala innan jag börjar ritualen. Accepterade betalningsmetoder: bank överföring eller Swish.

Observera att du måste vara minst 24 år och kunna göra godkända betalningar (med ditt eget kort eller från ditt eget bankkonto). Nedan kan du läsa mer om de magiska tjänster jag har att erbjuda dig.


Mina konsultationer

 

 

Mina konsultationer via e-post och via Facebook chat kostar 450 svenska kronor. Jag tar betalt för min tid med dig online.

En Tarot spådom ingår inte i avgiften för konsultationen. Tarot spådomen kostar 850 kronor.

När du har betalat avgiften kommer du och jag diskutera din situation. Läs mer om vad en konsultation med mig innebär här.

När jag har fått vetskap om din situation och om du vill då boka en ritual (magi), kan vi göra det. Avgiften på 450 svenska kronor för konsultationen kan betalas in via Swish, banköverföring eller via PayPal.

Observera att du måste vara minst 24 år och kunna göra godkända betalningar (med ditt eget kort eller från ditt eget bankkonto).

 

 

 


Kontakt

 

 

Så här kan du nå mig:

e-post: Lucifera666@protonmail.com

eller via Facebook.

 

 

 


 

Försvaretsmagi & dess potential

 

 

Många tycker att magin med Sabnock är mycket elak mot fienden. Jag tycker att magi med Sabnock inte alls är elak. Jag har gått så långt att jag även gör magi med demonen Halplas från Goetia och med döda tyska krigsförbrytare.

Så fort Halphas detekterar att någon har skickat en förbannelse till mig, färdas han tillsammans med döda tyska krigsförbrytare till sändaren av förbannelsen och fixar stora problem och olyckor åt dem.

Varför gör jag sådan magi? Svaret är enkel: jag gör magi åt kunder och är väldigt känd i hela världen. Jag utesluter inte att kundernas fiender kan hyra en häxa för att hämnas på mig.

Jag ingick ett flertal pakter med döda tyskar och ger de dyra gåvor ofta. Min nekromantisk magi är mycket djärv och farlig, och förpliktigar mig till regelbundna ritualer.

Men jag gör inte magi med Halphas och de döda tyska krigsförbrytare åt kunder, eftersom sådan magi kommer att förpliktiga mina kunder till att ingå pakter, göra magi och ge dyra gåvor till döda tyskar.

Dessutom vill jag inte hållas ansvarig för konsekvenserna av sådan magi ifall kunden efteråt tycker synd om fiendens tragiskt öde.

Jag gör inte magi med demonen Focalor åt kunder heller, eftersom Focalor är en mycket farlig demon. Dessutom, vill jag inte hållas ansvarig för konsekvenserna av magi med Focalor åt kunder.

Men självklart är Focalor en av mina favoriter och han försvarar mitt liv. Han vet vad han ska göra för att skydda mitt liv: döda folk. Nedan kan du titta på en video om Focalor.

 

 

 

 

 

 

 


 

Demonen Andromalius

 

 

Demonen Andromalius finns beskriven i Goetia och detta är hans sigill.

 

 

 

Demonen Andromalius: Goetia

Den 72dra demonen av Goetia är Andromalius. Han är duktig på är att spåra tjuvar och fånga dem, beslagta varorna som stulits, och hämta dem tillbaka till dig.

Andromalius kan upptäcka all ondska och oärliga avsikter hos människor som kommer in i ditt liv. Andromalius är bra på att straffa alla onda människor och tjuvar.

Källa: Goetia

Nedan kan du läsa mer om tre mycket hjälpsamma demoner av Goetia: Andromalius, Belial och Focalor.

 

 

 

 

 

 


 

Magi med Andromalius, Belial & Focalor

 

 

Demonen Belial är beskriven i Goetia och detta är hans sigill.

 

 

 

 

Demonen Belial: Pseudomonarchia Daemonum

 

Det sägs att demonen Belial skapades snart efter Lucifer. Belial blev först nedslängt till Jorden och han var av den värdigaste sorten.

Belial är begränsad av Guds namn, och när han ges offer och gåvor, talar han sanningen. Men han kommer att lura och berätta lögner om han inte är begränsad av gudomlig kraft.

Belial uppenbarar sig i form av en vacker ängel som sitter i en flammande vagn. Om han bes, distribuerar han höga titlar och ger status, och ger förmåner och välvilja av vänner och fiender.

På förfrågan ger Belial väldigt bra demoniska tjänare. Belial styr 80 legioner av demoner.

Källa: Johann Weyer, Pseudomonarchia Daemonum

Demonen Belial: Goetia

Belial distribuerar höga titlar och status, och han ger också goda demoniska tjänare. Denna demon ger dig välviljan av dina vänner och fiender.

Källa: Goetia

 

 

 

Demonen Focalor: Goetia

 

 

Demonen Focalor finns beskriven i Goetia och detta är hans sigill.

 

 

 

Focalor är den 41sta demonen och han rankas som Hertig. Han dyker upp som en man med en gryphons vingar. Focalor dödar och drunknar människor.

Han har makt över vindar och hav och han kan kasta omkull fartyg på havet. Men om Focalor blir ombedd att inte skada någon, kommer han inte att skada någon.

Focalor befaller 30 legioner av demoner.

Källa: Goetia

 

 

Demonen Focalor: Pseudomonarchia Daemonum

 

 

Focalor är en Hertig och han dyker upp i form av en man med vingar av en gryphon. Denna demon dödar och drunknar människor.

Han har också makt över vindar och hav, och han kan orsaka olyckor som förstör krigsfartyg. Om häxan ber Focalor att inte skada någon, kommer Focalor att hålla med häxan.

Källa: Johann Weyer, Pseudomonarchia Daemonum

 

 

 

 

Demonen Belial vet allt om lagar och han samarbetar väldigt bra med demonen Andromalius. Belial och Andromalius är lämpliga demoner för rättsfallsmagi, domstols tvister och liknande situationer.

En mamma från Tyskland ville skydda sin lilla son från hans manlig släkting (en vuxen karl) som uppvaktade pojken på ett romantiskt sätt.

Hon bad mig att kalla på Focalor eftersom hon är en jätte modig kvinna. Denna tyska kvinna var inte rädd att dö själv ifall magin med Focalor skulle slå tillbaka och skörda hennes liv.

Jag skapade en häxflaska med sigillen av Belial, Focalor och Andromalius åt pojken. Under ritualen kallade jag på en död advokat och bad honom att skydda pojken.

Jag lindade pojkens docka (dockan var av papper) i sigillen av demonerna och svepte in allt detta i advokatens jord from hans grav (han var min närmaste manlig vän) och torkat skinn från en jätte stor pyton orm.

Efter en månad hade de tyska myndigheterna utfärdat besöksförbud. Pojkens manlig släkting förbjöds att besöka och vara i kontakt med honom.

 

 

 

Vittnesmål

 

 

“Hi Bonnie, I want to thank you for creating that Witch’s bottle with the seals of Belial, Andromalius, snake skin and dirt from a lawyers grave. The bottle works well to restrict the the evil uncle of my son. The uncle is now banned for Minimum one year. THANK YOU 🙂 I wish you wonderful celebration days, we do not celebrate our-self Christmas. Best wishes.

Here comes my complete story for all your clients to read:

You helped me and my son two month ago with a protection spell for my son (aged 12). He was in danger and had fear for his evil uncle (a gay), who was very pushy.

My son’s father (my ex husband) was not able to protect him, and we are not anymore married, so that I can not protect him by asking his father to step in.

I fought over a year, that this uncle hold distance to my son, but it goes so far that he came to the birthday of my son in the house of his father.

From the moment you did the spell and the Witch’s bottle with cemetery dirt from a lawyers grave, snake skins and the seals of Focalor, Belial and Andromalius, my ex-husband got from the Youth Office (authority in Germany) an order, that this uncle has to hold distance to our son. This means zero contact with my son.
In this way I and my son thank you and your demons in deep honour so much. Bonnie you are an angel 😉 Everybody who has such problems I recommend to ask Bonnie for help. Demons are as good, as we ask them for help and Bonnie is a real expert on this topic.”

Anonymous from Germany

 

 

 


 

Min blogg

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft