Vittnesmål sida 3


 

 

 

 


 

Magi för skydd med en död jurist,

Belial & Andromalius

 

Demonen Andromalius finns beskriven i Goetia och detta är hans sigill.

 

 

Hej Bonnie hur mår du? Jag hoppas att allt är bra på din sida och att du är trygg med covid. Ville bara säga hej och uppdatera dig om saker.

Sedan du hade gjort ritualen för att skydda mig från trakesserier på mitt jobb, har saker och ting förbättrats mycket. De människor som mobbade mig finns inte längre på sjukhuset där jag arbetar. De är på kliniken istället så jag ser dem sällan.

För ungefär två månader sedan (september och oktober) var jag tvungen att arbeta på kliniken där de flesta är baserade. Och ingenting hände som var dåligt. I själva verket har det varit problem med en speciell läkare som har varit emot dem.

Hon har behandlat dem dåligt på grund av deras beteende och jag har själv sett hur en av dem utskälldes av henne framför mina ögon. Det var mycket tillfredsställande att se hur de straffas för sitt beteende mot mig.

Jag hör fortfarande berättelser om flera händelser på kliniken och flera personer är mot några av dem, och de hämtas till möten för att möta återverkningarna av deras beteende.

Hur som helst, jag ville bara tacka dig igen Bonnie för hjälpen.

Anonym från Storbritannien

 


Kärleksmagi med Sallos,

Dantalion och döda soldater

 

 

Demonen Sallos är beskriven i Goetia och det här är hans sigill.

 

 

Meddelande från kunden (1)

 

 

“Kära Bonnie,

Du har antagligen fått pengarna tills nu. Otroliga magiska saker har hänt de senaste veckorna (min partner berättade för mig att hon vill ha mig).

Jag tror jag att den föregående ritualen börjar fungera nu och manifesterar sig på sätt som jag inte ens kunde föreställa mig i förväg.

Min flickvän är fortfarande instabil och ibland obeslutsam och irriterad, men jag är redo att möta det på fysisk nivå åtminstone just nu.

Detta är anledningen till att jag skulle vilja be dig att skjuta upp den pnanerade andra ritualen för att låta den föregående visa sina resultat fullt ut och inte störa den första.

Kan du snälla berätta för mig nästa möjliga datum i juli när du kan göra kärleksmagi om det behövs?

Anonym från Tyskland

 

 

Meddelande från kunden (2)

 

 

Kära Bonnie,

Jag kontaktar dig för att be dig en gång till för att skjuta upp kärleksmagin som jag hade bokat på obestämd tid under de kommande månaderna.

Skulle du kunna hålla pengarna som en insättning för nästa gång? Fram till dess kan du kanske använda en liten mängd av pengarna för att erbjuda Sallos, Dantalion och soldaterna gåvor från mig.

Naturligtvis kommer jag att överföra det belopp som saknas nästa gång jag kommer tillbaka för kärleksmagi. Om jag inte behöver ytterligare hjälp av dig kan du behålla pengarna och allt jag kan säga är att det är det minsta jag kan göra för att tacka dig för det du gjorde för mig.

För tillfället skulle jag fortfarande vilja luta mig tillbaka och njuta av resultaten från föregående ritualen. Vi dejtar varandra nästan varje dag och vi hade till och med några intima stunder. Du är bäst, Lucifera!

Vänliga Hälsningar,

Anonym från Tyskland

 

 

 

Demonen Dantalion är beskriven i Goetia och detta är hans sigill.

 

 

 

Meddelande från kunden (3)

 

 

Hej,

finns det för närvarande något sätt du kan berömma Sallos, Dantalion och soldaterna för mig? I så fall skulle jag vara tacksam om du gör detta och jag är tacksam för din hjälp och tålamod.

Ingenting skulle vara möjligt utan dig och jag vill verkligen tacka dig från mitt hjärta!

Anonym från Tyskland

 

 

 


 

Magi med Paimon för en dansare

 

 

Demonen Paimon finns beskriven i Goetia och detta är hans sigill.

 

 

 

“Demonen Paimon har hjälpt mig på sätt som jag aldrig kunde ha föreställt mig! Resultaten är helt ur denna värld. Han har lärt mig så mycket att behärska dans, konst, uttryck, språk och till och med väckt andra mediala förmågor som jag inte ens var medveten om.

Jag har en helt annan inställning till livet. Han har ändrat det till det bättre. Tack så mycket för din hjälp, Paimon.”

C. P från USA

 

 

 


 

Magi med Andromalius, Belial och en död jurist

 

 

 

Demonen Andromalius finns beskriven i Goetia och detta är hans sigill.

 

 

 

 

”Hej Bonnie, hur mår du? Jag har kommit tillbaka till dig för två saker; först ville jag ge dig lite feedback om Andromalius ritualen som du utförde för mig.

Tja, sedan du utförde ritualen har min bil inte skadats, inte ens en liten repa … Allt jag kan säga dig just nu. Jag är väldigt nöjd och jag vill tacka dig så mycket igen Bonnie.

För det andra skulle jag vilja be dig att utföra en annan ritual för mig. Jag har lite problem just nu. Jag har en oenighet om andra frågor i mitt liv.”

D. A från Frankrike

 

 

 


 

En financiell pakt med Lucifer och Belial

 

 

Demonen Lucifer finns beskriven i Grimorium Verum och detta är hans sigill.

 

 

 

Hej Lucifera,

hoppas att är bra med dig. Jag måste informera dig om de senaste händelserna på jobbet. Jag tillber Lucifer och Belial ofta och de är magnifika.

Situationen på jobbet har visat sig vara spektakulärt mirakulöst. Halva av kollektivet avskedades den 4 april 2020 (pga Corona).

Min chef hamnade på en annan avdelning, och den andra hälften av teamet och jag skickades att jobba hemifrån. Jag behöver inte ta itu med dem längre och faktiskt gjorde det bara i två veckor, och efteråt skickades jag att arbeta hemifrån.

Jag upplever en betydande förändring i mitt eget perspektiv när jag arbetar med mitt inre tillsammans med Belial. Han är riktigt framåt men han ger lektioner om mig själv som jag inte skulle ha lärt av mina bästa vänner!

Jag älskar Lucifer och Belial och att göra magi med dem är för personlig utveckling och jag kommer definitivt att hylla Belial. Tack för så effektivt arbete också, inga ord för att uttrycka min tacksamhet till dig och demonerna!!!!

Med vänliga hälsningar,

G. C från Kanada

 

 

 


 

Magi med Belial, Andromalius och en död jurist

 

 

Demonen Andromalius är beskriven i Goetia och detta är hans sigill.

 

 

Eftersom jag vill skydda min klient, har jag inte nämnt hennes namn och jag har också ändrat land där hon är bosatt. Jag gjorde en ritual för min klient, eftersom hon blev mobbad på jobbet av en stor grupp människor.

Det fanns ingen möjlighet för klienten att ändra sitt arbete. Så jag kallade på Belial, Andromalius och en död jurist (han var min närmaste vän).

Jag förklarade situationen för demonerna och sa: ”Vi vill inte börja förbanna dessa människor än. Vi vill lösa detta problem på ett fredligt sätt som civiliserade människor. Snälla hjälp med att skydda min klient, för hon är nära en mental kollaps.”

En månad senare tog jag kontakt med min klient: “Hur mår du? Hur är situationen på jobbet?”

Min klient svarade så här:

”Hej Bonnie, tack så mycket för att du frågar. Situationen med de nämnda personerna är nu minimalt problematisk annat än kvinnan [Namn och efternamn på ledaren av gruppen], hon försökte mobba en annan tjej och mig några veckor tillbaka och det gjorde hon indirekt.

Hon var den jag jag förbannade för några månader sedan. Nu verkade hon få överhanden genom att bli vald till en ledare trots att hon mobbade sina medarbetare.

Jag har minimal kontakt med henne, men när hon kommer i kontakt med mig är det väldigt konstigt och jag är försiktig. Annat än att allt är bra och jag är nöjd med den service jag fick från dig.

Jag övar på affirmationerna för bra självförtroende och mod, men kanske måste jag göra mer. Jag märker att om det finns någon som försöker mobba mig så är de inte på listan jag gav dig, så de är nya och övergående människor.

Jag är glad att jag beställde magin av dig. Tack Bonnie. Jag undrade om du har en lista över tjänster jag kan se på? Jag behöver hjälp med att bota mina depression och ångest, och behöver förbättra min ekonomi. Tack igen.

Anonym från Storbritannien

 

 

 


 

Kärleksmagi med Sallos och Dantalion

 

 

Demonen Dantalion finns beskriven i Goetia och det här är hans sigill.

 

 

Min agent från Kina:

“Bonnie, flickan som du gjorde kärleksmagi för den 1 juli, den som vill gifta sig för att hennes föräldrar pressar henne så hårt. Hennes föräldrar idag ändrade bara sin inställning, sa att vi är din säkerhetskopia, så länge du är lycklig. Och hon känner en sådan lättnad😊”

Jag: “Bra! Dantalion har påverkat dem. Var flickans namn X. P?”

Min agent från Kina: “Ja, det är hon och hon känner sig nu lugnare.”

 

 

 


 

Penningmagi med demonen Bune

 

 

 

Demonen Bune är beskriven i Goetia och detta är hans sigill.

Bonnie,

Jag hoppas att du befinner dig väl och är trygg. Jag räcker ut till dig eftersom jag behöver dina tjänster. Det är vad jag skulle kategorisera som två saker i mitt liv som jag behöver hjälp med och en av dem är mer pressande än den andra.

För över ett år sedan hittade jag dig online. Jag kontaktade dig, vi diskuterade min situation och du gjorde penningmagi med demonen Bune åt mig. 

Tja, saker rörde sig snabbt. Det nuvarande jobbet som jag har ger mig ett ekonomiskt andningsrum (eftersom förut drunknade jag i ekonomiska problem). Nu har jag möjligheten till och med att spara pengar.

I allmänhet var jag så upptagen med att överleva att jag kände mig förlorad och bara visste inte hur jag skulle komma ur den situationen.

Detta nuvarande jobb har gett mig många möjligheter men en av de viktigaste har varit möjligheten att ”stanna till, koppla av och lukta på rosorna”.

Jag har förmågan att se tydligare och sätta vissa saker i perspektiv. Med det är jag så tacksam till dig och till demonen Bune för att du öppnade denna dörr för mig, men nu känner jag att jag är i slutet av denna väg / kapitel och måste gå in på något mer väsentligt.

Jag befinner mig vid ett vägkorsning och behöver din vägledning / hjälp om hur jag bäst kan komma framåt i min karriär.

J. M från USA

 

 


En komplex kärlekshistoria & komplexa ritualer

 

 

 

Demonen Dantalion är beskriven i Goetia och detta är hans sigill.

 

 

 

Min klient var redan frånskild. Hon var deprimerad, eftersom hon älskade sin man väldigt mycket och inte ville låta honom gå fri. Hon spenderade mycket pengar på mina ritualer.

Det kom också ett negativt tryck från makens släktingar, eftersom de ogillade min klient. Släktingarna förstörde bokstavligen min klients äktenskap.

Jag gjorde tre ritualer (kärleksmagi) med demonerna Sallos och Dantalion från Goetia. Jag gjorde också en ritual med demonen Sabnock för att skydda min klient och hennes man från manipulerande magi (släktingarna utövade magi).

Så detta är vad min klient skrev till mig efter fyra månader:

Hej 🌺 just nu går det bra, vi har inte bråkat en enda gång.. Vi har haft sex till och med… 🙈🙈🙈

Han vill vara nära mig.. Men han har inte ännu sagt att vi ska bli vi två igen eller gå tillbaka…

När han kom förra vecka på morgonen, han ville inte sitta ifrån mig… Han sa han har saknat mig jätte mycket, han kramade sönder mig…

Vi har haft sex hela tiden 😂 Nej jag bråkar ej, tar dtt lugnt med honom.

 

 


Köpet av bostad

 

 

Demonen Dantalion är beskriven i Goetia och detta är hans sigill.

 

 

Hej Bonnie,

Vi köpte en bostad i det området vi verkligen vill på och vi sålde våran bostad för ett jätte bra pris.

Jag tror från hela mitt hjärta att demonerna hjälpte oss för vi köpte vår bostad för ett dröm pris. Tusen tack för all din hjälp ❤

Mvh
Leila

 

 


Min blogg

 

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft