Rituaalihinnat


 

Sivua rakennetaan

 

Demoni Zagan kuvataan Goetiassa. Tämä on hänen sinettinsä. Tykkään suunnitella taidetta.

 

Olen noita. Kaikki tietävät tämän. Voit vapaasti tutustua verkkosivuihini. Minulla on myös toinen englanninkielinen Pitchblackcraft-sivusto. Alta, kun selaat, löydät listan hinnoistani.

Pitchblackcraft sisältää lähes samat sivut palveluistani, hinnoistani, vastuuvapauslausekkeistani ja suositteluistani. Lisäksi sieltä löydät englanninkielisen blogini 1 ja englanninkielisen blogini 2.

Mutta ensin on hyvä idea lukea tietoja vastuuvapauslausekkeestani ja myös konsultaatioistani.

 

 


 

Vastuuvapauslauseke

 

Palveluni ja rituaalini eivät ole tarkoitettu toimimaan lainopillisena neuvona tai ratkaisuna kaikkiin elämänongelmiisi.

Muista, että maksat palvelusta, etkä LOPPUTULOKSESTA. Tästä johtuen suoritetuista palveluista ei hyvitetä.

Palveluissa annetut kuvaukset koskevat niiden tavoiteltua tulosta, eivätkä ne tarkoita varmaa lopputulosta.

Maksu koskee itse rituaalityötä, EI TULOKSISTA. En ole vastuussa oudosta käytöksestäsi, joka johtuu tällä sivustolla lueteltujen palvelujen käytöstä.

Minkään taikuuden tuloksia ei taata 100%. On aina olemassa pieni riski, että tietty loitsu saattaa epäonnistua.

Useimmiten loitsu johtaa haluttuun lopputulokseen, mutta joissain tapauksissa loitsu saattaa epäonnistua.

Lucifera

 

 

 


 

Minun konsultaationi

 

Ennen kuin maksat rituaalipalvelusta, lähetä minulle viesti. Aloitamme konsultaatiolla (konsultointi maksaa 50 USD). Veloitan ajastani rahaa.

Neuvotteluni sähköpostitse maksavat 50 USD. Tarot-lukeminen ei sisälly konsultaatiomaksuun.

Tarot-lukemani ovat erittäin yksityiskohtaisia, ja annan sinulle kaksinkertaisen tarkistuksen Tarot-levituksissani esitetyistä tiedoista.

Yhden Tarot-levitteen tapahtumat sopivat hyvin toisen Tarot-levitteen tapahtumiin. Tällainen Tarot-lukema maksaa 120 USD.

Kun olet maksanut maksun, sinä ja minä keskustelemme tilanteestasi. Lue täältä, mitä konsultaatio sisältää. Kun olen saanut tietää tilanteestasi ja jos haluat varata rituaalin (taikuuden), voimme tehdä sen.

 

 


 

Maksu palveluistani

 

Hyväksyn maksut PayPalin kautta. Pyydä minua antamaan sinulle maksulinkki. Sinun tulee olla vähintään 24-vuotias ja pystyä suorittamaan valtuutettuja PayPal-maksuja (omalla kortillasi tai omalta pankkitililtäsi).

Hyväksyn myös maksut pankkisiirrolla.

 

 


 

Ottaa yhteyttä

 

Rekisteröidy Protonmailiin!

Jos sinulla on “vakava elämänongelma”, joka täytyy pitää salassa, ota minuun yhteyttä vain protonmail-tilin kautta.

En puhu puhelimessa asiakkaan kanssa, koska puhelimet ovat usein epäluotettavia (entä jos sinä ja minä emme ole yksityisiä, kun puhumme puhelimessa?)

e-mail: Lucifera666@protonmail.com

 

 


 

Painonpudotusloitsu

Hagith kanssa

Arbatel De magia veterum

 

Tämä on Hagith merkki Arbatel De magia veterum.

 

Hagith on yksi olympiahenkistä ja tämän hengen velvollisuudet on kuvattu Arbatel De magia veterum. Tämä loitsu on painonpudotusloitsu Hagith kanssa ja se maksaa 300 USD.

Olemme mitä syömme, niin yksinkertaista se on. Painomme tai oikein sanottu ylipainomme riippuu aineenvaihdunnastamme. Aineenvaihduntamme voi hidastua vaihdevuosien, stressin ja pelon, sairauden ja iän vuoksi.

Laihduin 25 kiloa 2 vuoden aikana, koska tein säännöllisesti taikuutta Hagithin kanssa. En harrastanut yhtään kävelyä tai liikuntaa. Minulla ei ollut aikaa tähän ylellisyyteen. Vaihdoin juuri ruokavaliotani.

Alta voit lukea ruokailutottumuksistani. Kun teen painonpudotusloitsua Hagithin kanssa puolestasi, näytän sinulle kuvia rituaalista.

 

 


 

Tenttiloitsu Marax kanssa

 

Demon Marax kuvataan Goetiassa. Tämä on hänen sinettinsä.

 

Tämän taikuuden odotetaan auttavan sinua läpäisemään kokeet. Täältä voit lukea demoni Marax Goetiasta. Marax ei pidä laiskoista opiskelijoista ja sinun täytyy opiskella yötä päivää.

Marax-testiloitsu opiskelijoille maksaa 150 USD. Näytän sinulle kuvia rituaalista. Tervetuloa lukemaan lisää Marax-tutkimusloitsusta alta.