Merkuriuksen planetaarinen talisman ja kuinka se voi auttaa sinua


 

Tämä on Merkuriuksen planetaarinen talisman: Merkuriuksen neliö, Merkuriuksen sinetti sekä Tirielin ja Taphthartharathin sinetit.

 

Merkuriuksen planetaarinen talisman ei ole hyvin tunnettu. Tämä viesti käsittelee Merkuriuksen planetaarista talismania. Tämän fantastisen talismanin osia on kuvattu H. C. Agrippan kirjoittamassa “Kolmessa okkulttisen filosofian kirjassa”.

Talisman sisältää:

Merkuriuksen neliö

Merkuriuksen sinetti

Merkuriuksen älyhengen sinetti, Tiriel (Merkuriuksen mieli)

Merkuriuksen Hengen (Demonin) sinetti, Taphthartharath

 

 

Tämä video selittää yksityiskohtia Mercury-talismanista.

 

 


 

Merkuriuksen

numeerinen neliö

 

Tämä on Merkuriuksen numeerinen neliö.

 

Merkuriuksen neliön numerot saadaan toisesta ruudusta. Tuo Merkuriuksen “toinen” neliö sisältää heprealaisia ​​kirjaimia.

Koska jokaisella heprean kirjaimella on numeerinen arvo, on mahdollista päätyä Merkuriuksen neliöön, joka sisältää numeroita. Merkuriuksen sinetti, Tirielin merkki ja Taphthartharathin merkki ovat kaikki syntyneet Merkuriuksen aukiolta.

 

 

Tämä on Merkuriuksen planetaarinen talisman, jossa on Merkuriuksen sinetti ja Tirielin ja Taphthartharathin tunnusmerkit.

 

Jotkut ihmiset haluavat käyttää Merkuriuksen numeerista neliötä rituaaleissaan, mutta jotkut eivät käytä neliötä.

Jotkut ihmiset rakentavat oman versionsa tästä talismanista: ne sisältävät Merkuriuksen neliön, Merkuriuksen sinetin ja Tirielin sinetin. Taphthartharathin merkki ei sisälly heidän versioinsa tästä talismanista.

Merkuriuksen loogisen hengen, Tirielin, sanotaan olevan hyväntahtoinen. Taphthartharath on Merkuriuksen henki (demoni) ja hän on pahantahtoinen.

Merkuriuksen älyhengen tehtävänä tässä talismanissa on hallita ja hillitä Taphthartharathia. Talisman on silloin “neutraalia” luonnetta.

Henget, joiden kanssa teemme yhteistyötä, vaikuttavat ajatusmalleihimme sekä tietoisessa että alitajuisessa mielessä. Tällaiset talismaanit, kuten tämä, vaikuttavat sinuun voimakkaasti ja työntävät sinut toimintaan.

Tiedät, että luomme elämämme ajatustemme voimalla. Ajatuksista tulee ajatusmuotoja ajan myötä. Sitten toimitaan ja tehdään asioita.

Tällaiset talismaanit, kuten tämä, luodaan tiettynä viikonpäivänä ja tietyn astrologisen tunnin aikana.

Merkuriuksen sfääriä Elämänpuussa hallitsee Merkurius-planeetta. Qabalahin säännöt sanovat, että Sephira Hodille, Qlipha Samaelille ja Merkurius-planeetalle määrätty viikonpäivä on keskiviikko.

Luo tämä talisman keskiviikkona ja Merkuriuksen tunnin aikana. Täysikuu on parasta.

Syntymäkartan tekeminen on hyvä idea. Syntymäkartojemme planeetat voivat olla hyvässä asennossa ja myös huonossa asennossa.

Myös sellaisia ​​tekijöitä kuin planeettojen taaksepäin suuntautuminen reaaliajassa on otettava huomioon.

 

 

Jos Mercury (syntymäkaaviossasi)

on hyvässä asemassa:

 

Tämä talisman tekee sinusta kiitollisen ja onnekkaan, tuo sinulle taloudellista hyötyä ja suojaa sinua myös köyhyydestä. Se tekee sinusta viisasta ja antaa sinulle hyvän ymmärryksen okkultismista.

 

 

Jos Merkurius (syntymäkaaviossasi)

on huonossa asennossa:

 

Tämä talisman tekee päinvastoin, eli se ei tuo sinulle taloudellista hyötyä eikä suojaa sinua köyhyydestä. Se ei anna sinulle hyvää ymmärrystä okkultismista eikä tee sinusta viisasta.

 

 


 

Blogini

 

Tässä on suomalainen blogini.