Solens planetariske talisman og hvordan den kan hjælpe dig


 

 

 

 

 

 

 


 

Dette er Solens planetariske talisman med Solens kvadrat og seglerne Sol, Sorath og Nakhiel.

 

Solens planetariske talisman er velkendt. Dette er den planetariske talisman af Sun. Det er beskrevet i bogen “Three books of Occult philosophy” skrevet af H. C Agrippa.

Der er også en meget god beskrivelse af denne talisman i Magus (Francis Barrett):

“Det fjerde bord er fra Solen. Den indeholder 6 rækker og 6 kolonner. Den indeholder seksogtredive  (36) numre.

På denne plads er guddommelige navne, med en intelligens for, hvad der er godt og en ånd for, hvad der er ondt, og fra pladsen er tegnet Solens karakter og dens ånder.

Denne talisman, der er indgraveret på en plade af rent guld (når Solen er lykkebringende i himlen), gør ham, der bærer den, berømt, elskelig, acceptabel, potent i alle sine værker, og gør ham lig med en konge, hæver sin formue og muliggør lad ham gøre hvad han vil.

Men med en dårligt placeret sol gør denne talisman en til en tyrann, stolt, ambitiøs, umættelig og en person, der endelig kommer til en ond ende.”

Kilde: The Magus, Francis Barrett

 

 


 

Solens planetariske talisman

 

Denne talisman indeholder:

Solens kvadrat

Solens segl

sigilet af Intelligence Spirit of Sun, Nakhiel (Sols sind)

sigilet af Ånden (dæmonen) af Sun, Sorath

 

 

Dette er den planetariske talisman af Sun fra bogen “Veritable Clavicles of Solomon”.

 

Talismanen, du ser ovenfor, kan findes i bogen Veritable Clavicles of Solomon. Den er gammel, og den indeholder også Solens segl, Nakhiels sigil og Soraths sigil.

Ifølge beskrivelsen af ​​denne talisman i Salomons Veritable Clavicles, vil denne talisman hjælpe dig med at blive selvsikker og succesfuld i livet.

 

 

Denne video forklarer detaljer om solens talisman.

 

 


 

Det numeriske kvadrat af solen

 

Dette er solens numeriske kvadrat.

 

Tallene i Solens kvadrat stammer fra et identisk kvadrat af Solen, men det “andet” kvadrat af Solen indeholder hebraiske bogstaver.

Hvert sådant hebraisk bogstav har en numerisk værdi. Ud af sådanne Solfirkanter er Solens segl født og Soraths og Nakhiels sigil. Man kan sige, at en sigil også er et segl (det er Åndens mærke).

Nummeret tildelt Nakhiel er 111. Dette tal beregnes på en særlig måde ved brug af hebraiske bogstaver i Åndens navn. Sorath er tildelt nummeret 666. Dette nummer giver os et hint om dette væsens enorme kræfter.

Sådanne planetariske talismaner er store i deres kræfter, men påkaldelsen af ​​Sorath er ikke for den frygtsomme person.

Solens intelligensånd, Nakhiel, er velvillig, men Solens Ånd (dæmon), Sorath, siges at være ondsindet. Du skal kunne håndtere disse kræfter. Solens Ånder påvirker vores underbevidste sind og vil skubbe dig ind i andre måder at tænke på.

Personligt arbejder jeg ikke kun med den ondsindede kraft fra Sun, Sorath, fordi en sådan kraft skal dæmpes af en modkraft. Den kraft, der kan balancere Sorath, er Nakhiel.

Denne talisman bliver “neutral” og sikker at bruge, hvis vi kalder på både Sorath og Nakhiel. Solens planetariske talisman er ikke til dagligdags besværgelser. Det må kun oprettes en eller måske to gange om året.

Undervurder ikke Soraths og Nakhiels kræfter og tilkald dem ikke hver dag. Hvis du bemærker en intern ændring i dig til det værre efter at have interageret med Sorath og Nakhiel på en regelmæssig basis … sæt farten ned og stop et stykke tid.

Vores fødselshoroskoper giver os et billede af himlen i det øjeblik, vi blev født. Denne information kan være nyttig for dig, hvis du bemærker en mærkelig ændring i din personlighed efter at have brugt talismanen fra Sun i flere år.

Planeter kan være godt placeret eller dårligt placeret i vores fødselshoroskop. Denne talisman er som et tveægget sværd: den kan styrke dig eller ødelægge dig.

Faktorer som planetariske retrograder i realtid er også vigtige at overveje.

 

 

Hvis Solen i dit fødselshoroskop

er godt placeret:

 

Denne talisman vil hjælpe dig med at blive succesfuld og berømt for dit arbejde og dine talenter. Solar-talismanen vil styrke dig og give dig høj social status.

 

 

Hvis Solen på dit fødselshoroskop

er syg placeret:

 

Denne talisman vil gøre dig til en tyrann, der er stolt, ambitiøs og utilfreds. Du vil få en dårlig slutning.

 

 


 

Min blog

 

Her er min danske blog.