Merkurs planetariske talisman og hvordan den kan hjælpe dig


 

 

 

 

 

 

 


 

Merkurs planetariske talisman: Merkurs kvadrat, Merkurs segl og Tiriel og Taphthartharaths segl.

 

Merkurs planetariske talisman er ikke velkendt. Dette indlæg handler om den planetariske talisman af Merkur. Dele af denne fantastiske talisman er beskrevet i “Three books of occult philosophy” skrevet af H. C. Agrippa.

Talismanen indeholder:

Merkurs firkant

Merkurs segl

segl af Intelligence Spirit of Mercury, Tiriel (Merkurs sind)

Merkurs Ånds (dæmon) segl, Taphthartharath

 

 

Denne video forklarer detaljer om Mercury-talismanen.

 

 


 

Merkurs kvadrat

 

Dette er Merkurs firkant.

 

Tallene i kvadratet af Merkur er hentet fra et andet kvadrat. Det “andet” kvadrat af Merkur indeholder hebraiske bogstaver.

Fordi hvert hebraisk bogstav har en numerisk værdi, er det muligt at ende med et kvadrat af Merkur, der indeholder tal. Merkurs segl, Tiriels sigil og Taphthartharaths sigil er alle født fra Merkurs firkant.

 

 

Dette er den planetariske talisman af Merkur med Merkurs segl og sigilene fra Tiriel og Taphthartharath.

 

Nogle mennesker kan lide at bruge det numeriske kvadrat af Merkur i deres ritualer, men nogle bruger ikke kvadratet.

Nogle mennesker konstruerer deres egen version af denne talisman: de inkluderer Merkurs kvadrat, Merkurs segl og Tiriels segl. Sigil af Taphthartharath er ikke inkluderet i deres version af denne talisman.

Det siges, at Merkurs intelligensånd, Tiriel, er velvillig. Taphthartharath er Merkurs Ånd (dæmon), og han er ondsindet.

Opgaven for Intelligence Spirit of Mercury i denne talisman er at kontrollere og temperere Taphthartharath. Talismanen er da af “neutral” karakter.

De Ånder, vi samarbejder med, påvirker vores tankemønstre i både det bevidste og det underbevidste sind. Sådanne talismaner som denne vil påvirke dig kraftigt og skubbe dig til handling.

Du ved, at vi skaber vores liv med kraften i vores tanker. Tanker bliver til tankeformer som tiden går. Så handler vi og gør tingene.

Sådanne talismaner som denne er skabt på en bestemt dag i ugen og i løbet af en bestemt astrologisk time.

Merkurs sfære på Livets træ er styret af planeten Merkur. Reglerne for Qabalah siger, at ugedagen tildelt til Sephira Hod, til Qlipha Samael og til planeten Merkur er onsdag. Skab denne talisman på en onsdag og i Merkurs time. Fuldmåner er bedst.

Det er en god idé at få lavet dit fødselshoroskop for dig. Planeterne i vores fødselshoroskoper kan placeres på en god måde og også på en dårlig måde.

Også faktorer som planetariske retrograder i realtid skal tages i betragtning.

 

 

Hvis Mercury (i dit fødselshoroskop)

er i en god position:

 

Denne talisman vil gøre dig taknemmelig og heldig og give dig økonomisk gevinst og også beskytte dig mod fattigdom. Det vil gøre dig klog og give dig en god forståelse af det okkulte.

 

 

Hvis Mercury (i dit fødselshoroskop)

er i en dårlig position:

 

Denne talisman vil gøre det modsatte, det vil sige, den vil ikke give dig økonomisk gevinst, og den vil ikke beskytte dig mod fattigdom. Det vil ikke give dig en god forståelse af det okkulte, og det vil ikke gøre dig klog.

 

 


 

Min blog

Her er min danske blog.