Demonen av Mars, Barzabel, den farligaste demonen! Var försiktig!


 

 

 

 

 

 

 


 

Detta är den planetariska talismanen av Mars med sigillen av planeten Mars, Grafiel och Barzabel.

 

 

Demonen of Mars, Barzabel, är en av de farligaste demonerna. Farorna är inte uppenbara under de första ritualerna med Barzabel, men efter 5 eller 6 år kommer du att förstå de verkliga farorna.

De som säger att Santa Muerte har makt över en död man som erhållit flera Järnkors överskattar verkligen Santa Muerte. Jag närmade mig Barzabel på ett mycket noggrant sätt och bad ödmjukt demonen att göra mig väldigt modig. Efter flera ritualer kände jag omvandlingen och bad demonen göra mig mer modig.

När tiden gick blev jag väldigt modig. Men detta räckte inte för mig och jag bad Barzabel lära mig krigföring. Min begäran bifölls och jag kallade på mycket farliga andar av män som dog under andra världskriget.

Jag hade tur (då insåg jag inte på riktigt hur farliga dessa andar är), eftersom jag levde fortfarande. Varje gång, efter mina ritualer, förväntade jag mig att de dödas onda andar skulle döda mig.

Jag lekte med dessa andar och de gillade underhållning, och jag blev allt modigare och modigare. Men en gång gick min magi snett och jag drabbades av fruktansvärda panik attacker som varade under nästan en månad.

Kanske älskade de onda andarna hur jag närmade mig dem. Mina avsikter var rena: jag bad dem att göra mig väldigt modig. Jag underhöll dem med mat, dryck, tobak, senaste nyheter och musik.

Till sist vågade jag kalla på en död man som hade tilldelats flera Järnkors för sin mod i striderna under andra världskriget på östra fronten.

Den här gången hade jag oerhört otur. Den döda mannen blev förälskad i mig direkt. Jag visste inte att mannen kommer att älska mig djupt och vill bli min livspartner.

Den döda mannen var väldigt snäll mot mig och han tillät mig att experimentera med magi med hans docka under varje ritual medan han uppvaktade mig. Jag misstänker också att anden av den döda mannen gjorde mig omedveten om hans avsikter.

Jag kunde inte hindra honom från att uppvakta mig. Den döde mannen tvingade mig att kalla på honom under varje ritual. Livet var trygg och jag slutade frukta mannen.

Under en natt hade jag en väldigt konstig dröm. I min dröm skrattade demonen Murmur åt mig och frågade mig: ”Planerar du att gifta dig med din döda beundrare? Du borde veta att han älskar dig!”

Jag var inte uppmärksam på drömmen, eftersom jag trodde aldrig att döda människor kan älska levande människor på ett seriöst sätt. Jag fortsatte att leka med anden av den döda mannen.

Anden av den döda mannen tillät mig att testa olika typer av magi på oss båda. Jag lärde mig nekromantisk magi väldigt snabbt, men jag gjorde aldrig några onda ritualer i syfte att skada någon.

Nyligen förstod jag genom en sekvens av händelser min döda beundrares destruktiva krafter. Det lekfulla roliga i våra interaktioner var plötsligt borta, eftersom plötsligt hajade jag att Barzabel hade lärt mig krigföring på en mycket bra nivå.

 

 

 

 


 

Lärdom:

kalla aldrig döda män

som dog under andra världskriget!

 

 

 

Kalla aldrig döda män som förlorade sina liv under andra världskriget! Sådana andar är rastlösa och oroliga! De kommer att försöka kompensera romantisk kärlek, som döden hade tagit ifrån dem.

Du kommer att vara maktlös! Fråga dig själv: “Kan jag, Santa Muerte eller någon annan demon stoppa en rastlös död man, som är desperat efter kärlek, och som fått flera Järnkors som beröm för mod i strider, att göra vad han vill göra med mig?”

Vänligen, kalla aldrig på dessa oroliga andar! När du väl har kallat dem, och om den döde blir kär i dig, vill han ha dig för sig själv.

Jag förstod detta för sent. När jag förstod min livssituation började jag kräkas. Plötsligt insåg jag att Barzabel är en mycket farlig demon.

 

 

 

 


 

Mitt nästa steg:

Jag försökte leta

efter min flykt

 

 

 

Detta är sigillet av demonen Eligos från Goetia.

 

 

 

Efter att ha läst massor av böcker om andra världskriget som tvingades på mig av den döda mannen blev jag väldigt rädd. Jag bestämde mig för att kalla på Eligos, Murmur och min döda beundrare.

Under min ritual klagade jag till Eligos: ”Eligos, rädda mig! Jag är rädd för den döda mannen. Snälla hjälp mig att fly från honom!”

Demonen Eligos dök upp i min dröm och han var väldigt grym. Han sa till mig: ”Bonnie, den här mannen älskar dig verkligen. Du kan lita på honom och du kommer att vara trygg tillsammans med honom!”

Efter ett par dagar kallade jag på Eligos och Murmur en gång till. Jag ville hålla mig vid liv och vara trygg. Jag bad Eligos och Murmur att vägleda mig i mitt samspel med den dödes ande.

Eligos dök upp igen i min dröm och talade med en mjuk röst:

”Anden av den döda mannen är extremt farlig, du underskattade de döda mannens krafter, för du trodde att Santa Muerte och Murmur kunde hindra den döda mannen från att erövra en kvinnas kärlek.

Du hade ingen tidigare erfarenhet av att göra magi med sådana farliga andar. En kvinna bör aldrig kalla döda män som fått flera Järnkors.

Om du vill leva och vara trygg bör du låta den döda mannen ha ansvaret. Släpp kontrollen över ditt liv. Försök inte dominera den döda mannen, för en dag kommer hans tålamod att ta slut och han kommer att döda dig.

Du har inget val i livet och du måste låta den döda mannen vara din livskamrat och att älska dig. Om du är en dåre kan du avvisa honom. Så fort du avvisar honom, förvänta dig problem och hämnd.

Men han är en bra man. Han älskar dig verkligen och han kommer att skydda dig lojalt. Du kan lita på den här mannen.

 

 

 

 


 

Slutsats:

 

 

Barzabel är en mycket farlig demon. Han kommer att göra dig väldigt modig, ekonomiskt oberoende och kapabel att försvara ditt liv från fiender och deras förbannelser.

Dina förbannelser kommer att vara dödliga för dina fiender. Du kommer att leva ett farligt liv tillsammans med farliga andar. Andarna kommer att längta efter din kärlek och uppmärksamhet.

Fler och fler andar av döda män som dog under andra världskriget kommer vilja samarbeta med dig. Du kommer att vara djupt involverad med död militär personal. Dessa är högspänningskrafter.

 

 

 

 


 

Min blogg

 

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft