Demonen Murmur från Goetia och hur han kan hjälpa dig


 

 

 

 

 

 

 


 

Demonen Murmur är beskriven i Goetia och detta är hans sigill.

 

 

Demonen Murmur beskrivs i flera gamla ockulta källor. Nedan hittar du en blandning av information om Murmur och också några användbara tips om magi med denna demon.

 

 

 


 

Murmur: Pseudomonarchia Daemonum

 

 

Murmur är en hertig och också en jarl. Han framträder i form av en soldat som rider på en gam. Han bär en hertigs krona på huvudet. Han har sällskap av sina två ministrar.

Denna demon lär ut filosofi och han begränsar också de dödas själar att komma framför häxan för att svara på frågor. Murmur styr 30 legioner demoner.

Källa: Johann Weyer, Pseudomonarchia Daemonum

 

 

 


 

Demonen Murmur: Goetia

 

 

Murmur är den 54de demon. Han är en stor hertig och också en jarl. Han framträder i form av en krigare som rider på ett sagodjur och han bär en hertigs krona på huvudet.

Murmur har sällskap av sina ministrar. Denna demon kan lära dig filosofi perfekt och han begränsar de dödas själar att dyka upp före dig för att svara på dina frågor.

Murmur styr över 30 legioner demoner.

Källa: Goetia

 

 

 


 

Murmur: Daemonolatry Goetia & Goetia

 

 

Murmur är en hertig och han härskar över 30 legioner av demoner. Han kan lära dig filosofi och nekromanti. Murmur kan förhindra att de dödas andar påverkar utövaren på ett skadligt sätt.

Källa: Goetia & Daemonolatry Goetia skriven av S. Connolly

 

 

 


 

Goetia: Murmur, Bune och Belial

 

 

Demonen Bune beskrivs i Goetia och detta är hans sigill.

 

 

Jag har kallat på Murmur tillsammans med Bune under en och samma ritual. Dessa två demoner är mycket bra lärare inom området nekromanti. Det finns inte så många böcker inom ämnet nekromanti där ute på marknaden.

Murmur och Bune hade öppnat mina ögon på det faktum att jag faktiskt hade kallat på de dödas andar under många år.  Jag visste bara inte att jag gjorde nekromantisk magi.

Murmur och Bune hade riktat min uppmärksamhet mot vissa ryska online resurser. Jag lärde mig mer om nekromanti.

 

 

 

 

Demonen Belial är beskriven i Goetia och detta är hans sigill.

 

 

Bune lärde mig att skapa oljor för nekromantisk magi. Demonen Belial lärde mig några användbara nekromantiska domstolsfall ritualer och denna demon samarbetar med döda jurister.

Nedan hittar du en kort video om nekromanti demonerna av Goetia och Grimoirium Verum. De är många.

 

 

 


 

Min blogg

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft