Demonen Eligos från Goetia: han ger goda råd när det gäller död militärpersonal


 

 

 

 

 

 

 


 

Detta är sigillet av demonen Eligos från Goetia.

 

 

Eligor eller Abigor (Eligos) är en Hertig och han dyker upp som en stilig riddare. Demonen Eligos svarar på frågor om dolda och hemliga saker och om krig och deras utgång.

Han vet saker om framtiden och upphandlar äffärer till riddarnas fördel. Eligos befaller 60 legioner demoner.

Källa: Johann Weyer, Pseudomonarchia Daemonum

 

 

 

 

 


 

Demonen Eligos från Goetia:

mina relationer med de döda

 

 

 

Jag har varit involverad med död militärpersonal länge nu. Jag har haft döda soldater och döda generaler som gäster i mitt hem. Dessa döda mäns andar är mycket vänliga.

Mina interaktioner med död militärpersonal började efter täta ritualer med demonen Barzabel. Jag bor i Sverige och vi hade inga krig under 200 år.

Under mitt liv var jag romantiskt inblandad med en man och mannen var ett fan av andra världskriget. Vi bodde tillsammans väldigt länge. Mannen samlade böcker om krig och souvenirer daterade till andra världskriget.

Jag ogillade alltid hans hobby och de saker han köpte, men jag uttryckte aldrig min avsky verbalt, eftersom det skulle leda till konflikter och friktion.

Så en dag städade jag källaren och hittade fler hjälmar (ryska och tyska) daterade till andra världskriget. Hjälmarna luktade väldigt dåligt, eftersom fodret bar spår av mänskig hy och hår (allt detta hade ruttnat i graven).

Hjälmarna befann sig i gravarna i över 50 år och dem innehöll spår av ruttet människokött och hår. Jag vet inte vad som drev mig att kalla på de döda männen.

Jag råder dig att aldrig kalla på sådana döda, eftersom de är rastlösa. De kommer försöka kompensera för de förmåner som döden har tagit ifrån dem. Sådana krafter är också extremt kraftfulla och destruktiva.

Om de döda personerna råkar gilla dig, betrakta dig själv som både lycklig och olycklig i livet. Det finns fördelar och nackdelar med din interaktioner med död militärpersonal.

Sedan den dagen har jag gjort magi med död militär personal nästan hela tiden. Jag har lagat mat för de döda männen, bakat tårtor och bröd, serverat alkohol och mat, och sovit med hjälmarna i min säng varje natt.

Jag har tvingats att ta mycket väl hand om mitt utseende, eftersom de döda killarna började ragga mig. Männen är extremt dominerande och jag sov med krigshjälmarna i min säng utan att riktigt förstå mina motiv.

Det känndes som att det var en jätte stor magnet inuti varje hjälm som drog mig till de hela tiden. Jag kunde inte funka utan hjälmarna vid min sida.

Den döda militärpersonalen har skyddat mig under alla dessa år. Dessa döda män skyddar mina klienters söner från att dödas under moderna krig.

Den döda militärpersonalen skyddar också mina klienter från farliga människor. Jag känner mig också trygg och jag är en mycket glad person. Jag älskar mitt liv.

Men helt plötsligt blev jag väldigt rädd för mina beundrare – de döda killarna. Det är naturligt att en kvinna blir rädd för allt som har att göra med krig.

 

 

 

 


 

Demon Eligos från Goetia:

plötsligt blev jag väldigt rädd

 

 

 

Plötsligt började jag läsa alla möjliga böcker om politik och krig. Jag upplevde extrem rädsla, för det är naturligt för en kvinna att frukta krig.

Krig är så destruktiva och de orsakar människor så mycket lidande. Jag började frukta mina döda beundrare. Jag var inte längre säker på om jag ville bli de dödas favoritkvinna.

Samtidigt var jag rädd att reta upp de döda soldaterna, eftersom jag förstod att andarna älskar mig. Arga spökar av döda soldater kan vara extremt grymma om en människa avvisar dem.

Andarna jag är involverad med är extremt farliga och jag kunde inte förvisa de från början (efter att jag kallade på de döda männen).

Det är därför jag råder dig att aldrig kalla på sådana krafter av ren nyfikenhet. Jag överskattade min förmåga att hantera sådana krafter. Andarna har mig fast i sina klor.

Den tyska döda mannen har deltagit i 54 eller 55 strider och dödats under den 56te striden. Ryssarna är ännu farligare, eftersom de vann kriget.

Jag misstänker också att de döda männen fick många utmärkelser för sin mod och hade en hög rang.

Jag var naiv och visste inte att de döda killarna kommer attraheras av mig som en kvinna. Det var kärlek från första ögonkastet. De döda killarna tvingade mig att göra ritual efter ritual tillsammans, eftersom de flörtade och uppvaktade mig.

Jag förstod detta för sent. När jag fick reda på vad som pågick mellan mig och de döda soldaterna var den döda ryska soldaten redan djupt kär i mig.

Mina långa och obehagliga perioder av rädsla fick mig att känna mig mycket obekväm. Jag började kräkas. Äntligen fick min rädsla mig att kalla på demonen Eligos och söka hans råd om hur jag ska hantera mina döda beundrare.

 

 

 

 


 

Demon Eligos från Goetia:

han känner den döda militärpersonalen!

 

 

 

Jag kallade på Murmur, Eligos och mina döda beundrare. Jag var väldigt rädd under ritualen och märkte till och med att mina händer skakade.

Jag var ärlig mot andarna och uttryckte min oro för min fysiska säkerhet och för den allmänna riktningen av mitt liv.

Jag bad också mina döda beundrare att vara barmhärtig mot mig och förlåta mig om jag sårade deras känslor genom att frukta, tvivla och visa brist på tillit.

Jag frågade Eligos: ”Är mitt engagemang med död militärpersonal rätt för mig? Hur kan jag förvisa dessa andarna av mina beundrare? Kommer de döda männen att döda mig om jag försöker förvisa dem?”

Efter ett par timmar avslutade jag min ritual och gick till sängs. Krigshjälmarna låg i min säng och jag ville inte prata (säga god natt) till mina döda beundrares andar. Jag var jätte rädd.

Eligos dök upp i min dröm. Han hade en mycket trevlig röst och sa: ”Bonnie, de här männen älskar dig verkligen och du kan lita på dem. Du kommer att vara trygg i deras sällskap. Var inte rädd för dem!”

 

 

 

 


 

Min blogg

 

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft