Problem, lösningar och energiinriktning: när du är desperat efter en befordran


 

 

 

 

 

 


 

Problem, lösningar, sorg och glädje handlar om vår energiinriktning.

 

 

 

Problem, lösningar, sorg och glädje handlar om vår inre energiinriktning. Inre glädje är mycket lätt att uppnå även under osäkra och skrämmande tider. Det handlar om psykologi och flödet av astral energi.

Du måste lura din hjärna och tvinga den att tänka på vissa tankar som ger känslomässig lättnad. Med “kronisk” övning kan du vara glad under nästan alla förhållanden. Kommer glädje att befordra dig? Ja!

I det här inlägget kommer jag att diskutera en kunds problem och också undersöka lösningarna på problemet. Klienten är bitter och skrev till mig: “Jag vill ha en befordran på jobbet, men min chef märker inte ens mitt hårda arbete.”

Naturligtvis, som en häxa, känner jag till metoder som kommer att leda till en befordran. Jag kommer också att inkludera sådana metoder i det här inlägget. Men fokus för detta inlägg är självhjälp och anpassning av inre energi för att hjälpa dig att få en befordran.

 

 

 


 

Kundens problem

 

 

”Jag har arbetat för“ mitt företag ”under 20 år. Jag känner nästan att jag äger företaget och jag jobbar väldigt hårt. Jag vet mycket och är mycket skicklig. Jag är den som vet hur man hanterar alla möjliga problem och mina medarbetare vet detta.

Företaget har många nya anställda och för ett tag sedan befordrades en medarbetare. Hon var relativt ny. Jag känner mig bitter. Varför inte jag?

Jag jobbar väldigt hårt, men ingen verkar märka mina insatser. Jag är mer kvalificerad än de flesta på mitt arbete. Jag känner mig nästan som att jag behandlas som en begagnad person och allt detta gör mig väldigt ledsen.”

 

 

 


 

Problem, lösningar och energiinriktning:

befodran = mer pengar?

 

 

Vad betyder en jobbefordran för dig? Jobbefordran = mer pengar? Eller  = jobbefordran status och erkännande? Bristen på erkännande på jobbet kommer att kännas väldigt dåligt även om du har mer pengar.

Av denna anledning är det mycket bättre att tänka på en jobbefordran som en motsvarighet av mer pengar i fickan. Du kan träna ditt sinne till ”motståndsfria” tankemönster.

Ämnet av överflöd av pengar är som ett tvåsidigt mynt. En sida av myntet kommer att representera bristen på pengar. Den andra sidan av myntet representerar närvaron av pengar.

Du måste träna din hjärna att tänka, märka, se och bara vilja ha närvaron av pengar. Du måste också träna din hjärna att inte tänka, inte märka, inte se och inte vill ha den andra sidan av myntet, det vill säga bristen på överflöd av pengar.

När du vill ha den sida av myntet som representerar överflöd känner du dig bra och du är en lycklig person även om du ännu inte har pengarna.

När du vill ha den sida av myntet som representerar bristen på överflöd av pengar känner du dig ledsen och du är missnöjd med ditt liv. Då blir pengarna försenade och svåra att få tag på.

Naturligtvis uppnås det emotionella tillståndet med överflödig glädje med regelbunden övning av affirmationer, regelbundna och mycket djupa meditationer (theta hjärnvågor) och visualiseringar av de önskade resultaten av överflöd.

De flesta människor kontrollerar inte sina tankar alls, eftersom de inte förstår tankarnas och känslornas kraft. Vad vi alltid tycker och känner är en exakt matchning till händelserna i vårt liv.

Människor reagerar på oönskade omständigheter istället för att skapa de önskade omständigheterna på ett medvetet sätt genom att använda kraften i fokuserad tanke.

Om du vill bli erkänd som expert på jobbet måste du känna dig uppskattad istället för att känna det motsatta. När du känner dig uppskattad kommer befordan att följa.

Om du vill “vinna” befordan på jobbet, eftersom du vill ha pengarna, måste du börja känna dig lite rikare än du är idag. Då kommer befodran att följa.

Du måste medvetet ta bort ditt fokus från “bristen” på pengar genom att sprida din uppmärksamhet till andra aspekter av ditt liv som fortfarande fungerar bra.

Uppskatta mer och fokusera din uppmärksamher på de aspekter av ditt liv som fungerar.

Din inre vibration kommer att flytta från bitterhet till lättnad och du kommer att släppa mycket inre tryck. Du är på väg mot befodran när du blir en lyckligare person.

Inspiration till handling kommer när du är lycklig. Din intuition leder dig mot befodran och ökad inkomst.

När du är lycklig tillåter du den astrala energin att strömma till dig på ett obegränsat sätt. När du är olycklig, ledsen eller arg, tillåter du inte den astrala energin att flyta i din riktning. Överflöd och välstånd är former av astral energi.

 

 

 

 


 

Problem, lösningar och energiinriktning:

befodran = erkännande?

 

 

Om att bli befodrad betyder mer erkännande för dig, är det troligtvis en komplex fråga knuten till din barndom. Det är mycket lättare att tänka på befodran som på motsvarigheten av mer pengar i din plånbok.

Män vänder sig till mig för kärleksmagi i syfte att få en kvinna att älska dem tillbaka. Dessa män vill ha erkännande och kärlek från kvinnan de älskar. I de flesta fall har dessa män inre problem med rötter i sin barndom.

Män som desperat vill ha en befordran, eftersom de vill att chefen ska uppskatta dem, att känna igen dem för deras hårda arbete, kan ha problem med sina fäder och mödrar.

Jag säger alltid till sådana män: ”Du är tillräckligt bra och älskvärd även utan befordran. Försöker du behaga chefen för att göra chefen glad? Försökte du behaga din pappa när du var en liten pojke? ”

När vi diskuterar detta mönster att glädja en chef och få erkännande i gengäld, lossnar vi några undermedvetna barndomsmönster. Dessa tankemönster och beteenden lärs under barndomen.

Du måste ändra dina tankar om dig själv på ett sätt som ger dig känslomässig lättnad. Du kan säga saker som dessa: ”Jag är ändå bra nog. Jag äger min hjärna och jag har friheten att tänka vad jag vill tänka om mig själv.”

Erkännande, kärlek och pengar är knutna till varandra. De är bundna i det undermedvetna. Om vi ​​försöker “reparera” problemet av erkännande från vår barndom kan andra ännu mer smärtsamma problem flyta upp till ytan av det undermedvetna.

Av denna anledning är det mycket klokare att betrakta befodran som en viss summa extra pengar. Bristen på flera tusenlappar varje månad känns inte så smärtsam som bristen på erkännande, eftersom bristen på erkännande faktiskt är en form av avslag.

Att hantera utfrysning från chefens sida och svälja det medan du känner känslomässig smärta är ett beteendemönster. Det här mönstret har sitt ursprung i våra barndomar när våra manipulerande föräldrar ville att vi skulle behaga dem och göra dem lyckliga.

 

 

 


 

Problem, lösningar och energiinriktning:

andra aspekter av ditt liv

 

 

 

Resan mot ett bättre emotionellt tillstånd uppnås genom att sprida din uppmärksamhet. Ta din uppmärksamhet bort från bristen av befodran och fokusera den på andra aspekter av ditt liv som fungerar.

Uppskatta ditt hem, din bil, din hälsa, din familj, dina barn och husdjur. Människor tar sin hälsa för givet och de tar också sina nära och kära för givet.

Uppskatta ditt liv! När du lär dig att flytta ditt fokus från bristen på något önskat till andra aspekter av ditt liv glömmer du bort din önskan.

När vi glömmer bort vår desperata önskan överlämnar vi vår önskelista till Universumet. Sedan börjar Universumet att manifestera vår önskan och de saker vi så desperat ville ha, kommer att komma in i våra liv en efter varandra.

Och sedan säger folk: “Åh, jag behöver inte ens befodran nu, eftersom jag bryr mig inte och jag har redan pengarna.”

 

 

 

 


 

Problem, lösningar och energiinriktning:

pakter med Lucifer och Belial

 

 

Lucifer och Belial är de bästa demonerna för att få befodran på jobbet och för att expandera ett företag. De kan hjälpa ett företag att expandera, men mycket hårt arbete dag och natt under flera år kommer att behövas för att expandera verksamheten.

Lucifer och Belial kan också hjälpa dig att få befodran på jobbet. Dessa demoner kommer tvinga dig att arbeta väldigt hårt varje dag. Belial hjälper till att få erkännande, popularitet och professionell status av en expert.

Det är vanligt att uppleva ett totalt kaos i affärer efter att ha ingått en finansiell pakt med Lucifer och Belial. Demonerna kommer att förstöra de gamla affärsplattformarna, eftersom de befintliga plattformarna inte är tillräckligt bra för en massiv expansion av ett företag (utrymme, funktioner, motståndskraft, säkerhet osv.).

Demonerna kommer att hjälpa till att bygga om affärsplattformarna och att expandera verksamheten. Expansionen kommer att vara kraftfull, stor och i internationell skala, men inte utan affärsrelaterade problem.

Jag har en sida tillägnad ämnet av pakter med Lucifer och hans demoner. Demonerna hjälper naturligtvis inte gratis och de vill ha en viss betalning.

Döda människor kan också hjälpa till med befodran och att expandera ett företag. I det här fallet måste du bli mycket bekant med vissa döda människor och be dem att hjälpa dig.

Du kan göra magi på döda människor och rikta dem till handling för att hjälpa dig: att utöka ditt företag och skydda ditt företag. Men det finns risker.

Demoner är mycket tryggare att samarbeta med när det gäller finansiella avtal. Men demoner är maktlösa mot de döda om din magi går fel.

 

 

 


 

Min blogg

 

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft