Demonen Belial från Goetia: en av de bästa demonerna för ditt företag


 

 

 

 

 

 

 


 

Demonen Belial är beskriven i Goetia och detta är hans sigill.

 

 

Demonen Belial är en av de bästa Goetia-demonerna för en massiv expansion av ett företag. Men samarbete med denna Goetia-demon kommer att kräva strikt disciplin från dig.

När du kommer överens om en finansiell pakt med Lucifer och Belial kan dina affärsplattformar kollapsa. Det här är bra att veta. Det kan skapas ett enormt men tillfälligt kaos i ditt företag.

Detta beror på att Lucifer och Belial kommer att förstöra din gamla affärsplattform om plattformen saknar några väsentliga funktioner. Demonerna hjälper dig steg för steg och hjälper dig att bygga upp och utvidga ditt företag.

Belial tillåter dig inte att njuta av semestern och du kommer att bli ombedd att arbeta dag och natt. Det kommer inte att finnas tid för romantiska relationer, dejting, TV och andra aktiviteter.

Det tar 6 månader att bygga ryggraden på en massiv webbplats för ditt företag. Detta innebär att du kommer att ägna din tid åt dina affärsprojekt dag och natt.

Om du har kommit överens om en finansiell pakt med Belial, måste du strikt hålla dig till din pakt. Du kan inte delta i andra typer av företag eller arbeta med andra affärsprojekt på andra marknadsföringsplattformar.

Om du börjar samarbeta med någon annan och arbetar med andra projekt (som inte är en del av din pakt med Belial), förvänta dig Belials vrede över dig. Belial är en mycket stolt demon och han kan skapa ett fruktansvärt kaos för dig och äntligen förstöra dig.

Du måste följa planen för din finanspakt med Belial mycket strikt och Belial hjälper dig att expandera ditt företag. Demonen kommer att ha ansvaret för ditt företag och du bör alltid rådfråga Belial och rapportera till honom om ditt arbete.

Du kanske inte ser en inkomstökning under de två första åren trots ditt hårda arbete, men med tiden kommer du att märka betydande förändringar och goda tecken:

ökande statistik

täckning av ett mycket stort geografiskt område

nå länder med hög konsumtionskraft

Dessa är alla väldigt lovande tecken! Ditt företag expanderar i mycket hög hastighet. Fortsätt arbeta mycket hårt och följ din ekonomiska pakt med Lucifer och Belial.

Andra problem kommer att uppstå i samband med marknadsföring. Det är svårt att få tillgång till några mycket bra sociala medieplattformar och du kan behöva lösa detta problem i framtiden (genom att investera pengar).

Men vad händer om du har ett jobb från 07:00 till 17:00? Arbeta med ditt affärsprojekt på nätterna. Under vissa perioder sover jag bara 3 timmar varje natt.

Jag kan fortsätta så här i flera månader tills min kropp börjar gråta för mycket sömn.

 

 

 


 

Demonen Belial: Goetia

Belial distribuerar höga titlar och status, och han ger också goda demoniska tjänare. Denna demon ger dig välviljan av dina vänner och fiender.

Det är jätte viktigt att ge demonen Belial gåvor. Om du inte ger gåvor till Belial, kommer han att vilseleda och lura dig.

Källa: Goetia

 

 

 

 

Demonen Belial från Goetia:

be honom att hjälpa till

 

 

Ibland kommer du att ha några affärsrelaterade problem som kommer att dyka upp och få dig att oroa dig. Bli inte rädd eller avskräckt. Jag råder att lösa problem en efter en.

Be Belial hjälpa dig. Blekmedel är en mycket bra ingrediens för att neutralisera problem och hitta lösningar.

 

 

Magi med Belial för att hitta lösningar

 

 

Du kommer behöva:

ett vitt ljus (måla det med olivolja och rulla i kanel)

en glasburk med skruvlock

en liten bit papper, penna och sax

sigillen av Lucifer och Belial

gåvor för båda demonerna

 

 

 

 

Demonen Lucifer finns beskriven i Grimorium Verum och detta är hans sigill.

 

 

 

 

Kalla på Lucifer och Belial och förklara problemet. Skriv ner problemet på det lilla pappersstycket. Jag skrev så här: ”Jag har ett dåligt flöde i mitt arbete. Jag vet inte vilka demoner och vilka andar av de döda som kan hjälpa mig att arbeta snabbare.”

Hacka listan och lägg den i burken. Häll i blekmedel och stäng burken. Du hittar en lösning väldigt snabbt.

 

 

 

Död militärpersonal och demonen Agares började hjälpa mig. Dessa andar fick mig att arbeta väldigt snabbt. Jag kände de dödas andar fästa vid min högra armbåge och de rörde min högra hand.

Andarna av de döda omstrukturerade mina projekt. Men det var mycket stress och många andra problem uppstod. Varje gång ett stort problem hindrade mig från att fortsätta mitt arbete gjorde jag ritualer med blekmedel.

 

 

 

 


 

Demonen Belial och finansiella pakter:

slutsats

 

 

Du måste följa planen för din finanspakt med Belial mycket strikt och du måste behaga demonen genom att vara ödmjuk, respektfull och lydig.

Du får inte samarbeta med andra på andra marknadsföringsplattformar (de plattformar som inte nämns i din pakt).

Om du inte följer din ekonomiska pakt med Belial mycket strikt och börjar lyda demonen kommer han att förstöra dig.

Om problem uppstår, be Belial att hjälpa dig. Belial hjälper dig att hitta lösningar.

Du kan förvänta dig ett enormt kaos i ditt företag direkt efter att du har kommit överens om en finansiell pakt med Belial.

Du kan behöva investera lite pengar i dina affärsplattformar.

 

 

 

 


 

Min blogg

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft