Demonen Belial från Goetia och hur han kan hjälpa dig


 

 

 

 

 

 

 


 

Demonen Belial är beskriven i Goetia. Detta är hans sigill.

 

Demonen Belial beskrivs i flera gamla och moderna källor. I det här inlägget hittar du beskrivningar av Belial från några av dessa källor.

 

 


 

Demonen Belial:

Pseudomonarchia Daemonum

 

Det sägs att demonen Belial skapades snart efter Lucifer. Belial blev först nedslängt till Jorden och han var av den värdigaste sorten.

Belial är begränsad av Guds namn, och när han ges offer och gåvor, talar han sanningen. Men han kommer att lura och berätta lögner om han inte är begränsad av gudomlig kraft.

Belial uppenbarar sig i form av en vacker ängel som sitter i en flammande vagn. Om han bes, distribuerar han höga titlar och ger status, och ger förmåner och välvilja av vänner och fiender.

På förfrågan ger Belial väldigt bra demoniska tjänare. Belial styr 80 legioner av demoner.

Källa: Johann Weyer, Pseudomonarchia Daemonum

 

 


 

Min erfarenhet

av demonen Belial

Belial är häxans beskyddare. Han var väldigt generös mot mig när jag behandlades på orättvist sätt av en person (på mitt tidigare jobb).

Efter ritualen med Belial förändrades saker! Han gav mig skydd och säkerhet. Belial är väldigt pålitlig och vill nu att jag ska bygga upp denna virtuella plats.

 

 


 

Om Demonisk attack

och hur den manifesterar sig

Om jag ska vara ärligt, var jag mycket arg på mina kollegor på mitt jobb och gjorde flera ritualer. Min arbetsplats drabbades väldigt hårt efter mina ritualer. Det var en dödlig brand som drabbade en person och skördade liv i hennes familj.

Andra skadegörare drabbades av sjukdom och deras anhöriga var nästan döende. En demonisk attack drabbar dem svagaste: blinda, handikappade, gamla människor, husdjur och barn.

Jag är medveten om detta och det är därför gör jag magi med demonen Sabnock regelbundet. Han är min sköld mot magiska attacker.

De som attackerar mig kommer bli sjuka och förblir sjuka ett långt tag. Idag är jag mycket lugn och utför inte sådan magi, men jag är kapabel att sätta igång ondskan när som helst.

 

 


 

Demonen Belial:

mer om honom

Belial hatar när människor behandlas orättvist, och om du ber honom att hjälpa dig, tar han tag i problemet och fixar det.

Belial kan fixa banklån, tämja skadegörare i höga positioner (kollegor och chefen), och tvinga folk att betala tillbaka dina pengar till dig.

Om du behandlas dåligt kommer Belial att tvinga parasiterna att behandla dig väl. Nedan är en video om Belial och hur han hjälpte mig att slåss mot ett företag.

Det företaget försökte lura mig på pengar, men Belial och de döda fixade skurkarna.

 

 

 

 


 

Demonen Belial: Goetia

Belial distribuerar höga titlar och status, och han ger också goda demoniska tjänare. Denna demon ger dig välviljan av dina vänner och fiender.

Källa: Goetia

 

 


 

Demonen Belial:

Daemonolatry Goetia

Enligt S. Connolly kan Belial hjälpa dig med förbannelsen av en affärs typ (när du luras på pengar till exempel). Dessutom kan Belial hjälpa dig i dina nekromantiska ritualer.

Demonisk enn: Lirach tasa vefa wehl Belial

 

 


 

Min blogg

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft