Demonen Satanachia från Grimorium Verum: skönhetsmagi


 

 

 

 

 

 

 


 

Demonen Satanachia beskrivs i Grimorium Verum och detta är hans sigill.

 

 

Demonen Satanachia beskrivs i Grimorium Verum och han kan få en häxa att se väldigt ung eller mycket gammal ut. Magi med denna demon åtföljs av konstiga drömmar som har en direkt koppling till ritualen.

Jag leddes till att kontakta Satanachia efter att jag hade varit i rituell kontakt med Thantifaxath (en varelse som bor i den 22dra tunneln av Set).

Naturligtvis, om du vill förbli ung och attraktiv, måste du göra regelbundna skönhetsritualer med Thantifaxath, Satanachia, Sergutthy, Hagith och den planetariska talismanen av Venus.

 

 

 


 

Demonen Satanachia:

den bästa tiden för magi

 

 

 

Enligt Grimorium Verum kommer alla dess demoner från Qliphan av Golab (diagram baserat på informationen som finns i Salomons nyckel).
Enligt Grimorium Verum kommer alla dess demoner från Qliphan av Golab (diagram baserat på informationen som finns i Salomons nyckel).

 

 

 

Enligt Grimorium kommer alla dess demoner från Qliphan av Golab. Detta betyder att demonerna ska kallas under tisdagar och under Mars astrologiska timme.

Eftersom jag gjorde en skönhetsritual med Satanachia, bestämde jag mig vid ett tillfälle att kalla på den här demonen under en fredag ​​och till och med under  avtagande månen.

Du kan göra magi med Satanachia under vilken dag som helst. Jag tror det. Men naturligtvis känner jag att en tisdag inte matchar en skönhetsritual såvida du inte bekämpar dina rikliga rynkor.

Jag sysslade med anti aging magi under den avtagande månen. Strax efter ritualen med Satanachia drömde jag mycket konstiga drömmar som hade någon mystisk koppling till ritual ingredienserna.

 

 

 


 

Demonen Satanachia:

ingredienserna för ritualen

 

 

 

Demonerna Lucifer och Satanachia kallas under denna ritual.
Demonerna Lucifer och Satanachia kallas under denna ritual.

 

 

Du kommer behöva:

sigillet av Lucifer

 

 

 

Demonen Lucifer finns beskriven i Grimorium Verum och detta är hans sigill.

 

 

Satanachias sigill

oljor: ros, kanel och jasmin

örter: kanelstänger, torkade rosor och malen kanel

ett glaskärl med skruvlås

två droppar av ditt blod

ett litet papper med det aktuella datumet

aluminiumfolie

ett vitt stearinljus (måla det med solrosolja och gnugga med malen kanel)

en ring eller ett hängsmycke

 

 

 

 


 

Demonen Satanachia:

evokationen

 

 

Så kan man kalla på Satanachia:

”Jag kallar på dig kära Satanachia. Thantifaxath vägledde mig till dig. Snälla hjälp mig att bli av med min extra vikt som ligger som en börda på min kropp.

Snälla hjälp mig att få ett mycket ungt utseende. Vänd min biologiska klocka bakåt och stoppa åldrandet av min fysiska kropp.

Snälla hjälp mig att bevara min skönhet och lär mig sådan magi som hjälper mig att se ut och känna mig väldigt ung oavsett hur gammal jag är.”


 

Demonen Satanachia: gör så här

 

 

 

Du kan använda en ring eller ett hängsmycke. Placera juvelen på Satanachias sigill.
Du kan använda en ring eller ett hängsmycke. Placera juvelen på Satanachias sigill.

 

 

Tala evokationen till Satanachia medan du tittar på demonens sigill. Lägg några droppar av oljorna på sigillet av Satanachia. Applicera en droppe blod också på Satanachias sigill. Placera din ring eller hänge på sigillet också.

Placera den andra droppen av ditt blod på papperet med det aktuella datumet. Pudra ditt blod med malen kanel och vik papperet. Vik allt detta i aluminiumfolie. Släpp detta i burken.

Fyll burken med kanelstänger, torkade rosor och malen kanel. Tala din besvärjelse tre gånger. Burken ska täckas och placeras i din frys.

Nästa gång, när du gör en besvärjelse med Satanachia, använd samma burk. Placera bara ett nytt papper med det aktuella datumet och en ny droppe blod.

Sådana ritualer med Satanachia måste göras minst två gånger per månad och regelbundet. Naturligtvis, om du vill se ut och känna dig fräsch.

 

 

 


 

Min blogg

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft