Thantifaxath & Set’s tunnel 22: skönhetsmagi för evig ungdom


 

 

 

 

 

 

 


 

Thantifaxath & Set’s tunnel 22 kan hittas mellan Klifan Nahema och Gamaliel (diagram baserat på information som finns i Clavicula Salomonis).
Thantifaxath & Set’s tunnel 22 kan hittas mellan Klifan Nahema och Gamaliel (diagram baserat på information som finns i Clavicula Salomonis).

 

 

Thantifaxath & Set’s tunnel 22 finns mellan Klifan Nahema (Lilith) och Gamaliel. Thantifaxath är en demon som är bosatt i tunneln som löper mellan Nahema (Lilith) och Gamaliel.

Om du känner till Livets Träd, bor Thantifaxath i tunneln mellan Malkuth och Yesod. Denna tunnel är numrerad som 22 (det hebreiska alfabetet har 22 bokstäver) om vi inte tar hänsyn till de 10 sfärarna.

Det sägs att Thantifaxath har koll över hastigheten av den jordiska tiden. Detta betyder att han kan bromsa vår biologiska klocka och förlänga vår livslängd.

Thantifaxath kan också lära dig nekromanti (källa: V. K. Jehannum). Eftersom Thantifaxath styr vår uppfattning av tidens hastighet på jorden, anser jag att han är den perfekta demonen för skönhetsmagi.

Vi kan se mycket yngre ut än vi faktiskt är även när vi är 80 år. Thantifaxath’s sigill finns i boken “Qabalah, Qliphoth and Goetic magick” skriven av Thomas Karlsson.

Denna tunnel är bebodd av spöken och Thantifaxath förknippas med planeten Saturnus (Döden).

Vissa motsvarigheter som kan matchas med din skönhets ritual är sådana:

Hebreisk bokstav ת (Tau)

Tarotkort: Världen (Malkuth eller materia)

Planet: Saturnus

 

 

 


 

Thantifaxath: när ska man göra magi?

 

 

Malkuth förenas med Gamaliel (Yesod) med tunnel 22. Du kan också använda motsvarigheterna av Yesod.
Malkuth förenas med Gamaliel (Yesod) med tunnel 22. Du kan också använda motsvarigheterna av Yesod.

 

 

Du kan använda motsvarigheterna för Saturnus (nekromanti ritualer) eller du kan också använda motsvarigheterna av Yesod i dina ritualer med Thantifaxath.

Om du kallar på de döda kan du använda jord från kyrkogården, gravljus, nekromanti oljor och personliga föremål av de döda.

Kalla på de döda under en lördag och också under den astrologiska timmen av Saturnus. Om du gör en ritual för skönhet med Thantifaxath kan du använda motsvarigheterna av Gamaliel (Yesod).

I min magi med Markiserna av Goetia använder jag motsvarigheterna av Yesod:

Styrande planet: Månen

Dag: måndag

Astrologisk timme: Månen

Sigill av papper: lila eller silver

Stearinljus: silver eller lila

Sigill av metall: silver

Antal (nummer i magi): 9

Halvädelsten: bergskristall

 

 

 


 

Thantifaxath: ingredienser till ritualen

 

 

Du kommer behöva:

sigillet av Lucifer

 

 

Demonen Lucifer finns beskriven i Grimorium Verum och detta är hans sigill.

 

 

sigillet av Thantifaxath

ett hänge

olja till sigillet och hänget: jasmin

ett vitt stearinljus (måla med olivolja och rulla i vitlök)

ett litet tomt kärl (från anti ageing kräm) 

vatten

en liten bit papper med aktuellt datum skrivet på det

ditt hår

ditt brev till Thantifaxath (10 meningar)

 

 

 

 

Mitt brev såg ut så här:

”Kära Thantifaxath, snälla hjälp mig att bevara min ungdom och skönhet. Vänd min biologiska klocka bakåt och lär mig sådan magi som hjälper mig att hålla mig i utmärkt form, frisk, glad och vacker.

Lär mig också necromanti på en nivå okänd för mig och fortsätt sedan att lära mig mer och mer. Hjälp mig att fokusera mina tankar och min fulla uppmärksamhet på magi och necromanti. ”

Detta brev läses till Thantifaxath under ritualen och bränns till aska. Efter ritualen “planteras” askan i jorden (en krukväxt är perfekt).

 

 

 


 

Thantifaxath: ritualen…gör så här…

 

 

Kalla på Thantifaxath och tänd stearinljuset. Läs brevet och bränn den. Ta en hårstrå och placera den i det lilla kärlet från en ansiktsbehandlings kräm.

Vik papperet med det aktuella datumet och placera det också i kärlet. Häll i vatten och lås kärlet. Placera ditt hänge på sigillet av Thantifaxath och lägg en droppe jasminolja på hänget.

Säg din magiska ramsa tre gånger. När du är färdig med ritualen ska du frysa vattnet i behållaren. Bär hänget regelbundet. Du kommer att känna av kraften av ritualen rätt nästa dag.

Thantifaxath ledde mig vidare till demonerna Nesbiros och Sagatana. Dessa två demoner lär ut nekromanti. Sagatana lärde mig magi på döda soldater.

 

 

 

Demonen Sagatana finns beskriven i Grimorium Verum och detta är hans sigill.

 

 

Demonen Satanachia kan skapa illusioner för omgivningan. Omgivningen kommer tro att du är jätte ung dam. Efter magi med Thantifaxath blev jag överraskad av 28 åriga killar. De trodde att jag var runt 30 år gammal och flörtade med mig.

 

 

Demonen Satanachia beskrivs i Grimorium Verum och detta är hans sigill.

 

 

Thantifaxath och Satanachia skapade en illusion och  substraherade bort 20 år från min ålder.

 

 

 


 

Thantifaxath: omedelbara resultat

 

 

Jag blev indragen i  magi med Satanachia från Grimorium Verum. Jag gjorde också magi med Sagatana. Jag bad Sagatana att lära mig mer om nekromanti.

Nästa dag kontaktades jag av en man och han var jätte kunning inom nekromantisk magi. Mannen sa att han mer än gärna skulle ge mig några tips om jag fastnar.

Under samma tid kontaktades jag av en riktig vampyr som när sig på mänsklig blod. Hon sa till mig att om jag vill förbli evigt ung och leva ett väldigt långt liv, skulle jag börja dricka mänskligt blod.

Lilith är den som skulle lära mig ritualer med mänskligt blod. Hon skulle också hjälpa mig att hitta en pålitlig blodgivare. Så, detta var de omedelbara manifestationerna efter magi med Thantifaxath.

 

 

 


 

Min blogg

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft