Den olympiska Guden Hagith och hur han kan hjälpa dig


 

 

 

 

 

 

 


 

Den olympiska Guden Hagith är beskriven i Arbatel De magia veterum. Detta är hans sigill.

 

Hagith är en Olympisk ande och han beskrivs i Arbatel De magia veterum.

 

 


 

 Den Olympiska Guden Hagith:

Arbatel

 

Hagith är ansvarig för alla saker som har en koppling till planeten Venus. Han gör utövaren av magi väldigt attraktiv. Hagith kan omvandla koppar till guld och guld till koppar.

Hagith styr över 4000 legioner av andar och han ger också magiska tjänare.

Källa: Arbatel De magia veterum

 

 


 

 Den Olympiska Guden Hagith:

om självförtroendet

 

Jag har mina egna favorit ritualer med Hagith för att förbättra mitt utseende. Hagith har hjälpt mig att gå ner i vikt, att se bra ut och även att gilla mitt utseende.

Ritualen nedan hjälper dig om:

ditt självförtroende har sjunkit till nivå noll efter en skilsmässa

du känner dig tjock

du har ingen sexuell drivkraft kvar

du har inte dejtat män på ett tag

du vågar inte dejta ännu en gång på grund av tidigare dåliga erfarenheter av relationer

det är svårt för dig att få en man att märka dig

Om den senaste punkten: du tror bara att detta är sant. Men vänta! Du kommer att se yngre ut, må bra och vara nöjd med ditt utseende. Ditt självförtroende kommer att återvända till dig.

Egentligen är människors självförtroende deras skönhet. En vacker person har inte alltid bra självförtroende.


 

 Den Olympiska Guden Hagith:

Jag har blivit smalare

 

Jag började göra regelbunden magi med Hagith i december 2017. Snart var jag på diet under en period av 6 månader. Till en början var min vikt 86 kilo och jag var rund och mjuk.

Min vikt började minska och efter ett år var min vikt 73 kilo. Jag övergav min diet, men Hagith lärde mig att äta sallad och mycket fisk.

Vid ett ögonblick fastnade min vikt och jag kunde inte minska på den längre. Jag fortsatte att göra magi med Hagith och bad Hagith att hjälpa mig.

Jag släppte också resultatet av min magi med Hagith och jag glömde till och med om min magi. Livet var fullt av stress och jag var mycket upptagen hela tiden.

Plötsligt upptäckte jag en dag att min vikt är 71, 5 kg. Och upptäckten gjorde mig väldigt glad. Jag bifogar en video om hur jag började banta och hur jag minskade i vikt.

I videon beskriver jag också maten som gjorde mig smal. Jag hade tid att besöka gymmet. I dag, det vill säga 2020-09-25, väger jag 59 kilo.

 

 

 

 


 

Den Olympiska Guden Hagith:

den bästa tiden för magi

 

Hagith är en planetär ande av planeten Venus. Du kan använda motsvarigheterna av Netzach.
Hagith är en planetär ande av planeten Venus. Du kan använda motsvarigheterna av Netzach.

 

Du kan utföra denna ritual när månen växer i storlek eller under fullmånen. Den bästa dagen (faktiskt natten) är fredag. Motsvarigheterna av Netzach är sådana:

Styrande planet: Venus

Dag: fredag

Astrologisk timme: Venus

Sigill av papper: grönt

Sigill av metall: koppar

Antal (nummer i magi): 7

Ört: kanel (mitt eget val)

Doft: sandelträ

Den bästa dagen för magi med Hagith är en fredag. Fummånen eller den avtagande måne passar bäst till magi för viktminskning.


 

Du kommer behöva:

 

Hagiths sigill

ett värmeljus ditt hår

3 äppelfrön

3 små pärlor av rosenkvarts

ett mynt (koppar)

en magnet

en nypa malen kanel

4-5 rosenblad (torkade kan också användas)

din favoritparfym

en servett

ett gummiband

ett föremål du hade när du var mycket ung (jag använder en näsduk som jag brukade ha i min kappa när jag var 24 år)

en liten väska

 

 


 

Ritualen

 

Forma din rituella cirkel och öppna de fyra energiportalerna. Kalla på Hagith och förklara syftet med din ritual: “Jag vill förbättra mitt utseende, se yngre ut som jag gjorde när jag var (så många) år gammal.”

Tänd värmeljuset. Presentera ditt hår till de fyra element representationerna på ditt altare. Be krafterna att samarbeta med dig. Lägg håret, äppelfrön, rosenkvartspärlor, magneten, koppar mynten, kanel och rosenblad på servetten. Spraya lite av din parfym.

Säg din magiska ramsa tre gånger över dessa ingredienser. Vik in innehållet i servetten och säkra med gummibandet. Äntligen linda in paketet i näsduken eller vad du än har. Lägg allt detta i din flanellpåse. Påsen ska placeras nära din säng.


 

Om smink

 

Upprepa denna ritual ofta för att förbättra din personliga magnetism och utseende. Och glöm inte att män ser bra ut om de har rakat sig och har rena strumpor.

Det är lite komplicerat när det gäller kvinnans skönhet. “Ladda” med kraften dina kosmetika i din rituella cirkel. “Ladda” med kragten även borstar och kammar.

Starta processen av att väcka din magnetism långsamt. Bli inte inspirerad att göra drastiska förändringar som att hugga av ditt långa hår.

Ta makeover-processen steg efter steg. Börja med att bestämma din ansiktsform och undersöka hårets kvalitet. Kanske, allt du behöver är att trimma ändarna på ditt hår till att börja med.

Nästa steg kan vara att välja en bra foundation. Foundation är ett användbart verktyg som gör att din hud ser mjuk och jämn ut. Du bör ha flera färger och helst heltäckande.

Plocka ögonbrynen och köp en ögonbrynspenna eller en borste och pulveriserad skugga för att definiera dina ögonbryns form.

Om dina fransar är korta bör du lära dig att använda falska fransar. Ålder begränsar inte oss kvinnor i alla fall. Du kan använda falska fransar även om du är 80 år gammal.

Detsamma gäller läppstiftets färg. Du borde ha flera läppstift på din byrå. Om du aldrig har använt fet röd kommer du förmodligen inte att måla dina läppar röda på en gång.

Rött är färgen på mod och självförtroende. Glöm att en kvinna efter 40 inte ska våga bära rött läppstift. Du bör våga bära rött läppstift för att stärka ditt självförtroende.

Om du känner dig osäker och inte är van vid ett rött läppstift rekommenderar jag att du använder rött på läpparna hemma. Du kommer att vänja dig vid rött och sedan bära ditt röda läppstift offentligt och njuta av ditt utseende.

 

 


 

Andra Olympiska Gudar

 

Detta är sigillet av Aratron från Arbatel De magia veterum.

 

Aratron, Och och Bethor kan förlänga ditt liv och hålla dig frisk. Skapa glädje i ditt liv, prioritera ditt välbefinnande och undvik stress.

 

 


 

Min blogg

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft