Magi med runor och runornas betydelse: Hagalas till Sowilo (Haegl’s eller Heimdalls Aett)


 

 

 

 

 

 


 

Hagalaz (Arketyp: Heimdall)

 

 

Det här är runan Hagalaz.
Det här är runan Hagalaz.

 

 

Runan Hagalaz har nyckelordet hagel. Hagalaz symboliserar naturens vrede, destruktiva och okontrollerade krafter, stormigt väder och det stormiga undermedvetna.

Vår uttryckt ilska leder till fullbordande och tillfredställese. Runan Hagalaz kan användas i förbannelser på fiender, i rättsfallsmagi och i magi för att åstadkomma stormar.

Demonerna Fleruty från Grimorium Verum och Furfur från Goetia kan åstadkomma stormar, regn och hagel, och snabba vindar.


 

Nauthiz (Arketyp: Skuld)

 

 

Det här är runan Nauthiz.
Det här är runan Nauthiz.

 

 

Nyckelordet av runan Nauthiz är: behov. Magi med runan Nauthiz kan hjälpa dig att överkomma förseningar och begränsningar i livet.

Runan Nauthiz kan hjälpa dig att överkomma inre motstånd och inre rädslor. Nauthiz ger mod och personlig styrka, beslutsamhet, uthållighet, visdom och tålamod, förmågan att tänka på ett innovativt sätt, och bra självförtroende.

 

 

 


 

Isa (Arketyp: Verdandi)

 

 

Det här är runan Isa.
Det här är runan Isa.

 

 

Nyckelordet av runan Isa är Is. Runan Isa kan användas i magi när du upplever frustration i livet. När livet är fylld av problem kan magi med runan Isa hjälpa dig att finna lugn och klarhet.

 

 

 


 

Jera (Arketyp: Freyr)

 

 

Det här är runan Jera.
Det här är runan Jera.

 

 

Nyckelordet av runan Jera är bra skörd. Magi med runan Jera kan hjälpa dig att bli framgångsrik och snabbare se resultaten av tidigare ansträngningar.

Runan Jera vibrerar med inre fred, framgång och välstånd. Jera kan användas i penningmagi.

 

 

 


 

Eihwaz (Arketyp: Ullr)

 

 

Det här är runan Eihwaz.
Det här är runan Eihwaz.

 

 

Runan Eihwaz vibrerar med styrka, tillförlitlighet, uthållighet och försvar, drivkraften och motivationen att leva livet och arbeta, och känslan av syftet med livet. 

Du kan använda runan Eihwaz i magi för att klura ut syftet med ditt liv och för att känna dig optimistisk och motiverad att leva livet. Be om hjälp för att överkomma svårigheter i livet.

 

 

 


 

Perthro (Arketyp: Peith)

 

 

Det här är runan Perthro.
Det här är runan Perthro.

 

 

Runan Perthro kan hjälpa dig att utveckla dina latenta magiska krafter och mediala förmågor. Runan Perthro kan användas i magi med demonerna Sustugriel, Astaroth, Sagatana och Stolas.

 

 


 

Algiz (Arketyp: Heimdall)

 

 

Det här är runan Algiz.
Det här är runan Algiz.

 

 

Runan Algiz har nyckelordet skydd. Algiz är som en sköld som försvarar och avvärjar ondskan. Den kan användas i magi för att få beskydd av Gudarna och få kunskapen om svåra situationer och hur de kan lösas.

Magi med runan Algiz kan hjälpa oss att följa våra överlevnads instinkter. 

 

 

 


 

Sowilo (Arketyp: Balder)

 

 

Det här är runan Sowilo.
Det här är runan Sowilo.

 

 

Runan Sowilo betyder Solen och kan hjälpa att nå framgång i livet och uppnå viktiga mål.  Runan Sowilo också symboliserar god hälsa och livskraften.

Sowilo kan användas i magi för att få Gudomlig stöd i livet och för att våga genomföra bra förändringar i livet, för att besegra svårigheter och förbättra hälsan.

 

 

 


 

Min blogg

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft