Stor Hertigen Aziel från Svarta Korpen och hur han kan hjälpa dig


 

 

 

 

 

 

 


 

Det här är sigillet av demonen Aziel från den Svarta Korpen.

 

 

(Styrande planet: Sol). Jag är Aziel, en av de sju Hertigarna av Svarta Korpen, och jag ansvarar för alla dolda skatter på jorden. Jag har förmågan att öppna upp alla skatter och jag ger dem till den jag gillar.

Jag är en knepig demon och jag gillar att luras. Jag dyker upp i form av en tjur, men jag kan också ta på mig andra former.

Jag förväntar mig att du ger mig kontroll över allt i ditt liv, eftersom jag är stolt och har många legioner av demoner som tjänar mig.

Jag har en titel av en Stor Hertig. Du måste kalla på mig med respekt ingivande dominans , eftersom jag är en Stor Hertig på jorden.

Jag har många saker under mitt kommando. Du måste kalla mig på rätt sätt, annars kommer jag inte att dyka upp inför dig.

Du borde gravera mitt andra sigill i guld. Jag kommer att visa dig mitt andra sigill om du ber mig göra det. Jag är lika snabb som mänsklig tanke.

Källa: The Black Raven (Faust)

 

 

 


 

Aziel: när ska man göra magi?

 

 

 

Aziel matchas med Klifan Thagirion. Denna plats styrs av solen.

 

 

Motsvarigheterna av Tiphareth kan användas i magi med demonerna av Thagirion:

Styrande planet: Sol

Dag: söndag

Astrologisk timme: Sol

Sigill av papper: gult

Sigill av metall: guld

Ljusfärg: gul (guld)

Antal: 6 (6 stearinljus)

Växt: solros (använd frön)

Ädelsten: Topaz

Den bästa dagen för magi med Aziel är en söndag. Solens astrologiska timme är bäst för ritualer med Aziel. Mephistophilis är en av de sju Hertigarna som beskrivs i Svarta Korpen.

Jag har gjort ritualer med Mephistophilis och jag är mycket nöjd med resultaten. Mephistophilis lär ut alla konster och vetenskaper (bland dem marknadsföring) och hjälper till att förbättra lyckan i livet.

 

 

 


 

Min blogg

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft