Demonen Sitri från Goetia och kärleksmagi


 

 

 

 

 

 

 


 

Demonen Sitri är beskriven i Goetia och detta är hans sigill.

 

 

Demon Sitri kan hjälpa dig att utföra kärleksmagi på en person som du gillar. Sådan magi ökar personens önskan att vilja ha dig som deras partner.

De flesta känner till begreppet av Voodoo magi med dockor. Alla hörde förmodligen om den legendariska Voodoo-dockan. Dockor kan användas för att manipulera, läka, skydda eller skada.

Magin med Voodoo dockor fungerar genom principen om likhet. När du skapar en docka som representerar en viss person och utför magi på dockan, kommer personen påverkas av din magi.

Om du utför healing på dockan (för någon som är sjuk) kommer helande energi att skickas till den sjuka personen. Rikta en ond förbannelse mot dockan, med en stift och en hammare, då kommer smärtan och sjukdomen att skickas till personen i fråga (sådan magi är inte populär alls).

Kärleksmagi kan riktas mot dockan, och dessa energier kommer att riktas mot personen. Sådan magi klassificeras som självisk och manipulerande, men den är mycket populär.

 


 

Andra demoner från Goetia:

kärleksmagi

 

 

 

Demonen Zepar är beskriven i Goetia och detta är hans sigill.

 

 

Det finns flera demoner som beskrivs i Goetia. Jag har gjort kärleksmagi med demonerna Dantalion, Sallos, Zepar, Beleth och Sitri. Jag har tre favoriter: Sitri, Sallos och Dantalion.

Dessa tre demoner från Goetia har olika förmågor, men Sitri är förmodligen den mer ”onda” men också den mest begåvade.

 

 

 

 

Demonen Sitri:

Pseudomonarchia Daemonum

 

 

 

Demonen Sitri är beskriven i Goetia och i Pseudomonarchia Daemonum.

 

Sitri är en Prins och han framträder med en leopards ansikte, och han har vingar. När han tar på sig mänsklig form är han väldigt vacker.

Han bländar en man med kärlek till en kvinna och väcker också en kvinna att älska en man. På begäran avslöjar han kvinnors hemligheter och skrattar åt dem. 60 legioner av sprit följer Sitri.

Källa: Johann Weyer, Pseudomonarchia Daemonum

 

Häxkonst och magi.

Det är min erfarenhet att Sitri kan dramatiskt öka den sexuella lusten. Men det sägs att demonen Sitri är lite elak (han tycker att kvinnor är löjliga).

Den här demonen gör vad du ber honom att göra: han kommer att föra den du älskar till dig. Men i hemlighet kan han fnissa åt dina svaga sidor.

Men jag gillar Sitri. Vi har en varm vänskap och ett symbiotiskt förhållande. Sitri kan också hjälpa till med skönhetsmagi för att göra dig väldigt attraktiv för motsatt kön.

Demonen Sergutthy från Grimorium Verum kan också hjälpa till med skönhetsmagi och göra dig väldigt självsäker som kvinna. 

Detta är sigillet av demonen Sergutthy från Grimorium Verum.

 

 

 


 

Demonen Sitri: mer om kärleksmagi

 

 

Om du är mottaglig för iden för att göra magi på en viss person du gillar, kan du rikta kärleksmagin till den personen (för att få dem att brinna med sexuell lust för dig).

Tyvärr fungerar det inte alltid som du vill att det ska fungera. Bara för att du utför kärleksmagi på personen som du gillar, betyder inte det att personen i fråga kommer att bete sig som du vill.

Om de är blyga eller om de tycker att inbjudningar att ha sex är olämpliga kommer de helt enkelt att vara lite extra kåta, men det kommer inte att gynna dig.

För att få bra resultat från ett magiskt arbete måste du vara säker på att personen i fråga lockas till dig.

 

 

 

 

Om du är osäker är dina chanser 50/50. Men man vet att män gillar sex mycket och det kan hända att magin fungerar. För att kärleksmagin ska fungera bör det inte finnas några hinder.

De vanligaste hindren är sådana:

personen är redan i ett förhållande

personen är gift

Dessutom, om du vill ha en gift person kommer kärleksmagin att få en skadlig karaktär. Det kanske inte fungerar, eller det kan ta lång tid, eller det kan fungera efter flera försök, men det finns inget löfte.

Det är bättre att sikta efter en singel person som lockas av dig. Då kommer ni två att njuta av er tid tillsammans. Sitri hjälper dig gärna.

 

 

 


 

Min blogg

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft