Demonen Dantalion från Goetia och hur han kan hjälpa dig


 

 

 

 

 

 

 


 

Demonen Dantalion är beskriven i Goetia och detta är hans sigill.

 

Demonen Dantalion beskrivs i Goetia ganska exakt och nedan hittar du användbar information om denna demon. Förhoppningsvis hjälper denna information dig att kalla på Dantalion. En liknande demon är faktiskt Crocell.

 

 

 


 

Demon Dantalion: Goetia

 

Dantalion är den 71sta demonen och han rankas som hertig. Han dyker upp i form av en man med många ansikten (alla mäns och kvinnors ansikten) och han har en bok i sin högra hand.

Dantalion kan lära dig alla konster och vetenskaper och han kommer också att avslöja för dig de hemliga tankar som varje person har.

Dantalion känner alla män och kvinnors tankar och han kan ändra dem som han önskar.

Denna demon kan framkalla känslor av kärlek. Slutligen, styr Dantalion 36 legioner av demoner.

Källa: Goetia

 

 

 


 

Dantalion: Daemonolatry Goetia

 

Dantalion kan framkalla medkänsla för andra. Han kan lära en att bli mer medkännande och förstående.  

Källa: Daemonolatry Goetia skriven av S. Connolly

 

 

 


 

Demonen Dantalion: min magi

 

Jag har gjort magi med Dantalion för att hjälpa mina klienter som hade svåra familjerelationer. Dantalion hjälpte att reparera trasig kommunikation inom familjer och hjälpte till att jämna ut smärtan från tidigare erfarenheter.

Dantalion kan också hjälpa att tämja arga djur. Jag har gjort magi med Dantalion på min kakadua för att stoppa hans onda bitande.

Jag kallade på Dantalion tillsammans med demonen Barbatos för att kyla mitt husdjurs ilska mot mig. Barbatos lärde mig kakaduornas språk mycket snabbt. Dantalion fick min fågel att bli förälskad i mig.

Magin blev lite för starkt gjort, eftersom idag är min kakadua limmad till mig. Han vill vara med mig hela tiden. Jag kallar på Sallos och Dantalion när jag gör kärleksmagi åt kunder.

 

 

 


 

Dantalion: när ska man göra magi?

 

 

Dantalion rankas som hertig och han kommer från området av Harab Serapel (denna Klifa styrs av Baal). Diagram baserat på informationen som finns i Clavicula Salomonis.
Dantalion rankas som hertig och han kommer från området av Harab Serapel (denna Klifa styrs av Baal). Diagram baserat på informationen som finns i Clavicula Salomonis.

 

 

Dantalion rankas som hertig och han kommer från Harab Serapel. Alla hertigarna av Goetia kommer från Harab Serapel. Om du känner till Livets Träd och dess 10 Sefirot, kommer Dantalion från Netzach.

Jag använder motsvarigheterna av Netzach även för Harab-Serapel:

Styrande planet: Venus

Dag: fredag

Astrologisk timme: Venus

Sigill av papper (färg): grön

Sigill av metall: koppar

Antal: 7 (7 föremål, till exempel 7 rosor eller 7 leksaker för husdjur)

Ört: kanel (mitt eget val)

Doft: sandelträ  

Den bästa dagen för ritualer med Dantalion är fredag. Du kan göra magi med Dantalion under den växande månen och även under fullmånen.

Om du vill finjustera din magi ska du sikta på den astrologiska timmen i Venus.

 

 

 


 

Min blogg

 

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft