Demonen Andromalius, Belial och Focalor, och hur de kan hjälpa dig


 

 

 

 

 

 

 


 

Demonen Andromalius finns beskriven i Goetia och detta är hans sigill.

 

 

Demonen Andromalius beskrivs i Goetia och hans beskrivning är mycket exakt.

 

 

 


 

Demonen Andromalius: Goetia

 

Den 72dra demon av Goetia är Andromalius. Han är duktig på är att spåra tjuvar och fånga dem, beslagta varorna som stulits, och hämta dem tillbaka till dig.

Andromalius kan upptäcka all ondska och oärliga avsikter hos människor som kommer in i ditt liv. Andromalius är bra på att straffa alla onda människor och tjuvar.

Källa: Goetia

 

 

 


 

Andromalius: vittnesmål från kunden

 

 

Detta är sigillet av demonen Andromalius från Goetia.

 

 

Dear Bonnie,

I should like with this e-mail to tell you the story of my sister. I had ordered for her the spell with Belial and Andromalius. The purpose of the spell was the following:

My sister some years ago divorced with her husband. The court decided an alimony of 300 Euro.

In the beginning for some months her husband paid the alimony, but later he stopped with the excuse that his work was in crisis, etc.

He always tried to escape from paying the alimony with many excuses. After you did the spell with the doll employing the demons Belial and Andromalius (I think the spell was done in October 2018), on the 10th of January 2019 suddenly the man made a deposit of 3600 Euro in my sister’s account, which is equal of 300 times 12 = 3600 Euro.

So, he payed for the whole year 2018. I think this was unbelievable as he is so selfish and egotic character and never wanted to give money for his children and ex wife. And suddenly he changed.

I should like to thank with this e-mail the demons Belial and Andromalius, and of course dear Bonnie for her best assistance and help.

Thanks for all,

Dimitris from Greece.

 

 

 


 

Mina ritualer med demonen Focalor och med de döda

 

 

Förresten, Dimitris är min återvändande klient, och jag har gjort många ritualer för honom. Dimitris har till och med anlitat mig för att tämja andra häxor som attackerade honom med ond magi.

Jag hade gjort magi på de grekiska häxorna med Focalor och de döda. Jag bad Focalor och de döda att göra dessa människor väldigt upptagna och infektera dem med en brinnande önskan att bli väldigt rika.

 

 

Demonen Focalor finns beskriven i Goetia och detta är hans sigill.

 

 

Dimitris rapporterade att han blev av med sin fiende (en grekisk häxa) väldigt snabbt efter att jag gjorde penningmagi på fienden.

En av dessa ritualer påverkade mig på ett mycket dåligt sätt: jag tappade min förmåga att sova under nätterna.

Jag var jätte upptagen och arbetade dag och natt som galen. Eftersom vi redan talar om demonen Focalor, bör jag nämna att denna demon är farlig om vi vill att mycket ondskefulla saker ska hända med våra fiender.

Jag råder att göra penningmagi på era fiender. Focalor hjälper gärna till, och om magin slår tillbaka på dig, så skadas du inte fysiskt.

Nedan hittar du en video om demonen Focalor. I den här videon förklarar jag hur Focalor kan hjälpa dig och när man ska kalla på honom.

 

 

 

 

Focalor har ingen nåd för någon, och du kan bli skadad om du gör mycket onda ritualer riktade mot dina fiender.

Den bästa dagen för att kalla på Focalor är en fredag. Du kan finjustera din magi genom att göra det under den astrologiska timmen i Venus.

För att bli av med fiender bör månen vara full eller avtagande. Du kan till och med göra din magi under de astrologiska timmarna av Mars eller Saturnus.

 

 

 

Detta är Livets Träd. Focalor kommer från området av Netzach. Planeten Venus styr Netzach.
Detta är Livets Träd. Focalor kommer från området av Netzach. Planeten Venus styr Netzach.

 

 

Vi hade talat om att Focalor skulle kallas under fredagar. Det beror på att han kommer från Netzach-området. Om vi ​​tittar på det Klifotiska Trädet kommer vi se att Focalor kommer från området av Harab-Serapel (styrt av Baal).

Både Harab Serapel och Netzach styrs av planeten Venus.

 

 

Detta är det Klifotiska Trädet. Som du ser ersätts Netzach av Harab Serapel. Diagram baserat på informationen som finns i Clavicula Salomonis.
Detta är det Klifotiska Trädet. Som du ser ersätts Netzach av Harab Serapel. Diagram baserat på informationen som finns i Clavicula Salomonis.

 

Jag använder motsvarigheterna av Netzach även för Harab-Serapel:

Styrande planet: Venus

Dag: fredag

Astrologisk timme: Venus

Sigill av papper: grönt 

Sigill av metall: koppar

Antal (nummer i magi): 7 (till exempel 7 stearinljus)

Ört: kanel (mitt eget val)

Doft: sandelträ

Så det här är informationen om Focalor och hur han kan hjälpa dig. Du kan använda en Voodoo docka av fienden, ge dockan instruktioner och också ge instruktioner till Focalor.

 

 

 


 

Demonerna Andromalius och Belial

 

 

Andromalius och Belial kan kallas under en och samma ritual för domstolsärenden, för att hämta tillbaka lånade pengar och underhållsbidrag (pengar) från fiender och för att fånga tjuvar.

Om du vill kalla på Andromalius tillsammans med Belial, gör detta under en tisdag eller under en söndag. Du kan också kalla på Andromalius tillsammans med Lucifer.

Månens fas är viktig att ta hänsyn till: månen ska vara full eller avtagande. Finjustera din magi så att den blir mer kraftfull genom att göra ritualen under de astrologiska timmarna av Mars eller Sol.

Du kan erbjuda gåvor till demonerna: tobak, alkohol, guld- och silverföremål, mat och juice. Andromalius kan kallas tillsammans med Focalor om du har att göra med mycket farliga människor.

Om du, dina barn och husdjur, eller ditt hem och dina tillhörigheter är i verklig fysisk fara, be Focalor att döda alla som planerar att skada dig.

Är detta etisk. Ja! 


Demonen Andromalius: när ska han kallas?

Andromalius kommer från Geburah på Livets Träd. Om du tittar på det Klifotiska Trädet, kommer Geburah att ersättas av Golab.

Detta betyder att du kan använda motsvarigheterna av Geburah i dina ritualer med Andromalius.

Motsvarigheterna av Geburah är sådana:

Styrande planet: Mars

Dag: tisdag

Astrologisk timme: Mars

Altarduksfärg: röd

Stearinljus: röda, svarta eller vita (använd vita ljus om du inte kan få tag i röda eller svarta ljus)

Antal (nummer i magi): 5 (till exempel 5 stearinljus)

Metall: järn (använd en hammare eller stålmynt, eftersom stål innehåller järn)

Ört / växt: tobak

Om du vill veta hur du kan kalla på Andromalius, titta på videon nedan:

 

 

 

 


 

Demonen Belial: när ska han kallas?

 

 

Demonen Belial är beskriven i Goetia och detta är hans sigill.

 

 

Belial rankas som en kung. Han kommer från området av Tiphareth på Livets Träd. Om vi ​​byter till det Klifotiska Trädet ser vi att Belial kommer från Tagaririm (Thagirion).

Använd motsvarigheterna av Tiphareth i dina ritualer med Belial:

Styrande planet: Sol

Dag: söndag

Astrologisk timme: Sol

Sigill av papper: gult

Sigill av metall: guld

Stearinljus: gula (guld)

Antal (nummer i magi): 6

Växt: solros (använd frön)

Halvädelsten: Topaz

Och äntligen erbjuder jag dig en video om Konungarna av Goetia. Andromalius och Belial nämns i slutet av videon.

De hjälper till att hämta tillbaka lånade pengar och underhållsbidrag (pengar). Kalla på Belial under söndagar och även under solens astrologiska timme.

 

 

 

 

 

 


 

Min blogg

 

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft