Den planetariska talismanen av Saturnus och hur den kan hjälpa dig


 

 

 

 

 

 

 


 

Den planetariska talismanen av Saturnus med sigillen av Saturnus, Agiel och Zazel är beskriven i böckerna skrivna av Israel Regardie och H. C Agrippa.

 

Den planetariska talismanen av Saturnus beskrivs i boken “Three books of Occult Philosophy” skriven av H. C Agrippa. Talismanen beskrivs också i boken “The Golden Dawn” skriven av Israel Regardie.

Bägge böckerna är mycket värdefulla, eftersom de innehåller mycket information. “Magusen” skriven av Francis Barrett innehåller också beskrivningar av planetariska talismaner.

Nedan hittar du en blandning av information om den planetariska talismanen av Saturnus.

 

 


 

Talismanen av Saturnus

 

Denna talisman, om den skapas när Saturnus befinner sig i ett bra himmeskt läge, kommer:

skydda en kvinna när hon går igenom en förlossning

talismanen kommer göra en person trygg och mäktig

talismanen kommer hjälpa att nå framgångar med framställningar med prinsar och personer i makthavande positioner

Denna talisman, om den skapas när Saturnus befinner sig i ett dåligt himmlskt läge, kommer:

hindra och försena projekt och arbete

kasta ner en man från ära och värdigheter, orsaka oenighet och gräl, och splittra en armé

Francis Barrett, The Magus

 

 

 

Detta är den planetariska talismanen av Saturnus med sigillen av Saturnus, Agiel och Zazel.

 

Bilden ovan visar Saturnus planetariska talisman. Talismanen innehåller:

kvadraten av Saturnus

sigillet av planeten Saturnus

sigillet av Agiel (Saturnus Intelligens eller ande som motsvarar intelligensen av planeten Saturnus)

sigillet av Zazel (demonen av planeten Saturnus)

Summan av siffrorna i varje rad är lika med 15. Hela summan av siffrorna i kvadraten av Saturnus är lika med 45. Summan av siffrorna i namnet Agiel är 45. Samma kan sägas om Zazel.

Sigillen av Agiel, Zazel och Saturnus erhålls från kvadraten av Saturnus. Siffrorna i varje ruta är faktiskt numeriskt lika med värdet av hebreiska bokstäver. Saturnus ursprungliga kvadrat består av hebreiska bokstäver.

Man tror att Agiel är välvillig medan Zazel är ondskefull. Agiel är Saturnus Intelligiens ande och styr demonen Zazel, därför är det viktigt att kalla på både Agiel och Zazel under en och samma ritual.

Agiel måste få korrekta instruktioner eller en uppgift att styra och kontrollera Zazel.

 

 

 

Detta är också den planetariska talismanen av Saturnus fast utan kvadraten av Saturnus.

 

 

Sigillet av planeten Saturnus bjuder in energierna av planeten Saturnus i ditt liv när du skapar den planetariska talismanen av Saturnus för dig själv.

Om du vill använda den planetariska talismanen av Saturnus med maximala fördelar är det klokt att få din födelsekarta eller horoskop gjort åt dig. I din födelsekarta kommer du att kunna se om du saknar energierna av Saturnus (i din karaktär).

Var planeten Saturnus i en fördelaktig position i himlen när du föddes? Planeternas positioner vid tidpunkten för vår födelse definierar oss som människor.

Jag tror starkt att planetariska talismaner måste skräddarsys för att passa var och en av oss. Horoskop spelar en roll, eftersom de kan visa oss om Saturnus var i ett bra himmelskt läge eller ej vid vår födelse.

Effekten av Saturnus i en god eller dålig position vid vår födelse kan ses i händelserna av våra liv (hinder och begränsningar). Dessutom måste planetariska retrograder i realtid övervägas.

Om du skapar Saturnus talisman måste du överväga detta:

månens faser

lunar mansions

veckodagen (lördag)

the correspondences of Binah

om Saturnus är i retrograd eller inte

Man tror att om Saturnus (i din födelsekarta och även under skapandet av talismanen) befinner sig i ett bra himmelskt läge, kommer Saturnus talisman att hjälpa dig att känna och vara trygg, och att känna och vara en mäktig person. Du kommer att bli framgångsrik i livet.

Om Saturnus befinner sig i ett ogynsammt himmelskt läge (i din födelsekarta och även under skapandet av talismanen) kommer talismanen av Saturnus inte att vara särskilt effektiv. Den kan skapa förlust av värdighet, hinder och splittringar i ditt liv.

Jag läste om några talismaner i Picatrix. Jag förstod att horoskop spelar en roll för att definiera vår karaktär (starka egenskaper och svaga punkter).

Om vi ​​inte är uppmärksamma kan planetariska talismaner förstärka våra svaga punkter istället för att förbättra våra starka egenskaper.

Om du inte vet den exakta tiden för din födelse och inte kan få en exakt födelsekarta (horoskop), rekommenderar jag att du bara gör en ritual med Saturnus planetariska talismanen (till att börja med).

Observera ditt liv och de händelser som följer. Om du är nöjd med resultaten kan du upprepa magin en gång till. Det räcker att göra två ritualer per år.

Saturnus planetariska talisman, som visas nedan, kan användas i ritualer med Saturnus andarna. Denna talisman (visas nedan) kan styra Saturnus andar under dina evokationer.

 

 

Detta är den planetariska talismanen av Saturnus med sigillen av Saturnus, Agiel och Zazel.

 

 

 


 

Min blogg

 

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft