Sopimukset paholaisen kanssa: varmoja merkkejä siitä, että sopimuksesi on hyväksytty


 

Demoni Lucifer on kuvattu Grimorium Verumissa ja tämä on paholaisen merkki.

 

Paholaisen kanssa tehdyillä sopimuksilla on valtavasti potentiaalia auttaa yritystä kasvamaan, mutta usein ei ilman ongelmia kasvun alkuvaiheissa.

Ihmiset tulevat luokseni ja alkavat valittaa: ”Yksi okkultisti teki sopimuksen puolestani, eikä sopimus toimi. Voitko tehdä sopimuksen Luciferin kanssa puolestani?”

En usko, että okkultistit ovat huijareita. Taikuutta harjoittavat eivät ole huijareita. Älä ota minuun yhteyttä, jos joku on tehnyt puolestasi rahoitussopimuksen paholaisen kanssa etkä ole aktiivisesti laajentamassa liiketoimintaasi.

Jos yrityksesi on jumissa kaksi vuotta sen jälkeen, kun olet tehnyt sopimuksen Luciferin kanssa, se riippuu useista asioista, kuten:

teet väärää bisnestä

tuotteillasi ei ole kysyntää (muoti, trendit, hinnat)

myyt tuotteitasi väärille asiakkaille

et myy maihin, joissa on vahva ostovoima

et markkinoi yritystäsi oikealla tavalla (säännöllinen blogi, sosiaalisen median jakaminen, suosittelukokoelmat)

et syötä rahaa yritykseesi säännöllisesti

sinulla ei ole houkutteleva liiketoimintaympäristö

et palkkaa ihmisiä markkinointiin

et sijoita tarpeeksi aikaa yritykseesi

yksityissuhteesi kuluttavat mielialasi, lompakkosi ja aikaasi (puhdistaa yksityiselämäsi)

 

 


 

Sopimukset paholaisen kanssa:

kaaos alussa

 

Tämä on liiketoimintaa edistävä sopimus Luciferin, Lucifuge Rofocalen ja Mephistophiliksen kanssa.
Tämä on liiketoimintaa edistävä sopimus Luciferin, Lucifuge Rofocalen ja Mephistophiliksen kanssa.

 

Jos haluat pyörittää kuusinumeroista yritystä ja olet vasta aloittamassa ja haluat laajentaa liiketoimintaasi, saatat kohdata ongelmia heti sen jälkeen, kun olen solminut puolestasi sopimuksen.

Miksi näin voi käydä? Demonit eivät voi puhua, eivätkä he pysty kertomaan sinulle, mitä sinun on tehtävä liiketoimintasi laajentamiseksi. Mutta he ovat hyviä luomaan kaoottisia tilanteita.

Kun kohtaat kaaoksen yrityksessäsi, tämä on varma merkki siitä, että demonit näkevät yrityksesi yrityksenä, jolla on valtava kasvupotentiaali. Demonit alkavat opastaa sinua askel askeleelta:

palkata ihmisiä ja saada heidät lähettämään sähköpostia aiemmille asiakkaillesi ja keräämään kokemuksia

kehittää automaattista lähettämistä useille sosiaalisen median alustoille (tämän aikatauluttaminen vie valtavasti aikaa)

palkata ihmisiä sähköpostimarkkinointiin, säännölliseen blogiin ja uutiskirjeiden luomiseen

palkkaa ihmisiä hallitsemaan verkkosivustojasi ja kauppojasi (avainsanat, SEO, turvallisuus, graafinen suunnittelu, säännölliset varmuuskopiot)

Lyhyesti sanottuna, tekemistä on niin paljon, ja tulet työskentelemään yötä päivää demonisen sopimuksen pakkomielteen alaisena. Näet tasaisesti kasvavan käteisvirran muutaman vuoden kovan työn jälkeen.

Mutta sopimus kestää 5 vuotta ja sinulla on enemmän työtä tehtävänä: oikea brändäys, laajentuminen, laajentuminen, kehitys, kasvu ja kasvu.

 

 


 

Sopimukset paholaisen kanssa:

maksut demoneille ja kuolleille

 

Ehdotan aina, että asiakkaani antaisivat säännöllisesti tarjouksia sopimukseen osallistuville demoneille. Älä myy sieluasi, elämääsi, lastesi elämää tai rakkauselämääsi.

Demoneilla ja kuolleilla ei ole huumorintajua. He nappaavat luvatun maksun, kun vähiten odotat sitä. Älä aliarvioi kuolleiden voimia.

 

 


 

Sopimukset paholaisen kanssa:

rikkaat kuolleet

yritysvalmentajina

 

Oikeanlaiset kuolleet ihmiset voivat auttaa sinua kasvattamaan liiketoimintaasi.
Oikeanlaiset kuolleet ihmiset voivat auttaa sinua kasvattamaan liiketoimintaasi.

 

Kuolleet voivat olla suureksi avuksi, kun laajennat liiketoimintaasi. Mutta oikeanlaisia ​​kuolleita on lähestyttävä strategisesti ja pyydettävä auttamaan erityisissä asioissa.

Tietenkin haluat ottaa yhteyttä kuolleisiin ihmisiin, jotka olivat erittäin vaikutusvaltaisia ​​ja rikkaita, ja pyytää heitä auttamaan sinua laajentamaan liiketoimintaasi. Kuolleiden ihmisten haamut ottavat haltuunsa aivosi ja ohjaavat sinua.

Ja tietysti tällaiseen vuorovaikutukseen kuolleiden kanssa liittyy kustannuksia. Jos olet nainen ja lähestyt kuollutta miestä (joka oli eläessään vaikutusvaltainen ja rikas) ja hän sattuu pitämään sinusta, rakkauselämäsi saattaa päättyä.

 

 


 

Blogini

 

Tässä on suomalainen blogini.