Sijoittajat uuteen suuryritysprojektiisi: kuinka löytää vakavat sijoittajat


 

Demon Belial on kuvattu Goetiassa ja tämä on hänen sinettinsä. Ota Belial mukaan sopimukseesi, jos haluat löytää sijoittajia suuryrityksellesi.

 

Ei ole helppoa löytää sijoittajia uudelle suurelle yritysprojektillesi, jos kumppanisi ei ole minun kaltaiseni noita. Olen löytänyt asiakkaalleni vakavat sijoittajat.

Hänen uusi projektinsa on noin miljardeja euroja ja hän on insinööri. Tämän miehen bisneshistoria oli surullinen: hän päätyi rikki, kun hänellä oli miljoonia dollareita, luksustaloja ja luksusautoja.

Tämä mies oli siis raskaasti velassa, kun hän tuli verkkosivuilleni. Aloimme jutella suuryrityksestä, josta mies pitää mielellään. En löytänyt ratkaisua hänen uusien sijoittajien tarpeeseen.

Sanoin miehelle: ”Tiedätkö, joskus demonit eivät pysty korjaamaan pankkilainoja. Ja tarvitset miljardeja euroja. Tämä on epärealistinen toive, ja pelkään, että sopimus Luciferin kanssa sinun puolestasi voi epäonnistua.”

Selitin myös, että sopimukset voivat aiheuttaa paljon kaaosta yrityksessä. Mies ei halunnut kuulla minua. Hän sanoi: “Heitä demonisopimuksesi minulle heti. Olkoon kaaos. En syytä sinua elämäni kaaoksesta. Elämäni on jo raunioina.”

 

 


 

Sijoittajat uuteen

suuryritysprojektiisi:

sopimus paholaisen kanssa

 

Tällä miehellä oli rajallisesti rahaa, koska hänen täytyi maksaa takaisin velkansa entisille sijoittajilleen. Velka oli tälle miehelle todellinen taakka. Kaiken tämän lisäksi hän oli myös sijoittanut valtavan summan vaimonsa liiketoimintaan.

Vaimon bisnes meni toivottoman huonosti. Lopulta mies ymmärsi, että hänen oli investoitava kaikki rahansa sopimuksiin Luciferin ja hänen demoniensa kanssa.

Tämä “super” sopimus valtavan demonijoukon kanssa vei miehen heti uusien sijoittajiensa luo. Sijoittajilla on rahaa miehen projektiin.

Mutta suurien insinööriprojektien ongelmana on tarve saada sijoittajat sijoittamaan rahansa projektiin. Koska mies on hieno mies, hänen projektinsa syövät miljardeja euroja.

Joten sanon tämän, jos teet sopimuksen Luciferin kanssa tänään, löydät sijoittajasi 9 kuukauden tai 1 vuoden kuluttua. Tämän jälkeen keskustelet uusien sijoittajien kanssa useita kuukausia ja taloudellinen tilanteesi on pysähtynyt.

Sijoittajien on arvioitava projektisi antamalla insinööriryhmä suorittaa kaikki laskelmat. Tämä voi kestää jopa 1 vuoden.

Kun laskelmat on tehty ja hanke on merkitty “OK”, sijoittajat päättävät, ovatko he valmiita sijoittamaan rahansa yritykseesi.

 

 


 

Sijoittajat uuteen

suuryritysprojektiisi:

demonien joukko

ja kuolleita ihmisiä

 

Otan monia demoneita, kuolleita sotilaita, kuolleita pankkiireja ja jopa kuolleita lakimiehiä asiakkaan sopimukseen. Käytän tekstiilinukkeja pidättämään kuolleiden ihmisten henkiä.

Ohjelmoin myös jokaisen kuolleiden hengen ajattelemaan tiettyjä ajatuksia asiakkaan tarpeista. Sellaiset henget ovat kuin robotteja: he menevät ja tekevät työnsä.

Kuolleet sotilaat voivat suojella asiakasta erittäin hyvin. Kuollut pankkiiri on erittäin fiksu henki, koska hän tietää kaiken lainoista ja rahasijoituksista. Joten tämä henki voi seurata asiakasta.

Kuollut asianajaja on myös erittäin hyödyllinen henki sopimuksissa, joilla pyritään löytämään sijoittajia suuryritykselle. Voin ottaa mukaan 10 demonia sopimukseen, jonka tarkoituksena on löytää sinulle sijoittajia.

Minulla on verkkosivuillani kaikki kuvaukset 72 Goetia-demonista. Minulla on myös kuvauksia joistakin demoneista Grimorium Verumista.

Entinen asiakkaani luki mielellään Goetia-demoneista ja valitsimme yhdessä parhaat demonit hänen sopimukseensa. Muistaakseni otimme mukaan nämä demonit:

Lucifer, Belial ja ehkä joitain muita demoneita.

Mutta voin ottaa mukaan 10 demonia sopimukseesi ja lisätä myös useita kuolleiden ihmisten henkiä. Yhdessä sinä ja minä voimme valita hyödyllisimmät demonit ja epäkuolleet sopimukseesi.

Opin yhden läksyn: naisen, vaikka hän olisikin hyvin kokenut noita kuten minä, tulisi kuunnella miespuolista asiakastaan.

Jos asiakas vaatii, että sijoittajien löytämiseksi on tehtävä sopimus, minun on kuunneltava ja seurattava asiakkaan toiveita.

 

 


 

Blogini

 

Tässä on suomalainen blogini.