Pagter med Djævelen: sikre tegn på, at din pagt er blevet accepteret


 

 

 

 

 

 

 


 

Dæmon Lucifer er beskrevet i Grimorium Verum, og dette er hans sigil.

 

Pagter med Djævelen har et enormt potentiale til at hjælpe en virksomhed med at vokse, men ofte ikke uden problemer i de indledende vækststadier.

Folk kommer til mig og begynder at klage: “En okkultist lavede en pagt for mig, og pagten virker ikke. Kan du indgå en pagt med Lucifer på mine vegne?”

Jeg tror ikke på, at okkultister er svindlere. Dem, der udøver magi, er ikke svindlere. Henvend dig ikke til mig, hvis nogen har indgået en pagt for dig, og du ikke udvider din virksomhed.

Hvis din virksomhed går i stå i to år efter, at du har indgået en pagt med Lucifer og hans dæmoner, afhænger dette af flere ting som:

du laver den forkerte form for forretning

dine produkter er ikke efterspurgte (mode, trends, priser)

du sælger dine produkter til de forkerte kunder

du sælger ikke til lande med stærk købekraft

du markedsfører ikke din virksomhed på den rigtige måde (almindelig blogging, delinger på sociale medier, testimonialssamlinger)

du sprøjter ikke penge ind i din virksomhed på regelmæssig basis

du har en uattraktiv forretningsplatform

du ansætter ikke folk til markedsføring

du investerer ikke nok tid i din virksomhed

dine private forhold dræner dit humør, pengepung og tid (rens dit privatliv)

 

 


 

Pagter med Djævelen:

kaos i begyndelsen

 

Dette er en forretningsforbedrende pagt med Lucifer, Lucifuge Rofocale og Mephistophilis.
Dette er en forretningsforbedrende pagt med Lucifer, Lucifuge Rofocale og Mephistophilis.

 

Hvis du vil drive en sekscifret virksomhed, og du lige er startet og ønsker at skalere din virksomhed, kan du stå over for nogle problemer lige efter, at jeg har indgået en pagt for dig

Hvorfor kan dette ske? Dæmonerne kan ikke tale, og de er ude af stand til at fortælle dig, hvad du skal gøre for at skalere din virksomhed. Men de er gode til at skabe kaotiske situationer.

Når du står over for kaos i din virksomhed, er dette et sikkert tegn på, at dæmonerne ser din virksomhed som en med et enormt potentiale for vækst. Dæmonerne vil begynde at guide dig trin for trin til:

ansæt folk og få dem til at sende e-mail til dine tidligere kunder og indsamle udtalelser

udvikle automatisk opslag på flere sociale medieplatforme (dette tager enorm tid at planlægge)

ansætte folk til e-mail marketing, regelmæssig blogging og oprettelse af nyhedsbreve

hyre folk til at administrere dine hjemmesider og butikker (nøgleord, SEO, sikkerhed, grafisk design, regelmæssig backup)

Kort sagt, der vil være så meget at lave, og du vil arbejde dag og nat under den dæmoniske pagts indflydelse. Du vil se en støt stigende tilstrømning af kontanter efter et par års hårdt arbejde.

Men pagten vil løbe over 5 år, og du vil have mere arbejde at gøre: rette branding, udvide, udvide, udvikle, vokse og vokse.

 

 


 

Pagter med Djævelen:

betalinger til dæmonerne

og de døde

 

Jeg foreslår altid, at mine klienter giver regelmæssige tilbud til de dæmoner, der er involveret i pagten. Sælg ikke din sjæl, dit liv, dine børns liv eller dit kærlighedsliv.

Dæmonerne og de døde har ingen sans for humor. De vil snuppe den lovede betaling, når du mindst venter det. Undervurder ikke de dødes kræfter.

 

 


 

Pagter med Djævelen:

de rige døde

som forretningscoacher

 

Den rigtige slags døde mennesker kan hjælpe dig med at vokse din virksomhed.
Den rigtige slags døde mennesker kan hjælpe dig med at vokse din virksomhed.

 

De døde kan være til stor hjælp, når du skalerer din virksomhed. Men den rigtige slags døde skal kontaktes strategisk og bedes om at hjælpe med specifikke problemer.

Selvfølgelig vil du kontakte døde mennesker, der var meget indflydelsesrige og rige, og bede dem om at hjælpe dig med at skalere din virksomhed. De dødes spøgelser vil tage ansvaret for din hjerne og guide dig.

Og selvfølgelig er der omkostninger forbundet med sådanne interaktioner med de døde. Hvis du er en kvinde, og du nærmer dig en død mand (som var indflydelsesrig og rig, da han levede), og han tilfældigvis kan lide dig, kan dit kærlighedsliv komme til en ende.

 

 


 

Min blog

 

Her er min danske blog.