Investorer til dit nye store forretningsprojekt: sådan finder du seriøse investorer


 

 

 

 

 

 


 

Demon Belial er beskrevet i Goetia, og dette er hans segl. Inddrag Belial i din pagt, hvis du vil finde investorer til din store virksomhed.

 

Investorer til dit nye store forretningsprojekt er ikke nemme at finde, hvis du ikke har en heks som mig som din ledsager. Jeg har fundet seriøse investorer til min klient i big business.

Hans nye projekt handler om milliarder af Euro, og han er ingeniør. Denne mands forretningshistorie var trist: han endte med at gå i stykker efter at have haft millioner af dollars, luksushuse og luksusbiler.

Så denne mand var meget i gæld, da han kom til mine hjemmesider. Vi begyndte at chatte om store virksomheder, som en mand kan lide at drive. Jeg kunne ikke finde nogen løsning på hans behov for nye investorer.

Jeg sagde til manden: “Du ved, nogle gange kan dæmoner undlade at ordne banklån. Og du har brug for milliarder af euro. Dette er et urealistisk ønske, og jeg er bange for, at en pagt med Lucifer på dine vegne kan mislykkes.”

Jeg forklarede også, hvordan pagter kan skabe en masse kaos i en virksomhed. Manden ønskede ikke at høre mig.

Han sagde: “Kast din dæmonpagt efter mig med det samme. Lad der være kaos. Jeg vil ikke bebrejde dig for kaosset i mit liv. Mit liv er allerede i ruiner.”

 

 


 

Investorer til dit

nye store forretningsprojekt:

du skal have en pagt med

Lucifer

 

Denne mand havde begrænsede penge, fordi han skulle betale sin gæld tilbage til sine tidligere investorer. Gælden var en reel belastning for denne mand. Udover alt dette havde han også investeret et stort beløb i sin kones forretning.

Konens forretning gik håbløst dårligt. Til sidst forstod manden, at han skal investere alle sine penge i pagter med Lucifer og hans dæmoner.

Denne “super” pagt med en enorm skare af dæmoner tog manden med det samme til sine nye investorer. Investorerne har penge til mandens projekt.

Men problemet med store ingeniørprojekter er behovet for at overbevise investorerne om at investere deres penge i projektet. Fordi manden er en storslået fyr, vil hans projekter æde milliarder af Euro.

Så jeg vil sige sådan her: Hvis du indgår en pagt med Lucifer og hans dæmoner i dag, vil du finde dine investorer efter 9 måneder eller 1 år.

Herefter vil du tale med dine nye investorer i mange måneder, og din økonomiske situation vil være stagnerende.

Investorerne skal evaluere dit projekt ved at udpege en gruppe ingeniører til at udføre hele beregningen. Dette kan tage op til 1 år.

Efter at beregningerne er udført, og projektet er markeret som “OK”, vil investorerne beslutte, om de er villige til at investere deres penge i din virksomhed.

 

 


 

Investorer til dit

nye store forretningsprojekt:

en skare af dæmoner

og døde mennesker

 

Jeg involverer mange dæmoner, døde soldater, døde bankfolk og endda en død advokat i en klients pagt. Jeg bruger tekstildukker til at holde på ånden hos døde mennesker.

Jeg programmerer også hver af de dødes ånd til at tænke bestemte tanker om klientens behov. Sådanne ånder er som robotter: de går og gør deres arbejde.

Døde soldater kan beskytte en klient meget godt. En død bankmand er en meget klog ånd, fordi han ved alt om lån og investeringer af penge. Så denne ånd kan ledsage klienten.

En død advokat er også en meget nyttig ånd for pagter, der sigter mod at finde investorer til en stor virksomhed. Jeg kan inddrage 10 dæmoner i en pagt, der har til formål at finde investorer til dig.

Jeg har alle beskrivelserne af de 72 Goetia-dæmoner på mine hjemmesider. Jeg har også beskrivelser af nogle dæmoner fra Grimorium Verum.

Min tidligere klient kunne godt lide at læse om Goetia-dæmonerne, og sammen valgte vi de bedste dæmoner til hans pagt. Som jeg husker, involverede vi disse dæmoner:

Lucifer, Belial og måske nogle flere dæmoner.

Men jeg kan inddrage 10 dæmoner i din pagt og også tilføje adskillige ånder fra døde mennesker. Sammen kan du og mig vælge de mest nyttige dæmoner og udøde til din pagt.

Jeg lærte én lektie: en kvinde, selvom hun er en meget erfaren heks som mig, bør lytte til sin mandlige klient.

Hvis kunden insisterer på, at der skal laves en pagt med det formål at lokalisere investorer, skal jeg lytte og følge kundens ønsker.

 

 


 

Min blog

 

Her er min danske blog.