Forretning i dag: Pagter med Lucifer med høj inflation og økonomi kollapser i baggrunden


 

 

 

 

 

 

 


 

Disse er seglerne af Lucifer og Clauneck fra Grimorium Verum.

 

Forretning i dag er meget anderledes end de virksomheder, mange mennesker plejede at drive for flere år siden. Europa og USA er hårdt ramt af inflationen, og den samlede situation vil blive værre, når renten stiger.

Dette indlæg er beregnet til at besvare nogle spørgsmål, som folk i virksomheder stiller mig vedrørende pagter med Lucifer. I dag oplever mange store virksomheder en slem økonomisk nedtur.

Da disse tidligere millionærer har accepteret, at de er brudte, henvender de sig til Djævelen i håb om, at Lucifer kan reparere deres virksomhed og få det til at blomstre igen.

Jeg vil også give nogle oplysninger om, hvordan pagter med Lucifer har påvirket mine klienters liv, fordi pagter også kan skabe enormt kaos.

Ser du, dæmonerne er mennesker overlegne. De kender planetens fremtid, og de har evnen til at vurdere en virksomhed: om forretningsmodellen er den rigtige, og om den pågældende virksomhed nogensinde vil trives eller ej.

 

 


 

Forretning i dag:

jeg var millionær

men nu er jeg fattig

 

Jeg har mange tidligere millionærer som kunder. Udtrykket: “Nu er jeg fattig” er ikke skræmmende for mig. Hvordan kan en virksomhed trives i dagens verden? Selv kryptoen kan kollapse!

Vi har høj inflation flere steder på vores planet, renterne kan stige, og situationen kan blive værre. Folk har ingen job, og virksomhedsejere klager: “Jeg har ingen kunder!”

Hvis du er fattig nu: Vær ikke ked af det, fordi du ikke er alene med dette problem. Mange mennesker har det samme problem, plus andre problemer på den romantiske front.

 

 


 

Forretning i dag:

jeg vil have

en aftale med djævelen

 

“Jeg vil betale gæld fra tidligere forretninger, det er omkring 100.000 USD, og ​​i min virksomhed havde jeg et overskud på $ 12.000 / måned. Sidste år var mit overskud lavere.

Den høje inflation har gjort det næsten umuligt at skabe overskud. Jeg føler mig fastlåst. Vil en pagt med Lucifer hjælpe mig med at reparere min økonomiske situation?”

Anonym klient

Det er en meget vanskelig situation. Hvis gælden betales tilbage på én gang, bliver du ruineret, fordi du ikke tjener meget (i forhold til gælden). En pagt med Lucifer kan hjælpe dig med at lave en aftale med den finansielle institution, der opkræver gæld.

Men der er intet løfte om, at en pagt med Lucifer vil give dig mulighed for at betale din gæld tilbage i portioner. Jeg er sikker på, at du allerede har været i kontakt med dine lokale skattemyndigheder og justeret dine månedlige betalinger af skatterne i forhold til det beløb, du nu tjener hver måned.

Dæmoner kan ikke hjælpe med at reparere en desperat økonomisk situation. Hvis du oplever en økonomisk nedtur nu, bliver det kun værre, indtil du rammer bunden.

En smart strategi i dette tilfælde er at sikre, at du ikke opbygger ny gæld til f.eks. skattevæsenet. En anden smart strategi er at etablere en anden “lavpris”-forretning.

En anden virksomhed kan give dig penge til at dække dine leveomkostninger. Som tiden går, vil du måske vurdere, hvilken virksomhed der går godt, og hvilken der går ad helvede til.

Kun dæmonerne kan vurdere, om de er i stand til at reparere din virksomhed. Men når der er krig, høj inflation, økonomisk kollaps og mulige høje fremtidige renter i baggrunden, tvivler jeg på, at en virksomhed vil komme sig hurtigt.

 

 


 

Forretning i dag:

jeg har brug for investorer

at investere penge

ind i min virksomhed

 

Jeg havde sådanne kunder. De var ex-millionærer, fattige og i gæld. Disse mænd købte pagter med Lucifer og hans dæmoner af mig.

Pagten med Lucifer og hans dæmoner tog disse mænd til nye investorer. Parallelt hermed kæmpede disse mænd økonomisk og betalte deres gæld tilbage til tidligere investorer.

Problemet i forbindelse med investorer er behovet for at overbevise dem om at investere deres penge i en virksomhed. Der kommer snart høje renter for at modvirke inflationen.

En pagt kan måske hjælpe dig med at finde investorer til din virksomhed. Selvom du finder investorer, vil der være en stillestående periode, fordi du skal bruge meget tid på at overbevise investorerne om at investere penge.

 

 


 

Forretning i dag:

tommelfingerreglen!

 

Jo værre det bliver, jo værre bliver det! Jo bedre det bliver, jo bedre bliver det!

Min tommelfingerregel

Hvis situationen i din virksomhed er meget dårlig, vil en pagt med Lucifer ikke pludselig forbedre situationen. Men en pagt med Lucifer og hans dæmoner kan vise dig:

at det i dagens verden er umuligt at drive din virksomhed

at du skal hellige dig en anden virksomhed

at du ikke vil være i stand til at tiltrække den samme mængde kunder som før

at du har brug for andre typer kunder (med job og indkomst)

En pagt med Lucifer og hans dæmoner kan hjælpe dig til at:

roligt navigere gennem en stagnerende økonomisk situation

se nye muligheder for din virksomhed

tage din virksomhed til udlandet til andre områder

finde investorer eller partnere til din virksomhed

 

 


 

Forretning i dag:

klienthistorie

 

Hej allesammen. Jeg skriver denne vidnesbyrd under mit navns initialer SA.

Før jeg bestilte en pagt fra Bonnie, har mit liv været kaotisk og ikke behageligt. Jeg prøvede at skalere min virksomhed, men jeg havde altid nye forhindringer i vejen. Mit mål var at opnå finansiel stabilitet og frihed fra eventuelle økonomiske bekymringer.

Jeg havde en forretning, og det gik okay, men jeg havde stadig ikke råd til mange ting og havde pengeproblemer. Jeg tjente omkring 3k USD om måneden.

Jeg besluttede at bestille en pagt, fordi jeg aldrig har lavet en pagt før. Jeg har valgt Bonnies tjeneste, fordi hun har en masse erfaring og gode forbindelser med dæmonerne.

Jeg har valgt Mephistophilis, Lucifuge Rofocale og Lucifer til pagten.

Jeg har forpligtet mig til at opbygge et stærkere bånd til dæmonerne, fordi Bonnie fortalte mig, at det vil være med til at styrke pagten.

Så jeg har lavet ritualer med dæmonerne yderligere og præsenteret mig selv og bragt dem ofre på en regelmæssig basis.

Omkring 4 uger efter pagten begyndte min økonomi at blive bedre. Min indkomst blev næsten fordoblet, og jeg begyndte at nyde mit arbejde og anstrenge mig mere.

Omkring 8 uger efter pagten åbnede nye forretningsmuligheder sig for mig, og jeg begyndte at rådgive kunder, som betalte mig mange penge for mine konsulent- og coachingydelser.

Omkring 3 måneder efter pagten havde jeg så mange penge, at jeg flyttede til et andet land. Jeg kunne næsten ikke tro det. Jeg følte mig så bemyndiget og velsignet, at der nemt kom penge ind, og jeg fik mange kunder.

Denne situation varede i yderligere 6 måneder. Jeg var i stand til at spare mange penge og leve mit drømmeliv.

Men så begyndte tingene at vende. Min virksomheds omsætning faldt til 0 igen, og jeg fik mange kundeklager, en masse problemer. Jeg begyndte at blive deprimeret og erkendte, at denne forretning ikke er noget, jeg virkelig ønsker.

Jeg kan ikke lide det, jeg laver, og jeg var uærlig over for mig selv, fordi jeg kun fokuserede på pengene og på intet andet. Jeg havde ingen personlig vækst eller udvikling i denne tid.

Jeg besluttede at lukke denne forretning én gang for alle. Dæmonerne viste mig en ny virksomhed, som jeg kan starte med den viden, jeg fik fra min gamle virksomhed.

Jeg arbejdede meget hårdt for at opbygge denne nye forretning, og sjovt nok gik næsten alle de penge, jeg havde sparet op på dette tidspunkt, til at bygge denne nye forretning.

Jeg tror, ​​at dæmonerne havde denne plan for mig fra starten. Fordi de vidste, at den gamle forretning var besværlig. Nu ejer jeg en pålidelig virksomhed. Jeg er ikke deprimeret længere.

SA fra Tyskland

 

 


 

Forretning i dag:

pagter kan skabe kaos!

 

Hvis dæmonerne ser, at forretningsmodellen er forkert, hvilket var mit tilfælde, vil de ændre forretningen. Oprindeligt var denne hjemmeside kun på engelsk, og jeg havde kun kunder fra USA.

Jeg lavede en pagt med Lucifer og flere andre dæmoner, da Corona ramte verden. Denne pagt ændrede min forretning radikalt på to måder:

Nu har jeg primært kunder fra Tyskland, Østrig, Brasilien, Rusland og Sverige. Jeg har næsten ingen kunder fra USA.

Nu har jeg rige kunder.

Nu har jeg mest mandlige kunder.

Længe før Corona begyndte, blev jeg vist en drøm: “En kæmpe bølge kom, og den prøvede at tage mig ind i det dybe vand, men jeg kæmpede meget hårdt, og til sidst undslap jeg bølgen og overlevede.”

Nu forstår jeg min drøm. Jeg så Corona og mit forretningskaos i min drøm. Jeg så også en anden drøm: at dette værste Corona-relaterede kaos vil vare 3 år.

Efter at jeg havde indgået min pagt med Lucifer og hans dæmoner, begyndte Djævle at ændre min virksomhed ved at flytte den væk fra USA. Mine hjemmesider var i en kaotisk tilstand og ikke synlige for kunder.

Min indkomst faldt, og jeg var bange. Jeg blev ført til at opgradere min hjemmeside til en forretningsplan og rette SEO for alle sprog, inklusive 3 asiatiske sprog. Det var hårdt arbejde som i helvede!

Jeg blev også ført til at åbne en anden indtægtskilde for mig selv. Men med tiden indekserede Google mine hjemmesider, og jeg blev synlig for mine kunder.

Mine nuværende kunder er for det meste mænd i erhvervslivet. Nogle af dem driver firmaer, og de henvender sig til mig for pagter med Lucifer og nogle andre typer besværgelser.

 

 


 

Min blog

Her er min danske blog.