Demoniset sopimukset rahasta ja rakkaudesta: pitäisikö rahanhalu yhdistää rakkauden haluun?


 

Demoni Zepar on kuvattu Goetiassa ja tämä on hänen sinettinsä. Zepar on demoni rakkaus ja seksi.

 

Demoniset raha- ja rakkaussopimukset ovat kuuma aihe. Useimmiten miehet haluavat suuria rahaa ja paljon rakkautta. Naiset haluavat enemmän loitsua rakastajiaan, eivätkä he välitä suurista rahoista.

En ole koskaan tehnyt sopimusta Goetian rakkausdemonien kanssa, mutta olen tehnyt lukuisia rakkausloitsuja. Tässä viestissä haluan selittää, mitä tapahtuu, jos haluat tehdä yhden sopimuksen molemmista asioista: suuresta rahasta ja paljon rakkaudesta.

Suuri raha tarkoittaa suurta määrää liiketoimintaa ja paljon vastuita yrityksen sisällä. Suuret rahat merkitsevät myös vähemmän aikaa yksityiselämällesi.

Rakkaus on hyvin monimutkaista, koska tarvitset aikaa löytääksesi itsellesi parhaan mahdollisen rakkauskumppanin. Rakkaus on hauras ja voi hajota, jos et pidä huolta suhteestasi.

Rakkaus voi vahvistua vanhetessaan. Mutta rakkaus voi myös hajota muutaman vuoden kuluttua, jos olet epäonninen ja valitsit väärän rakkauskumppanin.

 

 


 

Demoniset sopimukset

rahasta ja rakkaudesta:

seurustelu vie aikaa

 

En suosittele tekemään yhtäkään sopimusta suurista rahoista ja suuresta rakkaudesta. Tämä sopimus saattaa aiheuttaa sinulle paljon kaaosta. Goetian rakkausdemonit, kuten Zepar, alkavat työntää miestä seurustelemaan naisten kanssa koko ajan.

Rakkaussuhde nykyajan ihmisten kanssa kestää harvoin kolmea kuukautta pidempään. Treffisivustot ovat vääriä paikkoja löytää pitkäaikaista rakkautta. Treffisivustoilla käyvät ihmiset ovat usein särkyneitä, kaipaavat rakkautta tai eivät ole vakavia.

Jos olet sopimassa rakkaussopimuksesta Goetian demonien kanssa, sinun pitäisi tietää oikeista paikoista löytää pitkäkestoinen rakkaus:

perheklaaneissasi

ystäväpiirissäsi

työssäsi tai ammattiverkostossasi

Perheklaanien ihmiset ovat erittäin vakavia. Nämä avioliitot voivat kestää kuolemaan asti, koska raha on usein mukana. Avioero voi aiheuttaa menetyksiä yhteisille perheyrityksille ja ihmiset yrittävät välttää avioeroa.

On monia rakkausvalmentajia, jotka antavat neuvoja seuraavista aiheista:

kuinka flirttailla

kuinka houkutella rakkautta

kuinka säilyttää rakkaus

kuinka tekstata

Nämä ihmiset opettavat sinua mukauttamaan käyttäytymistäsi vääriä rakkauskumppaneita kohtaan. Rakkaus kesti viime vuosisatojen aikana kuolemaan asti, koska oli häpeällistä saada lapsia ilman virallista avioliittoa.

Nykyään, kun avioliiton muodollisuus ei ole pakollista, ihmiset solmivat ja lähtevät suhteisiin haluamallaan tavalla.

Siksi sopimus Goetian rakkausdemonien kanssa ei lupaa sinulle, että löydät pitkäaikaisen rakkauden vakavan ihmisen kanssa.

 

 


 

Demoniset sopimukset

rahasta ja rakkaudesta:

aseta raha etusijalle!

 

Rahasopimuksella on enemmän mahdollisuuksia tuoda sinulle hyviä tuloksia, jos:

liiketoimintamallisi on oikea

panostat 200 % työhösi

poistat kaikki häiriötekijät

taloudelliset tavoitteesi ovat realistisia

 

 


 

Demoniset sopimukset

rahasta ja rakkaudesta:

voivat sopimukset parantaa

ulkonäkö?

 

Ei, loitsut ja sopimukset eivät voi muuttaa luonnollista ulkonäköämme. Mutta loitsut ja sopimukset voivat auttaa miestä ja naista parantamaan ulkonäköä eri tavoin.

Goetian rakkausdemonit ja myös olympiahenki Hagith voivat auttaa naista:

laihduttaa

käytä asianmukaista meikkiä, vaatteita, kenkiä ja hajuvesiä

Goetian rakkausdemonit ja myös olympiahenki Hagith voivat auttaa miestä:

laihduttaa

käytä asianmukaisia ​​vaatteita, kenkiä ja hajuvesiä

Mutta minun on sanottava totuus Goetian rakkausdemoneista. He pakottavat ihmiset tapailemaan rakkauskumppaneita. Jos haluat vain parantaa ulkonäköäsi, Hagith on paras valintasi.

 

 


 

Demoniset sopimukset

rahasta ja rakkaudesta:

täydellinen osuma!

 

Haluat löytää rakkauskumppanin, joka on todellinen pari. Mutta rakkaussopimukset voivat luoda kaaosta ja erilaisten asioiden ja etujen yhteentörmäyksen:

uskonnon ristiriita

etujen ristiriita

persoonallisuuksien yhteentörmäys

valtava ikäero

On täysin hyväksyttävää, jos mies on 30 vuotta vanhempi kuin nainen. Mutta valitettavasti yhteiskuntamme ei ole vielä täysin hyväksynyt päinvastaista.

Jos nainen on 20 tai 30 vuotta miestään vanhempi, tämä suhde voi aiheuttaa paljon henkistä kärsimystä molemmille osapuolille.

Joten sinun pitäisi olla tietoinen tästä kaikesta. Rakkaus on sokeaa: nuori nainen voi sokeasti rakastua paljon vanhempaan mieheen. Rakkaus on sokeaa ja voi pakottaa nuoren miehen rakastumaan paljon vanhempaan naiseen.

Tällaisten suhteiden purkaminen vaatii valtavasti voimaa, jos tämä suhde ei toimi odotetulla tavalla.

 

 


 

Blogini

 

Tässä on suomalainen blogini.