Dæmoniske pagter om penge og kærlighed: er det godt at kombinere ønsket om penge med ønsket om kærlighed?


 

 

 

 

 

 

 


 

Dæmon Zepar er beskrevet i Goetia, og dette er hans segl. Zepar er dæmonens kærlighed og sex.

 

Dæmoniske pagter om penge og kærlighed er et varmt emne. Det er mest mænd, der har et ønske om store penge og masser af kærlighed.

Kvinder er mere tilbøjelige til at kaste kærlighedsbesværgelser på deres elskere, og de er ligeglade med store penge.

Jeg har aldrig aftalt en pagt med kærlighedsdæmonerne i Goetia, men jeg har lavet adskillige kærlighedsbesværgelser. I dette indlæg vil jeg forklare, hvad der vil ske, hvis du vil lave en enkelt pagt for begge ting: store penge og masser af kærlighed.

Store penge betyder en stor mængde forretning og masser af ansvar i virksomheden. Store penge er også lig med mindre tid til dit privatliv.

Kærlighed er meget kompleks, fordi du har brug for tid til at finde den bedst mulige kærlighedspartner til dig selv. Kærligheden er skrøbelig og kan gå i stykker, hvis man ikke passer på sit forhold.

Kærligheden kan blive stærkere, når den bliver ældre. Men kærligheden kan også opløses efter et par år, hvis du var uheldig og valgte den forkerte kærlighedspartner.

 

 


 

Dæmoniske pagter

om penge og kærlighed:

dating tager tid

 

Jeg råder ikke til at lave en enkelt pagt for store penge og for masser af kærlighed. Denne pagt kan skabe en masse kaos for dig. Goetias kærlighedsdæmoner som Zepar vil begynde at presse en mand til at date kvinder hele tiden.

Et kærlighedsforhold til moderne mennesker varer sjældent længere end 3 måneder. Datingsider er forkerte steder at finde langvarig kærlighed. Folk på datingsider er ofte hjerteknuste, desperate efter kærlighed eller ikke seriøse.

Hvis du er enig om en kærlighedspagt med dæmonerne i Goetia, bør du vide om de rigtige steder at finde langvarig kærlighed:

inden for dine familieklaner

i din omgangskreds

på dit arbejde eller i dit professionelle netværk

Folk inden for familieklanerne er meget seriøse. Disse ægteskaber kan vare indtil døden, fordi der ofte er penge involveret. En skilsmisse kan medføre tab for de gensidige familievirksomheder, og folk forsøger at undgå en skilsmisse.

Der er en masse kærlighedscoacher, der giver råd om emnet:

hvordan man flirter

hvordan man tiltrækker kærlighed

hvordan man holder kærligheden

hvordan man tekster

Disse mennesker lærer dig at tilpasse din adfærd over for de forkerte kærlighedspartnere. Kærligheden varede indtil døden i de sidste århundreder, fordi det var skamfuldt at få børn uden et formelt ægteskab.

I dag, hvor formaliteten i et ægteskab ikke er obligatorisk, går folk ind i og forlader forhold, som de vil. Derfor lover en pagt med kærlighedsdæmonerne i Goetia dig ikke, at du vil finde langvarig kærlighed med en seriøs person.

 

 


 

Dæmoniske pagter

om penge og kærlighed:

prioriter penge!

 

En pagt om penge har flere chancer for at give dig gode resultater, hvis:

din forretningsmodel er rigtig

du lægger 200 % indsats i dit arbejde

du eliminerer alle distraktioner

dine økonomiske mål er realistiske

du har pålidelige forretningsforbindelser

du slipper for besværlige samarbejdspartnere

 

 


 

Dæmoniske pagter

om penge og kærlighed:

kan pagter forbedre

udseendet?

 

Nej, besværgelser og pagter kan ikke ændre vores naturlige udseende. Men besværgelser og pagter kan hjælpe en mand og en kvinde til at opgradere det fysiske udseende på forskellige måder.

Goetias kærlighedsdæmoner og også den olympiske ånd Hagith kan hjælpe en kvinde til at:

tabe sig

brug ordentlig makeup, tøj, sko og parfume

Goetias kærlighedsdæmoner og også den olympiske ånd Hagith kan hjælpe en mand til at:

tabe sig

bruge ordentligt tøj, sko og parfume

Men jeg er nødt til at sige sandheden om kærlighedsdæmonerne i Goetia. De vil presse folk til at date kærlighedspartnere. Hvis du blot ønsker at opgradere dit udseende, så er Hagith dit bedste valg.

 

 


 

Dæmoniske pagter

om penge og kærlighed:

et perfekt match!

 

Du ønsker at finde en kærlighedspartner, der er et sandt match. Men kærlighedspagter kan skabe kaos og et sammenstød af forskellige spørgsmål og interesser:

et sammenstød i religion

et interessesammenstød

et sammenstød i personligheder

et kæmpe sammenstød i alder

Det er helt acceptabelt, hvis en mand er 30 år ældre end kvinden. Men desværre er det modsatte endnu ikke fuldt ud accepteret af vores samfund.

Hvis en kvinde er 20 eller 30 år ældre end sin mand, kan dette forhold forårsage en masse følelsesmæssig lidelse for begge parter.

Så du skal være opmærksom på alt dette. Kærlighed er blind: En ung kvinde kan blive blindt forelsket i en meget ældre mand. Kærlighed er blind og kan tvinge en ung mand til at forelske sig i en meget ældre kvinde.

Det kræver enorm styrke at opløse sådanne forhold, hvis dette forhold ikke fungerer som forventet.

 

 


 

Min blog

Her er min danske blog.