Bisnes tänään: sopimukset Luciferin kanssa korkean inflaation ja talouden romahtamisen taustalla


 

Nämä ovat Luciferin ja Clauneckin sinetit Grimorium Verumista.

 

Liiketoiminta on nykyään hyvin erilaista kuin monet ihmiset jo vuosia sitten. Inflaatio iskee kovasti Eurooppaan ja Yhdysvaltoihin, ja yleinen tilanne pahenee korkojen noustessa.

Tämän postauksen tarkoituksena on vastata joihinkin kysymyksiin, joita suuryritysten ihmiset kysyvät minulta Luciferin kanssa tehdyistä sopimuksista. Nykyään monet suuret yritykset kokevat ikävän taloudellisen taantuman.

Hyväksyttyään menettäneensä kaiken rahansa nämä entiset miljonäärit kääntyvät Paholaisen puoleen toivoen, että Lucifer voisi korjata heidän yrityksensä ja tehdä siitä jälleen menestyvän.

Annan myös tietoa siitä, kuinka Luciferin kanssa tehdyt sopimukset ovat vaikuttaneet asiakkaideni elämään, koska sopimukset voivat myös luoda valtavaa kaaosta.

Katsos, demonit ovat parempia kuin ihmiset. He tietävät planeetan tulevaisuuden ja osaavat arvioida liiketoimintaa: onko liiketoimintamalli oikea ja menestyykö kyseinen yritys koskaan vai ei.

 

 


 

Bisnes tänään:

Olin miljonääri,

mutta nyt olen köyhä

 

Minulla on asiakkaina monia entisiä miljonäärejä. Lause: “Nyt olen köyhä” ei ole minulle pelottava. Miten yritys voi menestyä nykymaailmassa? Jopa krypto voi romahtaa!

Meillä on korkea inflaatio monin paikoin planeetallamme, korot voivat nousta ja tilanne voi pahentua. Ihmisillä ei ole töitä ja yrittäjät valittavat: “Minulla ei ole asiakkaita!”

Jos olet tänään köyhä: älä ole surullinen, koska et ole yksin tämän ongelman kanssa. Monilla ihmisillä on sama ongelma ja muita ongelmia romanttisella rintamalla.

 

 


 

Bisnes tänään:

sopimus paholaisen kanssa

 

“Haluan maksaa velkoja aikaisemmasta liiketoiminnasta, se on noin 100 000 USD ja liiketoiminnassani oli voittoa 12 000 dollaria kuukaudessa. Viime vuonna voittoni oli pienempi.

Korkea inflaatio on tehnyt voittojen tekemisen lähes mahdottomaksi. Tunnen olevani jumissa. Auttaako sopimus Luciferin kanssa minua korjaamaan taloudellisen tilanteeni?”

Anonyymi asiakas

Tämä on erittäin vaikea tilanne. Jos velka maksetaan takaisin kerralla, tulet pilalle, koska et tienaa paljoa (velkaan verrattuna). Sopimus Luciferin kanssa voi auttaa sinua tekemään sopimuksen velkoja perivän rahoituslaitoksen kanssa.

Mutta ei ole lupausta, että Luciferin kanssa solmittu sopimus sallisi sinun maksaa velkasi takaisin osissa.

Olen varma, että olet jo ollut yhteydessä paikallisiin veroviranomaisiin ja oikaissut kuukausittaiset verosi maksusi suhteessa nyt ansaitsemasi kuukausittain.

Demonit eivät voi auttaa korjaamaan epätoivoista taloudellista tilannetta. Jos koet nyt taloudellisen taantuman, asiat vain pahenevat, kunnes osut pohjaan.

Näppärä strategia tässä tapauksessa on varmistaa, että et kerry uusia velkoja esimerkiksi veroviranomaisille. Toinen älykäs strategia on perustaa toinen “halpahintainen” yritys.

Toinen yritys voi tarjota sinulle rahaa elinkulujesi kattamiseen. Ajan myötä saatat haluta arvioida, mikä liiketoiminta menee hyvin ja mikä menee helvettiin.

Vain demonit voivat arvioida, pystyvätkö he korjaamaan yrityksesi. Mutta kun taustalla on sota, korkea inflaatio, talouden romahdus ja mahdolliset korkeat tulevaisuuden korot, epäilen, että yritys toipuu nopeasti.

 

 


 

Bisnes tänään:

tarvitsen sijoittajia

sijoittamaan rahaa yritykseeni

 

Minulla oli sellaisia ​​asiakkaita. He olivat entisiä miljonäärejä, rikki ja velkaa. Nämä miehet olivat kiinnostuneita sopimuksesta Luciferin ja hänen demoniensa kanssa.

Luciferin ja hänen demoniensa kanssa tehty sopimus vei nämä miehet uusille sijoittajille. Samaan aikaan nämä miehet kamppailivat taloudellisesti ja maksoivat takaisin velkansa entisille sijoittajille.

Ongelmana on tarve saada sijoittajat sijoittamaan rahansa yritykseen. Korkeat korot tasaavat pian inflaation.

Sopimus voi auttaa sinua löytämään sijoittajia yrityksellesi tai ei. Vaikka sijoittajia löytyisikin, tulee pysähtymisjakso, koska tarvitset paljon aikaa vakuuttaaksesi sijoittajat sijoittamaan rahaa.

 

 


 

Bisnes tänään:

nyrkkisääntö!

 

Mitä huonommaksi se menee, sitä pahemmaksi se menee! Mitä paremmaksi tulee, sitä paremmaksi se tulee!

Minun peukalosääntöni

Jos tilanne yrityksessäsi on erittäin huono, sopimus Luciferin kanssa ei paranna tilannetta yhtäkkiä. Mutta sopimus Luciferin ja hänen demoniensa kanssa voi näyttää sinulle:

että nykymaailmassa on mahdotonta johtaa yritystäsi

että sinun täytyy omistautua toiselle yritykselle

että et pysty houkuttelemaan samaa määrää asiakkaita kuin ennen

että tarvitset toisen tyyppisiä asiakkaita (joilla on työpaikkoja ja tuloja)

Sopimus Luciferin kanssa voi auttaa sinua:

Selvitä rauhallisesti pysähtyneen taloudellisen tilanteen läpi

nähdä uusia mahdollisuuksia yrityksellesi

vie yrityksesi ulkomaille muille alueille

löytää sijoittajia tai kumppaneita yrityksellesi

 

 


 

Bisnes tänään:

asiakkaan tarina

 

Hei kaikki. Kirjoitan tämän suosittelun nimeni nimikirjaimilla SA.

Ennen kuin tilasin Bonnielta sopimuksen, elämäni on ollut kaoottista eikä nautinnollista. Yritin laajentaa liiketoimintaani, mutta tielläni oli aina uusia esteitä.

Tavoitteeni oli saada taloudellinen vakaus ja vapaus kaikista taloudellisista huolista.

Minulla oli yritys ja se meni hyvin, mutta minulla ei silti ollut varaa moniin asioihin ja minulla oli rahahuolia. Tienasin noin 3k USD kuukaudessa.

Päätin tilata sopimuksen, koska en ole koskaan aikaisemmin tehnyt sopimusta itse. Valitsin Bonnien palvelun, koska hänellä on paljon kokemusta ja hyvät yhteydet demoniin.

Olen valinnut sopimukseen Mephistophiliksen, Lucifuge Rofocalen ja Luciferin.

Olen sitoutunut rakentamaan vahvemman siteen demonien kanssa, koska Bonnie kertoi minulle, että se auttaa vahvistamaan sopimusta.

Olen siis tehnyt rituaaleja demonien kanssa lisäksi ja esittelenyt itseni ja tuonut heille säännöllisesti lahjoja.

Noin 4 viikkoa sopimuksen jälkeen talouteni alkoi parantua. Tuloni melkein kaksinkertaistuivat ja aloin nauttia työstäni ja panostaa enemmän.

Noin 8 viikkoa sopimuksen solmimisen jälkeen minulle avautui uusia liiketoimintamahdollisuuksia ja aloin konsultoida asiakkaita, jotka maksoivat minulle paljon rahaa konsultointi- ja valmennuspalveluistani.

Noin 3 kuukautta sopimuksen tekemisen jälkeen minulla oli niin paljon rahaa, että muutin toiseen maahan. En melkein voinut uskoa sitä. Tunsin itseni niin voimaantuneeksi ja siunatuksi, rahaa tuli helposti ja sain monia asiakkaita.

Tilanne kesti vielä 6 kuukautta. Sain säästää paljon rahaa ja elää unelmieni elämää.

Mutta sitten asiat alkoivat kääntyä. Yritykseni tulot laskivat jälleen nollaan ja sain monia asiakasvalituksia, paljon ongelmia. Aloin masentua ja tajusin, että tämä yritys en todellakaan halua.

En pidä tekemästäni ja olin epärehellinen itselleni, koska keskityin vain rahaan enkä mihinkään muuhun. Minulla ei ollut henkilökohtaista kasvua tai kehitystä tänä aikana.

Päätin lopettaa tämän yrityksen lopullisesti. Demonit näyttivät minulle uuden yrityksen, jonka voin aloittaa vanhasta yrityksestäni saamani tiedolla.

Tein kovasti töitä rakentaakseni tätä uutta yritystä, ja hauskaa kyllä, melkein kaikki rahat, jotka olin säästänyt tässä vaiheessa, meni tämän uuden yrityksen rakentamiseen.

Luulen, että demoneilla oli tämä suunnitelma minua varten alusta alkaen. Koska he tiesivät, että vanha yritys oli hankala. Nyt omistan luotettavan yrityksen. En ole enää masentunut.

SA Saksasta

 

 


 

Bisnes tänään:

sopimukset voivat luoda
kaaos!

 

Jos demonit näkevät, että liiketoimintamalli on väärä, mikä oli minun tapaukseni, he muuttavat liiketoimintaa. Alun perin tämä sivusto oli vain englanniksi ja minulla oli asiakkaita vain USA:sta.

Tein sopimuksen Luciferin ja useiden muiden demonien kanssa, kun korona iski maailmaan. Tämä sopimus muutti liiketoimintaani radikaalisti kahdella tavalla:

Nyt minulla on asiakkaita pääasiassa Saksasta, Itävallasta, Brasiliasta, Venäjältä ja Ruotsista. Minulla ei ole juuri lainkaan asiakkaita USA:sta.

Nyt minulla on rikkaita asiakkaita.

Nyt minulla on pääosin miesasiakkaita.

Kauan ennen koronan alkamista minulle näytettiin unta: ”Valtava aalto tuli ja se yritti viedä minut syviin vesiin, mutta kamppailin kovasti ja lopulta pääsin aallosta pakoon ja selvisin hengissä.”

Nyt ymmärrän unelmani. Näin koronan ja yrityskaaokseni unessani. Näin myös toisen unen: että tämä pahin koronaan liittyvä kaaos kestää 3 vuotta.

Kun tein sopimuksen Luciferin ja hänen demoniensa kanssa, Devils alkoi muuttaa liiketoimintaani siirtämällä sen pois Yhdysvalloista. Verkkosivuni olivat kaoottisessa kunnossa, eivätkä ne näkyneet asiakkaille.

Tuloni putosivat ja olin kauhuissani. Minut johdettiin päivittämään verkkosivustoni liiketoimintasuunnitelmaksi ja korjaamaan hakukoneoptimointi kaikille kielille, mukaan lukien kolmelle Aasian kielelle. Tämä oli kovaa työtä kuin helvetissä!

Pystyin myös avaamaan itselleni toisen tulolähteen. Mutta ajan myötä Google indeksoi verkkosivustoni, ja minusta tuli asiakkaideni käytettävissä.

Nykyiset asiakkaani ovat pääosin bisnesmiehiä. Jotkut heistä johtavat suuria yrityksiä ja he kääntyvät minulta saadakseen sopimuksia Luciferin ja joidenkin muiden loitsujen kanssa.

 

 


 

Blogini

 

Tässä on suomalainen blogini.