Taloudelliset sopimukset Luciferin kanssa: pitäisikö sinun myydä sielusi paholaiselle vai ei?


 

Nämä ovat Luciferin ja Clauneckin sinetit Grimorium Verumista.

 

Taloudelliset sopimukset Luciferin ja hänen demoniensa kanssa ovat erittäin suosittuja. Yhä useammat ihmiset tulevat tietoisiksi Luciferista ja hänen demoneistaan ​​ja ovat kiinnostuneita noitien uskonnosta.

Ne aloittelijat, jotka haluavat allekirjoittaa sopimuksen Luciferin ja hänen demoniensa kanssa, ajattelevat usein, että heidän täytyy myydä sielunsa Paholaiselle. Näillä ihmisillä on mielessään Hollywood-kuva Luciferista.

Tässä viestissä haluan keskustella taloudellisista sopimuksista Luciferin kanssa, ajatuksesta myydä sielu Paholaiselle vastineeksi paljon rahaa sekä näiden Luciferin kanssa tehtyjen sopimusten eduista ja haitoista.

 

 


 

Taloudelliset sopimukset

Luciferin kanssa:

tein hyvää rahaa

 

Rahaa voi tulla vain työn tai liiketoiminnan kautta. En usko, että lotossa voi voittaa rahaa. Ne, jotka ovat uusia Luciferille ja hänen demoneilleen, uskovat usein naiivisti, että Lucifer antaa heille suuria summia.

Tietysti noituus Luciferin ja hänen demoniensa kanssa voi saada aikaan satunnaisia ​​rahasummia ja tuloja on myös mahdollista asteittain kasvattaa paljon. Olen myös kokenut Luciferin kanssa tehtyjen sopimusten ikävän puolen.

Lucifer suihkutti minulle rahaa hänen kanssaan solmittuani. Mutta sitten, en tiedä mitä tapahtui astraalissa: Lucifer yhtäkkiä esti rahan tulon.

Olin hyvin vihainen Luciferille ja nuhtelin häntä paljon. Heitin hänen sinettinsä pois protestiksi. Hetken kuluttua Lucifer näytti minulle unen ja uneni selitti minulle paljon.

Pieninä lapsina vanhempamme ohjelmoivat meidät tiettyihin taloudellisiin malleihin. Minut ohjelmoitiin tuntemaan paikkani enkä koskaan haaveile ansaitsevani paljon enemmän kuin hyvin palkatusta miehestä, jolla on paita ja solmio.

Tämä uskomusjärjestelmä kumosi rahoitussopimuksen hyvät tulokset. Heti kun aloin ansaita yhtä paljon kuin hyvin palkattu mies, jolla on paita ja solmio, rahan tulo pysähtyi yhtäkkiä.

Helpon rahan tulo pysähtyi hyvin oudolla tavalla. Minulla oli siihen aikaan liikekumppani. Emme voineet enää ansaita paljon rahaa, koska jokin tuntematon voima esti tiemme. Tämä tapahtui vuonna 2020.

Päätimme erota: vien blogini Aasiaan ja Saksaan (koska uskoin tulevaisuuden olevan siellä) ja liikekumppani perustaa yrityksen bisnesmiehille.

Minulla oli myös ihailija, joka palvoi Luciferia ja teki sopimuksen hänen kanssaan. Tuo mies koki saman fiaskon rahan suhteen. Se mies sanoi minulle:

”Minusta tulee pian miljonääri, koska käytän taloudellisia aivopesukappaleitasi Youtubesta. Raha tulee minulle niin helposti nyt, kun aloin ohjelmoida alitajuntani uudelleen Youtube-vahvistustenne avulla.”

Kuuden kuukauden kuluttua mies otti minuun uudelleen yhteyttä ja oli melkein rikki. Kaikki rahat, jotka hän sai osakemarkkinoilla kaupasta, olivat sulaneet arvoltaan.

Ratkaisuja tällaisissa tapauksissa ovat nouseminen, pölyt pois epäonnistumisista ja eteenpäin elämässä. Jonkin ajan kuluttua rahaa alkaa taas tulla, koska jatkamme vahvistamista, että olemme rikkaita.

 

 


 

Taloudelliset sopimukset

Luciferin kanssa:

myytkö sielusi?

 

Demoni Lucifer on kuvattu Grimorium Verumissa ja tämä on hänen sinettinsä. Käytän vain tätä demonimerkkiä.

 

En vielä myynyt sieluani Luciferille. Tiedän, että demonit ja kuolleiden henget ovat todellisia. Taloussopimukset Luciferin ja hänen demoniensa kanssa ovat erittäin vakavia kauppoja.

Eräs rakkaussairaan kuolleen henki kertoi minulle rituaalin aikana: “Minä odotan sinua, kunnes kuolet ja tulet luokseni.” Kun kuulin tämän tunnustuksen kuolleelta mieheltä, pelkäsin hieman myydä sieluni Luciferille.

Jotkut sanovat, että tämä ajatus sielun myymisestä Luciferille on metafora. Suhtaudun kaikkiin rahoitussopimuksiin Luciferin ja hänen demoniensa kanssa vakavasti. Uskon todella, että sielun myyminen Luciferille voi johtaa varhaiseen kuolemaan.

Jos haluat myydä sielusi Luciferille, neuvon sinua muotoilemaan kirjallisen sopimuksesi huolella. Sano, että Lucifer voi saada sielusi vasta, kun kuolet luonnollisella ja rauhallisella tavalla (vanhuuteen).

On olemassa lukuisia esimerkkejä pieleen menneistä loitsuista. Joskus Luciferilla ja hänen demoneillaan ja myös kuolleiden hengillä ei ole huumorintajua. Loitsu, sopimus tai kirous voi luoda ei-toivottuja olosuhteita, esimerkiksi:

haluat rankaista vihollisesi lihavuuden kirouksella, mutta vihollinen tulee raskaaksi ja lihoaa

haluat rahasi takaisin joltakulta ja loitsit, saat rahasi takaisin, mutta nyt joku muu haluaa rahansa takaisin sinulta

Haluatko mielipiteeni? Älä myy sieluasi Luciferille ja hänen demoneilleen vastineeksi rahasta. Voit tarjota muita maksuja Luciferille ja hänen demoneilleen.

Mitä demonit haluavat? He haluavat ihmisten palvovan heitä. Voit palvoa demoneita sen sijaan, että myyt sielusi demoneille.

 

 


 

Blogini

 

Tässä on suomalainen blogini.