Sopimukset Luciferin ja kuolleen kuningattaren kanssa: tehokkain ja vaarallisin sopimus


 

Demoni Lucifer on kuvattu Grimorium Verumissa ja tämä on Luciferin sinetti.

 

Sopimukset Luciferin ja kuolleen kuningattaren tai kuolleen kuninkaan kanssa voivat saada erittäin voimakkaita tuloksia, jotka järkyttävät. Kuolleen kuningattaren tai kuolleen kuninkaan hengen osallistuminen lisää taloudellisiin sopimuksiin paljon voimaa.

Tällaiset sopimukset ovat hyviä liike-elämän ihmisille, koska kuolleen kuningattaren tai kuolleen kuninkaan henki ajattelee pään sisällä. Mutta on tärkeää pystyä käsittelemään sellaista voimaa kuin kuollut kuningatar tai kuollut kuningas.

Jos et voi käsitellä kuolleen kuningattaren tai kuolleen kuninkaan voimia, on parempi olla koskaan kutsumatta sellaisia ​​henkiä. Sellaiset henget ovat erittäin hallitsevia, ja kun heille annetaan alitajunnan hallinta, he eivät koskaan lähde pois.

Useiden vuosien suhteen sellaisen hengen kanssa et ymmärrä, kuka on kuka mielessäsi. Henki ei lähde, ja se kaipaa, että kutsut sitä usein loitsuja varten. Itsepäinen henki vaatii sinua:

pitää henkeä hallitsijana (jopa äitinä, jos kuningatar oli särkynyt synnytettyään kuolleita lapsia)

anna sille yrityksesi tärkeitä osia hallita

kutsua henkeä usein ja viihdyttää sitä

Nämä henget antavat sinulle erittäin oikeaa tietoa yhteiskunnan eri osista. Ne auttavat sinua myös säätämään palvelujesi ja tuotteidesi hintoja.

Olen yhdessä maagisessa suhteessa kuolleen naisen hengen kanssa, joka oli hyvin kiinnostunut okkultismista. Tämä henki kiinnostui minusta kovasti ensimmäisestä yhteisestä rituaalistamme lähtien.

Se halusi tavata minut saadakseni johtavan roolin loitsuissani, mutta minä pelkäsin henkeä, koska tämä kuollut nainen tunnettiin hallitsevista voimistaan ​​hallita koko maata.

Vihdoin ymmärsin, kuinka onnellisista hengistä voi tulla, kun heille annetaan mahdollisuus elää uudelleen ihmisen kautta. Tämä henki oli kyllästynyt 500 vuoden ajan, kaikkien unohdettu ja erittäin surullinen.

Tätä ensimmäistä kosketusta sellaisiin uinuviin henkiin voidaan verrata muumion heräämiseen. Voitko karkottaa sellaisen hengen? Ei, sinulla ei ole valtaa karkottaa sellaisia ​​voimakkaita henkiä alitajunnastasi.

Mutta kaikki henget eivät halua tehdä yhteistyötä. Olin yrittänyt useita yrityksiä kutsua esiin kuolleiden ihmisten henkiä. Tuntemattomista syistä nämä henget eivät osoittaneet kiinnostusta minua kohtaan.

 

 


 

Sopimukset Luciferin:

miksi kuollut kuningatar?

 

Kutsu kuollut kuningatar ja anna tämän hengen elää läpisi, jos:

haluat tulla hyvin rikkaaksi

haluat tulla erittäin rohkeaksi

häpeät lainata rahaa mieheltäsi

et koskaan hyväksy köyhyyttä todellisuutena

haluat hallita elämääsi täysin

 

 


 

Sopimukset Luciferin:

nekromantiaa

 

Nukkejen osallistuminen kuolleiden ihmisten henkien haltijoiksi on vaarallinen taikuuden muoto, varsinkin jos ohjelmoit hengen ajattelemaan tiettyjä ajatuksia.

Henget nauttivat loitsuihin osallistumisesta ja tämä tarkoittaa, että henki ajattelee sinun sijastasi. Henki sammuttaa ajattelulaitteesi ja ajattelee sinun sijaansi.

Jos lisäät myös nuken itsestäsi ja ohjelmoit nuken ajattelemaan tiettyjä ajatuksia, sopimuksesta tulee vielä vaarallisempi. Jos lisäät Luciferin ja hänen demoninsa tähän sopimukseen, sopimuksesta tulee erittäin voimakas.

Kuolleen kuninkaan tai kuolleen kuningattaren henki ajattelee pään sisällä ja se luo sinulle erittäin pelottavan tilanteen viemällä sinut suoraan eteenpäin erittäin rikkaiden ihmisten luo.

Sopimus tuottaa järkyttäviä tuloksia sinulle. Tulokset ovat hyviä (mutta erittäin pelottavia psyyken kannalta).

 

 


 

Sopimukset Luciferin:

henkien yhdistelmiä

 

Jos yrityksesi on kriisissä, voit käyttää useita nukkeja kuolleiden henkien pidikkeinä. Jokainen nukke voidaan ohjelmoida tietyillä ajatuksilla. Kuolleiden henget ovat tehtävässä auttaakseen sinua:

parantaa yrityksesi tuloja

ohjaa ja tukee sinua

suojella sinua

On olemassa hyviä yhdistelmiä kuolleiden ihmisten henkistä:

kuollut pankkiiri

kuollut sotilas

kuollut kuningas

Mutta koska inflaatio on tällä hetkellä niin korkea, nopeita tuloksia ei pitäisi odottaa. Suosittelen myös kokeilemaan taikuutta ja pyytämään kuolleen pankkiirin henkeä auttamaan sinua.

Kuollut pankkiiri on erittäin hyödyllinen henki ihmisille näissä yrityksissä:

Kiinteistöt

rahoitus ja pankit

välittäjät

markkinointitoimistot

 

 


 

Blogini

 

Tässä on suomalainen blogini.