Pagter med Lucifer og en død dronning: den mest magtfulde og farlige pagt


 

 

 

 

 

 


 

Dæmon Lucifer er beskrevet i Grimorium Verum, og dette er hans segl.

 

Pagter med Lucifer og en død dronning eller en død konge kan lande meget kraftfulde resultater, der vil chokere. Inddragelsen af ​​ånden fra en død dronning eller en død konge tilføjer en masse magt til finansielle pagter.

Sådanne pagter er gode for folk i erhvervslivet, fordi den døde dronning eller en død konges ånd vil tænke inde i hovedet. Men det er vigtigt at kunne håndtere sådan en magt som en død dronning eller en død konge.

Hvis du ikke kan håndtere kræfterne fra en død dronning eller en død konge, så er det bedre aldrig at tilkalde sådanne ånder.

Sådanne ånder er meget dominerende, og når de først har fået herredømmet over det underbevidste sind, vil de aldrig forlade det.

Efter flere år med et forhold til en sådan ånd, vil du ikke forstå, hvem der er hvem inde i dit sind. Ånden vil ikke forsvinde, og den vil begære, at du ofte tilkalder den til besværgelser. Den stædige ånd vil insistere på, at du:

betragte ånden som en hersker (selv en mor, hvis dronningen blev knust af sorg efter at have født døde børn)

giv det nogle vigtige dele af din virksomhed at regere

tilkald ånden ofte og underhold den

Disse ånder vil give dig meget korrekt information om de forskellige dele af samfundet. De vil også hjælpe dig med at justere priserne for dine tjenester og produkter.

Jeg er sammen i et magisk forhold med en ånd fra en død kvinde, som var meget interesseret i det okkulte. Denne ånd blev meget interesseret i mig fra vores første ritual sammen.

Den længtes efter at møde mig for at få en ledende rolle i mine besværgelser, men jeg var bange for ånden, fordi denne døde kvinde var kendt for sine dominerende kræfter til at regere et helt land.

Endelig forstod jeg, hvor glade ånder kan blive, når de får en chance for at leve igen gennem et menneske. Denne ånd kedede sig i 500 år, glemt af alle og meget trist.

Denne første kontakt med sådanne slumrende ånder kan sammenlignes med en mumies opvågnen. Kan du forvise sådan en ånd? Nej, du har ingen kræfter til at forvise sådanne magtfulde ånder fra din underbevidsthed.

Men ikke alle ånder ønsker at samarbejde. Jeg havde gjort en række forsøg på at tilkalde nogle ånder fra døde mennesker. Af ukendte årsager viste disse ånder ingen interesse for mig.

 

 


 

Pagter med Lucifer:

hvorfor en død dronning?

 

Tilkald en død dronning og lad denne ånd leve gennem dig, hvis:

du ønsker at blive meget rig

du ønsker at blive meget modig

du frygter at være afhængig af en mand

du vil aldrig acceptere fattigdom som din virkelighed

du vil have fuld kontrol over dit liv

 

 


 

Pagter med Lucifer:

dukke magi med

de døde

 

Inddragelsen af ​​dukker som indehavere af døde menneskers ånder er en farlig form for magi, især hvis du programmerer ånden til at tænke bestemte tanker.

Ånder nyder at deltage i besværgelser, og det betyder, at en ånd vil tænke i stedet for dig. Ånden vil slukke for dit tænkeapparat og tænke i stedet for dig.

Tilføjer du også en dukke af dig selv og programmerer dukken til at tænke bestemte tanker, bliver pagten endnu farligere. Hvis du tilføjer Lucifer og hans dæmoner til denne pagt, vil pagten blive meget magtfuld.

Ånden fra den døde konge eller den døde dronning vil tænke inde i dit hoved, og det vil skabe en meget skræmmende situation for dig ved at tage dig lige frem til meget rige mennesker.

Pagten vil lande chokerende resultater for dig. Resultaterne vil være gode (men meget skræmmende for psyken at håndtere).

 

 


 

Pagter med Lucifer:

kombinationer af døde

 

Er din virksomhed i krise, kan du bruge flere dukker som holdere til de dødes ånder. Hver dukke kan programmeres med bestemte tanker. De dødes ånder vil være på mission for at hjælpe dig:

forbedre din virksomheds indtjening

vejlede dig og støtte dig

beskytte dig

Der er nogle gode kombinationer af døde menneskers ånder:

en død bankmand

en død soldat

en død konge

Men fordi inflationen er så høj lige nu, skal der ikke forventes hurtige resultater. Jeg foreslår også, at du eksperimenterer med magi og beder en død bankmands ånd om at hjælpe dig.

En død bankmand vil være en meget nyttig ånd for folk i disse virksomheder:

ejendom

finans og banker

mæglere

marketingbureauer

 

 


 

Min blog

 

Her er min danske blog.