Finansielle pagter med Lucifer: skal du sælge din sjæl til Djævelen eller ej?


 

 

 

 

 

 


 

Det er Lucifers og Claunecks segl fra Grimorium Verum.

 

Finansielle pagter med Lucifer og hans dæmoner er meget populære. Flere og flere mennesker bliver opmærksomme på Lucifer og hans dæmoner og bliver interesserede i heksens religion.

De begyndere, der ønsker at underskrive en traktat med Lucifer og hans dæmoner, tror ofte, at de skal sælge deres sjæl til Djævelen. Disse mennesker har et Hollywood-billede af Lucifer i deres sind.

I dette indlæg vil jeg diskutere finansielle pagter med Lucifer, ideen om at sælge sjælen til Djævelen i bytte for masser af penge, og fordele og ulemper ved disse aftaler med Lucifer.

 

 


 

Finansielle pagter med Lucifer:

jeg tjente gode penge

 

Penge kan kun komme gennem arbejde eller en virksomhed. Jeg tror ikke på lotteri held. De, der er nye for Lucifer og hans dæmoner, tror ofte naivt på, at Lucifer vil give dem store mængder penge.

Selvfølgelig kan hekseri med Lucifer og hans dæmoner skabe uventede penge, og det er også muligt gradvist at øge indkomsten meget. Jeg har også oplevet den grimme side af pagter med Lucifer.

Lucifer overøste mig penge efter min pagt med ham. Men så ved jeg ikke, hvad der skete i astralen: Lucifer blokerede pludselig for pengestrømmen.

Jeg var meget vred på Lucifer, og jeg skældte ham meget ud. Jeg smed hans segler væk i protest. Efter et stykke tid viste Lucifer mig en drøm, og min drøm forklarede mig meget.

Ser du, som små børn er vi programmeret af vores forældre ind i bestemte økonomiske modeller. Jeg var programmeret til at kende min plads og aldrig drømme om at tjene meget mere end en godt betalt mand, der bærer en skjorte og et slips.

Dette trossystem annullerede de gode resultater af finanspagten. Så snart jeg begyndte at tjene lige så meget som en godt betalt mand, der bærer skjorte og slips, stoppede pengestrømmen pludselig.

Tilstrømningen af ​​nemme penge stoppede på en meget mærkelig måde. Jeg havde en forretningspartner i den tid. Vi kunne ikke længere tjene mange penge, fordi en ukendt magt blokerede vores vej. Dette var i løbet af 2020.

Vi besluttede at skilles: Jeg tager mine blogs til Asien og Tyskland (fordi jeg troede på, at fremtiden er der), og forretningspartneren etablerer et firma for folk i erhvervslivet.

Jeg havde også en beundrer, som tilbad Lucifer og lavede pagter med ham. Den mand oplevede den samme fiasko med hensyn til penge. Den mand fortalte mig:

“Jeg bliver snart millionær, fordi jeg bruger dine økonomiske hjernevaskespor fra Youtube. Penge kommer så let til mig nu, da jeg begyndte at omprogrammere mit underbevidste sind ved hjælp af dine bekræftelser fra Youtube.”

Efter 6 måneder kom manden i kontakt med mig igen, og han var næsten i stykker. Alle de penge, han fik gennem handel på aktiemarkedet, var smeltet væk i værdi.

Løsningerne i sådanne tilfælde er at rejse sig, opstøve fejlene og komme videre i livet. Efter et stykke tid begynder pengene at komme ind igen, for vi vil blive ved med at bekræfte, at vi er rige.

 

 


 

Finansielle pagter med Lucifer:

sælger du din sjæl?

 

Dæmon Lucifer er beskrevet i Grimorium Verum, og dette er hans segl. Jeg bruger kun denne segl.

 

Jeg har ikke solgt min sjæl til Lucifer endnu. Jeg ved, at dæmonerne og de dødes ånder er ægte. Finansielle aftaler med Lucifer og hans dæmoner er meget seriøse transaktioner.

En ånd fra en kærlighedssyg død soldat fortalte mig under ritualet: “Jeg vil vente på dig, indtil du dør og kommer til mig.” Efter at jeg hørte denne tilståelse fra den døde mand, blev jeg en lille smule bange for at sælge min sjæl til Lucifer.

Nogle mennesker siger, at denne idé om at sælge sjælen til Lucifer er en metafor. Jeg nærmer mig alle økonomiske aftaler med Lucifer og hans dæmoner seriøst. Jeg tror virkelig, at salg af sjælen til Lucifer kan føre til tidlig død.

Hvis du vil sælge din sjæl til Lucifer, råder jeg dig til at formulere din skrevne pagt på en omhyggelig måde. Angiv venligst, at Lucifer kun kan få din sjæl, når du dør på en naturlig og fredelig måde (af alderdom).

Der er adskillige eksempler på besværgelser, der er gået galt. Nogle gange har Lucifer og hans dæmoner, og også de dødes ånder, ingen sans for humor. En trylleformular, en pagt eller en forbandelse kan skabe uønskede omstændigheder, for eksempel:

du vil straffe din fjende med fedmeforbandelsen, men hun bliver gravid og tager på i vægt

du vil have dine penge tilbage fra nogen og kaste en magi, du får dine penge tilbage, men nu vil en anden have deres penge tilbage fra dig

Vil du have min mening? Sælg ikke din sjæl til Lucifer og hans dæmoner i bytte for penge. Du kan tilbyde andre betalinger til Lucifer og hans dæmoner.

Hvad vil dæmoner? De vil have folk til at tilbede dem. Du kan tilbede dæmonerne i stedet for at sælge din sjæl til dæmonerne.

 

 


 

Min blog

Her er min danske blog.