Demon Bune Goetiasta: rahaloitsujen vianmääritys


 

Demon Bune on kuvattu Goetiassa ja tämä on Bunen sinetti.

 

Demon Bune on kuvattu useissa vanhoissa okkulttisissa kirjoissa: Goetia, Pseudomonarchia Daemonum ja Discoverie of Witchcraft.

 

 


 

Demon Bune: Goetia

 

Demon Bune on kuvattu Goetiassa ja tämä on Bunen sinetti.

 

Bune tai joskus myös nimellä Bime, on Goetian 26. henki. Hänet luokitellaan herttuaksi. Bune esiintyy lohikäärmeen muodossa, jolla on kolme päätä.

Hänen ensimmäinen päänsä on koiran pää, toinen kuin Gryphonin pää ja kolmas miehen pää. Bune puhuu korkealla ja rauhallisella äänellä.

Tämä henki muuttaa kuolleiden ihmisten henkien paikan ja saa henget kerääntymään haudallesi.

Bune tekee ihmisistä rikkaita ja viisaita. Hän on luotettava ja antaa oikeita vastauksia vaatimuksiisi. Bune komentaa 30 legioonaa henkiä.

Lähde: Goetia

 

 


 

Pelottavia kokemuksia

 

Teen rahaloitsuja monille asiakkaille. Äskettäin yksi asiakas kertoi erittäin pelottavista kokemuksistaan ​​saatuaan minulta Bune-rahakassin.

Asiakas: “Bunen rahapussin (Demon Bune/Gotia) kanssa on tapahtunut jotain hauskaa viime aikoina..

Joten minulla on laukku pöydällä sänkyni vieressä ja olen nähnyt näitä selkeitä unia ja “unelmissa” minusta tuntuu, että sieluni vedetään ulos kehostani pussia kohti ja on todella pelottavaa miksi luulet se on?

Heräsin myös noin 20 minuuttia sitten, koska näin unen, jossa minut vedettiin suoraan sängystäni pussia kohti.

On todella pelottavaa nähdä tällaisia ​​unia, ja sitä on myös tapahtunut usein ja se katkaisee uneni, onko neuvoja?”

Minun neuvoni: Tämä on seurausta Luciferin ja Bunen kanssa tehdystä loitsusta. Loitsun voima on aivan liian voimakas ja taika sijoittuu rahapussiin.

Alitajunnallasi ei ole kykyä sietää noitavoimiani sen korkealla jännitteellä. Ja tämä loitsu ei ollut kirous kenellekään (joka kostautui sinulle), tein vain rahaloitsun sinulle. Kuvittele mitä tapahtuu, jos kiroan jonkun? Haha.

Ratkaisu tähän ongelmaan on, että opit suojelemaan untasi tai lähetät minulle pussin, niin minä käännä loitsun päinvastaiseksi tai kumoan sen.

 

 


 

Henki hyökkää

 

Henkien hyökkäykset: mitä ne ovat ja milloin ne tapahtuvat? Henket ovat hyökänneet kimppuuni jo pitkään, mutta tämä oli kauan sitten.

Hyökkäykset tapahtuivat unen aikana ja tämä tapahtui minulle taikaharjoitukseni alussa. Unelmieni aikana henget asettuivat sänkyni ympärille ja alkoivat vetää minua ulos kehostani.

Tämä kokemus oli pelottava unihalvauksen vuoksi, joka esti minua liikuttamasta kehoani. Joinakin öinä istuin puoliksi jumissa fyysisessä kehossani ja katselin huonettani nukkuvilla (suljetuilla) silmilläni.

Henget yrittivät vetää minut ulos kehostani, ja kamppailuni fyysisen kehoni kanssa päätyi kovaan epätoivoiseen avunhuutoon.

Henkihyökkäykset olivat pelottavia, koska henget vain hyppäsivät nukkuvan ruumiini päälle ylhäältä, tarttuivat käsiini ja alkoivat vetää minua ulos nukkuvasta ruumiistani.

Valitettavasti pelottavia selkeitä kokemuksia voi tapahtua, kun tilaat taikuutta minulta. Useimmiten asiakkaat eivät raportoi pelottavista kehon ulkopuolisista kokemuksista loitsujeni jälkeen, mutta sellaiset kokemukset voivat ahdistaa ketään.

 

 


 

Blogini

 

Tässä on suomalainen blogini.