Demon Bune fra Goetia: hvordan man fejlfinder en pengebesværgelse


 

 

 

 

 

 

 


 

Demon Bune er beskrevet i Goetia, og dette er hans segl.

 

Demon Bune er beskrevet i de adskillige gamle okkulte bøger: Goetia, Pseudomonarchia Daemonum og Discoverie of Witchcraft.

 

 


 

Demon Bune: Goetia

 

Demon Bune er beskrevet i Goetia, og dette er hans segl.

 

Bune eller nogle gange også kaldet for Bime, er den 26. ånd i Goetia. Han er rangeret som en hertug. Bune optræder i form af en drage med tre hoveder.

Hans første hoved er en hunds, det andet er som en Gryphon, og det tredje hoved er en mands. Bune taler med høj og rolig stemme.

Denne ånd ændrer stedet for de døde menneskers ånder og får ånderne under hans kommando til at samle sig på din grav.

Bune gør folk rige og kloge. Han er troværdig og giver sande svar på dine krav. Bune kommanderer 30 legioner.

Kilde: Goetia

 

 


 

Skræmmende oplevelser

 

Jeg laver pengemagi for mange kunder. For nylig rapporterede en klient om meget skræmmende oplevelser, efter at han modtog Bune-pengeposen fra mig.

Kunde:

“Der er sket noget sjovt med Bune-pengeposen (Demon Bune/ Goetia) på det seneste..

Så jeg har posen på et bord ved siden af ​​min seng, og jeg har haft disse klare drømme, og i “drømmene” føler jeg, at min sjæl bliver trukket ud af min krop mod posen, og det er virkelig skræmmende, hvorfor tror du det er?

Jeg vågnede også for 20 minutter siden, fordi jeg havde den her drøm, hvor jeg blev trukket lige ud af min seng mod tasken.

Det er virkelig skræmmende at have den slags drømme, og det er også sket ofte, og det afbryder min søvn med nogen råd?”

 

 

Mit råd: Dette er resultatet af en besværgelse med Lucifer og Bune. Magiens kraft er alt for stærk, og magien er placeret i pengeposen.

Dit underbevidste sind har ingen kapacitet til at tolerere mine heksekræfter med dens højspænding. Og denne besværgelse var ikke en forbandelse over nogen (der gav bagslag på dig), jeg lavede bare en pengebesværgelse for dig. Forestil dig, hvad der vil ske, hvis jeg forbander nogen? Haha.

Løsningen på dette problem er, at du lærer, hvordan du beskytter din søvn, eller du sender mig tasken, og jeg vil sætte besværgelsen omvendt eller fortryde den.

 

 


 

Spirit angreb

 

Åndelige angreb: hvad er de, og hvornår opstår de? Jeg er blevet angrebet af ånder i længere perioder. Angrebene fandt sted under drømme, og dette skete for mig i begyndelsen af ​​min magiske praksis.

Under mine drømme placerede ånderne sig omkring min seng og begyndte at trække mig ud af min krop. Denne oplevelse var skræmmende på grund af søvnlammelsen, der forhindrede mig i at bevæge min krop.

I nogle nætter sad jeg halvt fast i min fysiske krop og observerede mit værelse med mine sovende (lukkede) øjne. Ånderne forsøgte at trække mig ud af min krop, og min kamp med min fysiske krop endte i høje desperate skrig om hjælp.

Åndeangrebene var skræmmende, for ånderne hoppede bare ovenfra på min sovende krop, greb om mine hænder og begyndte at trække mig ud af min sovende krop.

Desværre kan der ske skræmmende klare oplevelser, når du bestiller magi fra mig. I de fleste tilfælde rapporterer klienter ikke om skræmmende ud af kroppen oplevelser efter mine besværgelser, men sådanne oplevelser kan forfølge enhver.

 

 


 

Min blog

 

Her er min danske blog.