Saturnuksen planetaarinen talisman ja kuinka se voi auttaa sinua


 

Saturnuksen planetaarinen talisman on kuvattu H. C. Agrippan kirjoissa.

 

Saturnuksen planetaarinen talisman on kuvattu H. C Agrippan kirjoittamassa kirjassa “Three books of Occult Philosophy”. Tämä kirja on erittäin arvokas, koska se sisältää paljon tietoa.

Francis Barrettin kirjoittama Magus sisältää myös kuvauksia planetaarisista talismaaneista. Alta löydät yhdistelmän tietoa Saturnuksen planetaarisesta talismanista.

 

 


 

Saturnuksen talisman

 

“Nyt tämä pöytä, jossa on hyvin sijoitettu Saturnus taivaalle, kaiverrettu lyijylevyyn, auttaa synnytyksessä ja tekee kenestä tahansa turvalliseksi tai voimakkaaksi ja tuottaa menestystä ruhtinaiden ja voimien kanssa.

mutta jos tämä talisman luodaan Saturnuksen ollessa huonossa asennossa taivaalla, tämä talisman estää rakentamasta, istuttamasta ja vastaavaa ja vie mieheltä kunnian ja arvot, aiheuttaa eripuraa, riitoja ja hajottaa armeijan.”

Lähde: Francis Barrett, The Magus

 

 

Tämä on Saturnuksen planetaarinen talisman, jossa on Saturnuksen, Agielin ja Zazelin sinetit.

 

Yllä olevassa kuvassa on Saturnuksen planetaarinen talisman. Talisman sisältää:

Saturnuksen neliö

Saturnuksen sinetti

Agielin sinetti (Saturnuksen älyhenki tai Saturnuksen mieli)

Zazelin sinetti (Saturnuksen henki tai demoni)

Neliön kullakin rivillä olevien lukujen summa on 15. Neliön lukujen kokonaissumma on 45. Nimen Agiel lukujen summa on 45. Sama voidaan sanoa Zazelista.

Agielin, Zazelin ja Saturnuksen sigilit saadaan Saturnuksen neliöstä. Neliön numerot ovat itse asiassa heprean kirjaimia. Saturnuksen alkuperäinen neliö koostuu heprealaisista kirjaimista.

Uskotaan, että Agiel on hyväntahtoinen, kun taas Zazel on pahantahtoinen. Agiel on Saturnuksen mieli ja ohjaa Zazelia, joten on tärkeää kutsua sekä Agiel että Zazel saman rituaalin aikana.

Agielille on annettava asianmukaiset ohjeet tai tehtävä ohjata ja valvoa Zazelia.

 

 

Saturnuksen talisman ilman Saturnuksen neliötä.

 

Saturnuksen sinetti (hahmo) kutsuu Saturnuksen olemuksen tai energiat elämääsi, kun luot itsellesi Saturnuksen talismanin. Jos haluat käyttää Saturn-talismaania mahdollisimman hyvin, on viisasta tehdä syntymäkartta puolestasi.

Syntymäkartassasi voit nähdä, puuttuuko sinulta Saturnuksen energioita (hahmostasi). Oliko Saturnus-planeetta hyödyllisessä asemassa taivaalla syntymähetkelläsi? Planeettojen sijainnit syntymähetkellämme määrittelevät meidät ihmisiksi.

Uskon vahvasti, että planetaariset talismaanit on räätälöitävä meille jokaiselle sopivaksi. Syntymäkartat ovat tärkeitä, koska ne voivat näyttää meille, oliko Saturnus hyvässä vai huonossa asennossa syntymähetkellämme.

Syntymähetkellämme hyvässä tai huonossa asemassa olevan Saturnuksen vaikutus näkyy elämämme tapahtumissa (esteissä ja rajoituksissa).

Myös planeettojen retrogradit reaaliajassa on otettava huomioon (ei vain syntymäkaaviossa). Jos luot Saturnuksen talismanin, sinun on otettava huomioon tämä:

kuun vaiheet

kuun kartanot

viikonpäivä (lauantai)

Binahin kirjeenvaihdot

onko Saturnus taaksepäin vai ei

Uskotaan, että jos Saturnus (syntymäkartassasi ja myös talismanin luomisen aikana) on hyvässä asennossa, Saturnuksen talisman auttaa sinua tuntemaan olosi ja olemaan turvassa sekä tuntemaan ja olemaan voimakas ihminen. Sinusta tulee menestyvä elämässä.

Jos Saturnus on huonosti sijoitettu (syntymäkartassasi ja myös talismanin luomisen aikana), talisman ei ole kovin tehokas. Se voi aiheuttaa ihmisarvon menetystä, esteitä ja eripuraa elämääsi.

Luin joistakin talismaaneista Picatrixissa. Ymmärsin, että syntymäkartat vaikuttavat luonteemme määrittelyyn (vahvat piirteet ja heikot kohdat).

Jos emme ole tarkkaavaisia, planetaariset talismaanit voivat korostaa heikkoja kohtiamme sen sijaan, että ne vahvistaisivat vahvoja piirteitämme.

Jos et tiedä tarkkaa syntymäaikaasi etkä saa tarkkaa horoskooppia, neuvon sinua tekemään vain yhden rituaalin Saturnuksen planetaarisen talismanin kanssa (alkuvaiheessa).

Tarkkaile elämääsi ja sitä seuraavia tapahtumia. Jos olet tyytyväinen tuloksiin, voit toistaa loitsun vielä kerran. Riittää tehdä 2 loitsua vuodessa.

Saturnuksen planeettatalismaania voidaan käyttää rituaaleissa Saturnuksen henkien kanssa.

 

 


 

Blogini

 

Tässä on suomalainen blogini.