Saturns planetariske talisman og hvordan den kan hjælpe dig


 

 

 

 

 

 

 


 

Dette er den planetariske talisman af Saturn er beskrevet i bøgerne af H. C. Agrippa.

 

Saturns planetariske talisman er beskrevet i bogen “Three books of Occult Philosophy” skrevet af H. C Agrippa. Denne bog er meget værdifuld, fordi den indeholder masser af information.

Magus skrevet af Francis Barrett indeholder også beskrivelser af planetariske talismaner. Nedenfor finder du en blanding af information om Saturns planetariske talisman.

 

 


 

Talisman af Saturn

 

“Nu hjælper dette saturn-bord (hvis planeten Saturn er godt placeret i himlen), indgraveret på en blyplade, en kvinde, når hun føder et barn; og gør enhver mand sikker eller magtfuld; og giver succes for andragender med fyrster og magter;

men hvis denne talisman skabes, hvor Saturn er i en dårlig position på himlen, forhindrer denne talisman bygning, plantning og lignende, og fjerner en mands ære og værdighed, forårsager splid, skænderier og spreder en hær.”

Kilde: Francis Barrett, The Magus

 

 

Dette er Saturns planetariske talisman med Saturn, Agiel og Zazels segl.

 

Billedet ovenfor viser Saturns planetariske talisman. Talismanen indeholder:

Saturns talkvadrat

Saturns segl eller karakter

Agiels segl (Saturns intelligensånd eller Saturns sind)

Zazels segl (Saturns ånd eller dæmon)

Summen af ​​tallene i hver række af kvadratet er lig med 15. Hele summen af ​​tallene i kvadratet er lig med 45. Summen af ​​tallene i navnet Agiel er 45. Det samme kan siges om Zazel.

Sigils af Agiel, Zazel og Saturn er hentet fra kvadratet af Saturn. Tallene i firkanten er faktisk numeriske lig med hebraiske bogstaver. Saturns oprindelige kvadrat består af hebraiske bogstaver.

Det menes, at Agiel er velvillig, mens Zazel er ondsindet. Agiel er Saturns sind og leder Zazel, derfor er det vigtigt at tilkalde både Agiel og Zazel under et og samme ritual.

Agiel skal have ordentlige instruktioner eller en opgave med at dirigere og kontrollere Zazel.

 

 

Dette er Saturn-talismanen uden Saturns firkant.

 

Saturns segl (karakter) inviterer planetens Saturns essens eller energier ind i dit liv, når du skaber en Saturn talisman til dig selv.

Hvis du ønsker at bruge Saturn talisman med maksimale fordele, er det klogt at få lavet dit fødselshoroskop for dig. I dit fødselshoroskop vil du være i stand til at se, om du mangler Saturns energier (i din karakter).

Var planeten Saturn i en gavnlig position på himlen i det øjeblik, du blev født? Planeternes positioner på tidspunktet for vores fødsel definerer os som mennesker.

Jeg er overbevist om, at planetariske talismaner skal skræddersyes til at passe til hver enkelt af os. Fødselsdiagrammer spiller en rolle, fordi de kan vise os, om Saturn var godt placeret eller dårligt placeret i det øjeblik, vi blev født.

Indvirkningen af ​​Saturn i en god eller dårlig position i det øjeblik, vi blev født, kan ses i begivenhederne i vores liv (forhindringer og begrænsninger).

De planetariske retrograder i realtid skal også overvejes (ikke kun i fødselshoroskopet). Hvis du skaber talismanen af Saturn, skal du overveje dette:

månens faser

månepalæer

ugedagen (lørdag)

Binahs korrespondancer

Det menes, at hvis Saturn (i dit fødselshoroskop og også under skabelsen af ​​talismanen) er godt placeret, vil Saturns talisman hjælpe dig til at føle dig og være sikker og til at føle og være en magtfuld person. Du vil få succes i livet.

Hvis Saturn er syg placeret (i dit fødselshoroskop og også under oprettelsen af ​​talismanen), vil talismanen ikke være særlig effektiv. Det kan skabe tab af værdighed, forhindringer og splid i dit liv.

Jeg læste om nogle talismaner i Picatrix. Jeg forstod, at fødselshoroskoper spiller en rolle i at definere vores karakter (stærke træk og svage punkter).

Hvis vi ikke er opmærksomme, kan de planetariske talismaner fremhæve vores svage punkter i stedet for at forstærke vores stærke egenskaber.

Hvis du ikke kender det nøjagtige tidspunkt for din fødsel og ikke kan få et nøjagtigt fødselshoroskop, anbefaler jeg kun at lave ét ritual med Saturns planetariske talisman (til at begynde med).

Observer dit liv og de efterfølgende begivenheder. Hvis du er tilfreds med resultaterne, kan du gentage besværgelsen en gang til. Det er nok at lave 2 besværgelser om året.

Saturns planetariske talisman kan bruges i ritualer med Saturns ånder.

 

 


 

Min blog

 

Her er min danske blog.