Business tänään: Okkulttiset osastot liikemiehille konkurssia vastaan


 

Tämä on Jupiterin seitsemäs pentakkeli ja sitä voidaan käyttää vartijana konkurssia vastaan.

 

Business tänään on sarja julkaisuja yrittäjille. Liikemiehet, jotka eivät hallitse noituutta, ovat avuttomia finanssikriisin aikana.

Minulla on monia viestejä aloittelijoille okkultismin alalla. Tavoitteeni on antaa liikemiehille tietoa siitä, kuinka yritys voi navigoida kohti selviytymistä.

Tänään haluan jatkaa kirjoittamista okkulttisista osastoista konkurssia vastaan. Minulla on jo postaus konkurssiosastosta: se on Merkuriuksen talisman.

Mercury-talisman auttoi minua ymmärtämään, että myös tulevat asiakkaani tulevat Etelä-Afrikasta. Olen jo kääntänyt englanninkielisen blogini afrikaansiksi ja nyt minulla on blogeja 11 kielellä.

Joten tänään kirjoitan Jupiterin seitsemännestä pentakkelista Salomon avaimesta. Selitän milloin ja miten liikemies voi käyttää tätä pentaclea.

 

 


 

Business tänään:

Jupiterin seitsemäs pentakkeli

 

Tämä on Jupiterin seitsemäs pentakkeli Salomon avaimesta.

 

“Tämä pentacle suojelee ihmistä köyhyydestä.”

Lähde: Salomon avain

 

 

Menetin kaikki asiakkaani Yhdysvalloista. Nyt minulla on asiakkainani liikemiehiä kaikkialta maailmasta, ja he tietävät, että mursin oman yritykseni taloudellisen pysähtyneisyyden.

Nämä ihmiset etsivät okkulttisia menetelmiä, jotka auttavat heitä selviytymään taantumasta. Tarjoan taloudellisia sopimuksia Luciferin ja hänen demoniensa kanssa liike-elämässä toimiville ihmisille, koska sopimukset auttoivat minua selviytymään.

Jupiterin seitsemäs pentakkeli voidaan käyttää lisänä sopimuksiin ja rahaloitsuihin. Käytä tätä pentaclea laskevan kuun aikana ja kun liiketoiminta on hidasta.

 

 


 

Jupiterin seitsemäs pentakkeli:

paras aika noituudelle

 

Tämä on elämän puu.
Tämä on elämän puu. Arkkienkeli Tzadkiel johtaa Chesediä elämänpuussa. Kutsu Tzadkiel, kun käytät Jupiterin seitsemää pentakkelia.

 

Arkkienkeli Tzadkiel tulee kutsua, kun teet rituaaleja Jupiterin 7. pentakkelin kanssa. Chesed on elämänpuun pallo numero 4.

Tzadkiel johtaa Chesediä ja kaikki henget tottelevat häntä. Paras päivä rituaaleille Tzadkielin kanssa on torstai ja oikea väri Tzadkielin loitsuissa on sininen.

 

 

Tämä on Tzadkielin sinetti Armadelista.

 

Chesedin numero on 4 ja voit käyttää tätä numeroa rahaloitsuissasi:

4 teekynttilää tai

4 kolikkoa

 

 


 

Business tänään:

suojaa konkurssilta

 

Tarvitset:

metallialusta (älä käytä puuta, koska puu voi alkaa palaa)

4 teekynttilää

4 hopeakolikkoa tai 4 seteliä (50 USD tai 100 USD)

teelusikallinen hunajaa

Tzadkielin sinetti

Jupiterin seitsemäs pentakkeli

1 ruokalusikallinen maaperää suuresta supermarketista tai hautausmaalta (tarvitset kauppiaan tai pankkiirin). Käytän lähisukulaiseni hautausmaan likaa.

pieni astia

pala punaista kangasta pienen laatikon pohjalle (punainen saa sinut toimimaan)

 

 

Kutsu Tzadkiel ja selitä, että liiketoiminta etenee hyvin hitaasti, kun joudut maksamaan suuria määriä veroja ja velkoja joka kuukausi.

Katso Jupiterin 7. pentaclea 10 minuutin ajan ja pyydä Tzadkieliä suojelemaan sinua taloudelliselta tuholta. Aseta Jupiterin seitsemäs pentacle tarjottimelle. Pidä 4 kynttilää käsissäsi jonkin aikaa.

Laita tippa hunajaa jokaiseen kynttilän päälle ja pyydä Tzadkieliä nopeuttamaan liiketoimintaasi. Sytytä kynttilät ja aseta ne Jupiterin seitsemännen pentakkelin ympärille.

Pidä 4 kolikkoa tai 4 seteliä käsissäsi. Laita rahat vanhaan keraamiseen astiaan. Levitä kosteaa maaperää 4 rahapalaan.

Sano seuraavat sanat 4 (Chesedin lukumäärä) tai 7 (pentakkelin numero) kertaa:

 

“Raha tulee minulle nopeammin,

Huolestani se vapauttaa minut,

Taloudellinen pysähtyneisyys on menneisyyttä,

Koska raha tulee minulle nopeasti.”

 

Kiitä Tzadkieliä ja lopeta rituaalisi. Vuoraa pieni laatikko punaisella kankaalla. Laita 4 rahapalaa laatikkoon. Pidä tämä laatikko lähellä tietokonettasi.

Olen tehnyt useita taloudellisia sopimuksia Luciferin ja demonien kanssa vuosina 2020, 2021 ja 2022. Yritykseni taloudellinen pysähtyneisyys on nyt erittäin tasaista taloudellista pysähtyneisyyttä.

Jouduin kohtaamaan täydellisen taloudellisen pysähtyneisyyden vuonna 2021. Ne ajat ovat mennyttä ja ansaitsen tarpeeksi rahaa nyt. Mutta useat asiat yrityksessäni ovat muuttuneet:

Minulla ei ole juuri lainkaan asiakkaita USA:sta

Minulla on pääasiassa miesasiakkaita

nämä ihmiset ovat liikemiehiä

nämä miehet tulevat eri maista

 

 


 

Blogini

 

Tässä on suomalainen blogini.