Medusa, Algol-tähtien demoni, ja kuinka tämä henki voi auttaa sinua


 

Medusa, Algol-tähtien demoni, Algolin pää tai Medusan pää, on kuvattu kolmessa okkulttisen filosofian kirjassa (H. C Agrippa).

 

Medusa, Algol-tähtien demoni, Algolin pää tai Medusan pää on kuvattu kolmessa okkulttisen filosofian kirjassa (H. C Agrippa).

Useimmat ihmiset pitävät kiinteitä Algol-tähtiä valitettavina, mutta yllä näkemäsi sinetti on yksi parhaista suojaavista talismaneista.

Algol-talisman suojaa sinua kirouksilta ja manipulatiivisilta loitsuilta ja pahuus heijastuu takaisin lähettäjälle. Algol-tähtiä on kolme, ja yksi niistä on Medusan pää.

 

 


 

Taikuuden etiikka

 

On parasta pyytää Algolia suojelemaan sinua epätasapainoisilta ja epäviisailta. Ei ole hyvä idea kirota ihmisiä pyytämällä Algolia auttamaan sinua pahoissa loitsuissa, koska tällaiset ilkeät loitsut voivat kostautua.

Vaikka luulisimme, että meillä on paljon suojaa ja paljon kokemusta, kiroukset voivat vaikuttaa elämämme sujuvaan sujumiseen.

Mutta tietysti, jos joku on tehnyt sinulle vääryyttä ja tämä on vaikuttanut elämääsi valtavasti, sinulla on oikeus pyytää Algolia auttamaan sinua palauttamaan oikeudenmukaisuus.

 

 


 

Medusa: tämä demoni astuu

sisään suojellakseen sinua

 

Pelkäsin tehdä taikuutta Medusan kanssa, koska olin kuullut hänestä kauheita asioita. Mutta vihdoin uskalsin kutsua Medusan ja kysyin häneltä hyvin kohteliaasti:

”Äiti Medusa, suostuisitko suojelemaan minua? Epäilen vahvasti, että olen yhden henkilön minulle luoman manipuloivan loitsun alla. Tarvitsen sinun avaavan silmäni, jotta voin vapauttaa itseni pahasta noituudesta.”

Parin päivän kuluttua Medusa avasi silmäni sille, että olin todellakin manipuloivan loitsussa. Loitsu katkesi ja katkaisin kaiken yhteyden viholliseen.

 

 


 

Barzabel,

Algol ja taikuudeni

 

Barzabel opettaa tätä:

kuinka tehdä erilaista taikuutta kuolleiden sotilaiden kanssa

kuinka tehdä taikuutta kuolleiden kenraalien kanssa

kuinka kääntää loitsu ja peruuttaa kuolleen sotilaan tehtävä

suojataika Algolilla (Medusa)

Jos Mars on hyvällä paikalla syntymäkartassasi, voit tehdä taikuutta Marsin planetaarisella talismanilla muuttumatta aggressiiviseksi henkilöksi.

Löydät hyödyllistä tietoa Barzabel englanninkielisestä viestistäni.

Algol tunnetaan nimellä Beta Persei (β Persei). Se tunnetaan myös nimellä “Demon Star” tai “Gorgona”. Algolin tähtijärjestelmä koostuu kolmesta tähdestä, jotka ovat lähes 93 valovuoden päässä meistä.

Algol-tähdet ovat Perseuksen tähdistössä ja ne loistavat kauniilla sinertävällä ja oranssilla valolla. Algol, tai Medusan pää, sijaitsee 26 astetta Härästä.

Taikuutta Medusan kanssa tulee tehdä, kun tähti on näkyvissä tai kirkas. Vältä taikuutta Medusan kanssa pimennysten aikana. Algolin pimennykset kestävät kukin 20 minuuttia.

Voit tehdä taikuutta ennen pimennystä tai sen jälkeen, mutta jos teet taikuutta Algolin vahatessa, eli ennen pimennystä, se on erittäin hyvä. Virität itsesi Algolin päähän, jos teet taikuutta ennen pimennystä.

Jos teet taikuutta pimennyksen jälkeen, virität itsesi Algolin pyrstölle. Tavoittele nousevaa Algolia, jos voit. Kuu ei saa olla vastakkaisessa asennossa Härkälle. Sen pitäisi olla hyvin lähellä Härkää (yhdessä).

Ihmiset, jotka tekevät taikuutta Algol-talismanilla, valittavat Internetin ongelmista. Minullakin alkoi olla tällaisia ​​ongelmia taikuuden jälkeen Algol-talismanin kanssa.

Nämä ongelmat liittyvät Algol-tähtien pimennyksiin. Lisäksi yöllä ja sen jälkeen, kun kutsuin Medusan suojelukseksi, näin unta Algol-tähdistä.

Algol-tähti (Algolin pää) oli erittäin kirkkaasti valaistu ja lensi tai kiertää kahta muuta Algol-tähteä.

Algol-talisman avasi silmäni näkemään, että vihollinen oli tehnyt minulle taikuuden ja taika oli aktiivinen. Medusa on hyvä suojaksi ja tätä henkeä kannattaa silloin tällöin uskaltaa kutsua.

Vaikka tilaatkin metallisen Medusa-talismanin, se on tarkoitettu säännölliseen lataukseen suojaloitsuilla. Jos et lataa Medusa-talismaniasi, epäilen, että sinulla on pitkällä aikavälillä vahva suoja.

 

 


 

Medusa: rituaali

 

Tarvitset:

musta kynttilä (päällystetty oliiviöljyllä, murskattu laakerinlehti ja salvia)

Algol on yhteydessä Jupiteriin ja Saturnukseen (käytä Jupiterin tai Saturnuksen värejä)

Algolin pään sininen sinetti

 

 

Tämä on Algolin pää (Medusan pää).

 

suojaöljyt: patchouli, bergamotti ja mänty (öljyt levitetään Algolin sinetille ja riipukselle)

riipus

Pyydä Algolia suojelemaan sinua kirouksilta ja manipuloivilta loitsuilta. Aseta riipus Algolin sinetille ja levitä öljyjä sekä Algolin sinetille että riipukselle.

Nosta tehoa ja aseta kämmenet sinetille ja riipukselle. Käytä riipusta koko ajan ja tee säännöllisiä loitsuja Algolilla.

 

 


 

Blogini

 

Tässä on suomalainen blogini.