Medusa, Algol-stjernernes dæmon, og hvordan hun kan hjælpe dig


 

 

 

 

 

 


 

Medusa, Algol-stjernernes dæmon, Algols hoved eller Medusas hoved er beskrevet i de tre bøger om okkult filosofi (H.C. Agrippa).

 

Medusa, Algol-stjernernes dæmon, Algols hoved eller Medusas hoved er beskrevet i de tre bøger om okkult filosofi (H.C. Agrippa). De faste Algol-stjerner anses for uheldige af de fleste, men sælen, du ser ovenfor, er en af ​​de bedste beskyttende talismaner.

Algol-talismanen vil beskytte dig mod forbandelser og manipulerende besværgelser, og ondskaben vil blive reflekteret tilbage til afsenderen. Algol-stjernerne er tre i antal, og det er en af ​​dem, der er hovedet på Medusa.

 

 


 

Magiens etik

 

Det er bedst at bede Algol om at beskytte dig mod dem, der er ubalancerede og ukloge, er kendt for altid at starte slagsmål med mennesker, som søger godkendelse og vil dominere, og ender med at forbande folk.

Det er ikke en god idé at forbande folk ved at bede Algol om at hjælpe dig med onde besværgelser, fordi sådanne ondsindede besværgelser kan give bagslag.

Selvom vi tror, ​​at vi har masser af beskyttelse og en masse erfaring, kan forbandelser påvirke vores livs glatte forløb.

Men selvfølgelig, hvis nogen har forurettet dig, og dette har påvirket dit liv på en enorm måde, så har du ret til at bede Algol om at hjælpe dig med at genoprette retfærdigheden.

 

 


 

Medusa:

hun træder ind

for at beskytte dig

 

Jeg var bange for at trylle med Medusa, fordi jeg havde hørt forfærdelige ting om hende. Men til sidst vovede jeg at tilkalde Medusa og spurgte hende på en meget høflig måde:

“Moder Medusa, vil du gå med til at beskytte mig? Jeg har en stor mistanke om, at jeg er under en manipulerende trylleformular på mig af én person. Jeg har brug for, at du åbner mine øjne, så jeg kan befri mig selv fra den onde forhekselse.”

Efter et par dage åbnede Medusa mine øjne for, at jeg faktisk var under en manipulerende trylleformular. Forhekselsen blev brudt, og jeg tog det virkelige liv ved at hugge alle kontakter.

 

 


 

Barzabel,

Algol og min magi

 

Barzabel lærer dette:

hvordan man laver forskellige typer magi med de døde soldater

hvordan man laver magi med døde generaler

hvordan man vender en besværgelse og annullerer en død soldats mission

beskyttelsesmagi med Algol (Medusa)

Hvis Mars er godt placeret på dit fødselshoroskop, kan du trylle med den planetariske talisman fra Mars uden at blive en aggressiv person.

Hvordan ved man, om Mars er godt placeret i dit fødselshoroskop? Du finder denne og andre meget nyttige oplysninger i mit engelske indlæg om Barzabel.

Algol er kendt som Beta Persei (β Persei). Det er også kendt som “Demon Star”‘ eller “Gorgona”. Algol-stjernesystemet består af tre stjerner, der er næsten 93 lysår væk fra os.

Algol-stjernerne er i stjernebilledet Perseus, og de skinner med smukt blåligt og orange lys. Algol, eller hovedet af Medusa, ligger 26 grader af Tyren.

Magi med Medusa skal udføres, når stjernen er synlig eller lys. Undgå at lave magi med Medusa under formørkelserne. Algols formørkelser varer 20 minutter hver.

Du kan lave magi før eller efter formørkelserne, men hvis du laver magi, når Algol vokser, det vil sige før formørkelsen, er det meget godt. Du vil indstille dig på Algols hoved, hvis du laver magi før formørkelsen.

Hvis du laver magi efter formørkelsen, vil du indstille dig på Algols hale. Sigt efter den stigende Algol, hvis du kan. Månen bør ikke være i en modsat stilling til Tyren. Det burde være meget tæt på Taurus (i forbindelse).

Folk, der laver magi med Algol-talismanen, klager over problemer med internettet. Jeg begyndte også at få sådanne problemer efter magi med Algol talisman.

Disse problemer er forbundet med Algol-stjernernes formørkelser. I løbet af natten og efter at jeg havde tilkaldt Medusa til beskyttelse, drømte jeg også om Algol-stjernerne.

Den vigtigste Algol-stjerne (hovedet af Algol) var meget stærkt oplyst og fløj eller kredsede om de 2 andre Algol-stjerner.

Algol-talismanen åbnede mine øjne for, at en fjende havde gjort magi på mig, og magien var aktiv. Men fordi jeg har meget stærk beskyttelse fra Sabnock, kunne jeg forstå, hvad der foregår, og tog affære.

Medusa er god til beskyttelse, og du bør turde tilkalde hende fra tid til anden. Selvom du bestiller en Medusa-talisman i metal, er den beregnet til regelmæssig genopladning med beskyttelsesformler.

Hvis du ikke genoplader din Medusa talisman, tvivler jeg på, at du vil have en stærk beskyttelse i det lange løb.

 

 


 

Medusa: ritualet

 

Du får brug for:

et sort lys (overtræk med olivenolie, knust laurbærblad og salvie)

Algol er forbundet med Jupiter og Saturn (brug Jupiters eller Saturns farver)

et blåt segl af Algols hoved

 

 

Dette er hovedet af Algol (hovedet af Medusa).

 

olier til beskyttelse: patchouli, bergamot og fyr (olierne påføres på forseglingen af ​​Algol og på dit vedhæng)

et vedhæng

Bed Algol om at beskytte dig mod forbandelser og manipulerende besværgelser. Placer dit vedhæng på forseglingen af ​​Algol og påfør olierne både på forseglingen af ​​Algol og dit vedhæng.

Hæv din heksekraft og placer dine håndflader på seglet og på dit vedhæng. Bær vedhænget hele tiden og lav regelmæssige besværgelser med Algol.

 

 


 

Min blog

 

Her er min danske blog.